< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI (13. sayfa)

-
-
Ben ne varsa öne tıktım bi ilk yardım çantası bagajda kaldı hatta camsil koyacak yer bile kaldı önde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gülmek yok, arka sileceği bulup çalıştıramadım. Ben çok eskilerde kalmışım, sanki hayatımda ilk kez arabaya bindim hiçbir şeyi bulamıyorum, çok karışık geldi herşey. Direksiyon simidinin 4bir yanı düğme dolu ;)
Bindik bir alamete,
kia turkey
Kullanım Kılavuzları ve Rehberler | Yararlı Kaynaklar | Kia Türkiyehttps://www.kia.com/tr/kia-sahipleri/yararli-kaynaklar/kullanim-kilavuzlari-ve-rehberler.html
740 sayfalık bir kılavuzu var. Peyderpey okuyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Yahu benim gözüme demek minnak gözüktü nasıl bir puzzle şekliyle sığdırdıysan, helal vallahi.
Hava bu arada serviste 2 tane anahtarlıktan başka birşey hediye etmediler.
Paspas ve bagaj havuz paspas sorayım dedim çok yüksek bir rakam telaffuz ettiler, bende cuma günü bim de satışa çıkacak 10tane alırım o paraya dedim. Haftanın hergünü birini kulanırım dedim.
Kia connect bizim arabaya %90 gelmiyecek, genel müdürün kendi söylemini dinledim, bugünde teyit ettim bizden sonrakilerde btk altyapı vs olursa ancak
Head-up display orjinal olarak yok, parcadı veya yazılımla açmak yok.
Kia orjinal hatitadı serviste güncellenmiyor, yurtdışı bir firma ücretli yazılım güncelleme desteği veriyormuş.
Bende katlanabilir honor magic v2 var, android autoyu tznıtamadık, en sonunda serviste atom karınca İsveç çakısı Hasan isimli arkadaş geldi tanıttı. Ecel teri döktü tüm satıştakiler becetemedi, meğersem WiFi bağlı olucak, BT , konumayarları hariç birde eski tellerden sktarımlı herhalde VPN varmış birtürlü onu kapatamadık, hasan çözdü.
Benim telefon çift hatlı, maalesef Samsung note lardaki gibi default seçilmiyor telefon aramasında illa telefonu alıp sim1, sim2 seçiyorum, benden başkalarında da bu sinir bozucu olay olmuş çin işi telefonların bug karı işte. Samsung öne UI kralmış meğersem.
İlerde Samsung fold serisi istediğim estetiğe gelirse geri dönerim. Araba telefonumdan soğuttu beni.
Tecrübeli arkadaşlar yakında olanlar bana arabanın konsolunundaki her işlevi anlatsın kurs versin yahu. 10 sene öncede geri kalmış teknolijide kalmışım.
Servisten bayiden yani eve arka silecek bulamadan gelen masum köylü ( kadıKÖYLÜ)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benimde aynı şekilde. aracı sürerken sol kapıdan ses geliyor, baya rüzgar alıyor sanki dedim ama kapı açık kalmış🙈 kapı kolunu dışarda görünce farkettim. Durdum tekrar çektim, rüzgar sesi kesildi.. Bir sürü alarm ötüyor, yana bakıyorum yola bak diyor, şerit değiştireceğim yine ötüyor, az şeritten çıkıyorum yine ötüyor, hız sınırını geçince ötüyor. Baya yordu. Çözeceğiz inşallah zamanla:)
Birde araçtan inip, uzaklaşınca bayi de otomatik kitliyordu kapıları, eve gelince baktım kitlemedi… kumanda dan kitlemek zorunda kaldım. Deneyimlenen varsa aydınlatır mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bugün araci kaplamaya verdim. piano Black kısımlarını kaplama onermiyorlar seramik yapıyoruz dediler. yaparsak bile sorumluluk almıyoruz dediler çünkü zamanla o kısım sarariyormus. fakat aracın en çok çizilecek kismi dodikler risk aldim dodikleri de kaplama yaptiriyorum
Fiyat kaça mal oldu? Full ppf kaplatıyorsunuz sanırım
Yanlış hatırlamıyorsam şayet kilitleme ve kapanmaların hepsinde araçla temas gerekiyor. Açmalarda problem yok.
