Şimdi Ara

KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
68
Favori
117.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kia Ev3 için bir abimiz yaptı orta konsol 3d baskı ile arkadaşlar.

KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI

çok iyiymiş hocam güle güle kullanın. yaptırdığınız abi başka araçlar için de yardımcı olabilir mi acaba.

a.aliexpress.com
    448,52TL | Manyetik telefon tutucu Kia K5 DL3 2020-2021 kablosuz şarj özel sabit braket tabanı MagSafe montaj aksesuarları
    https://a.aliexpress.com/_c3pW3G0f

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Elegance Standard Range a bir bayi 1960 tl dedi. bu paraya eder mi acaba hiç kia kullanmadım arıza sorun çıkartma potansiyeli nedir acaba görüşlerinizi yazarsanız çok memnun kalırım. tek kriterim sorunsuzluk. chr ya da ev3 ikisinden birini alacağım nasipse.

Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
  • Merhaba,

Yaklaşık 1 senedir Ev3 standar range kullanıyorum. Toplam 22.500 KM yol yaptım. Yolun yarısını şehir içinde, yarısını şehir dışında yaptım diyebilirim. (Şehir dışında 110-120 km hızla gittim.) 4 mevsimi de kapsayan bu kullanımda tüketimim 14.5 kw (hiç sıfırlamadım)

Daha önce oto regen kullanmıyordum. İlk çalıştırdığınızda 20 km üstüne çıkmadıkça devreye girmiyormuş, bilmediğim için becerememiştim. Artık kullanıyorum ve çok memnunum. Aracın sürekli akması ve trafik durunca aracın da ipedal gibi tamamen durması çok konforlu. (Şoför fark etmese de standart Ipedal yolcuları çok sarsıyor bence)

Sonuç olarak aracımdan çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FidelFidel -- 31 Ekim 2025; 15:20:1 >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.