Yaklaşınca kapılar açılıyor. Bagajın önünde durunca bagaj açılıyor.
Arabayı kilitlerken ama ya anahtar ya da kapı kolundaki küçük bölgeye dokunmak lazım. Ayrıca kendi kendine açılan bagaj aynı mantıkla da kapanmıyor. O sistem zaten ayakla çalışsa sanki daha iyi olacakmış. Bagajdan iki elinizle havaleli bir malzeme aldınız diyelim. Kapatması zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Car Lover -- 19 Şubat 2025; 23:41:7 >
Benim araç daha canlısını görmeden gemiden inip istanbul anadalu yakası TEKKAR bayiye çekildiğinde komple bakım paketini seçtim ilk araç alımında genelde böyle bir kararım oluyor.
- si Full kaliteli güvenilir ürünlü seramik kaplaması kullandırttım. Komple yapıldı denildi ama inan ki canlsını görmedim dodeklerin yapıldığını sanmıyorum.
- ön kaput kısmı seramik kaplanıp bekletildikten sonraki gün kaliteli markalı ideal kalılıkta "plastik şeffaf poşet" ile kaplandı. birkaç eski mesajımda fotografı yer alıyor TPU/TPP . TEK SORUN ARACI TESLİM ALIRKEN önkaput altı ön çamurluk kısmı kaplanmamıştı onun sözünü sonraya bıraktık.
- Arka camlar film kaplandı
- iç deri koltukjlar komple derikoltuk koruma yapıldı.
- jant koruma işlemi uygulandı
- öncam su ititci kaydırıcı uygulandı.
servis garantili oldu. ilerde önkaput kaplama sökmede boya rengi vs farklılaşmasın diye seramik oralarada istedim. Ama ne yalan söylüyüm DODEKLERİ hiç düşünmedim , hatta ön kaput altına yapılacak film kaplama kapıya kadar değil ön alt çamurluk kısmını kapsıyor. altta kapıya doğru yan kısmıda yaptırtmakta fayda var diye sonradan düşündüm. Ama gene DODEKLER aklıma nedense gelmedi. Seramik kaplama çok işe yaramaz o bölgelerde @ctolga iyi aklıma soktun , ama serviste işlemler maalesef pahalı anlaşmamız dışına çıkınca extra fiyatlandırma astarı yüzünü geçer , artık geçti işişten. Dışarda bu işin erbabı yerler var. Ben arabayı alıp genelde 3 senede bir değiştirdim eskiden tabi. KIA EV3 GTLINE alırken 5 yıl kullanırım niyetiyle aldım ne yalan diyeyim. Bitim kanlanmaz ise düşüncem bu. Benim her aldığım araba muayeneden %100 tam puan geçer , oto ekspertizler şaşırır. Hatta en son citroen c4 cactus shine otomatik dizeli TÜVTÜRK muayenesinden geçerken %100 tam puan alınca şefler vs başına toplandı tebrik etti nadirdir dediler. Kusursuz geçti. Alan aracı fiyat kırmaya çalıştı bağımsız kendi götürdüğü ekspertiz adama sen bu kadar temiz cillop sıfır ayarında bu yaşta araba bulmuşsun hiç kurcalama dedi. Alıcı kusur bulursam oto ekspertiz sana ait demişti, paşa paşa ödedi :D
DARISI BU ARABAMA ARTIK. EV beni ürkütüyor ama HEYEVCANLANDIRDI dün ilk kullanımda çok bocalasamda. Malum hepimiz öyle böyle araba severleriz. Yoksa buralarda ne işimiz var. BEN ne kadar yutube videosu izlediysemde alma kararım için 2008 den beri burdan kopamadım DH forumdan faydalandım. Başka yerler bilmem. Hatta whatsup telegram grupları varmış sanırım EV3 için . Neyse aldık inşallah kazasız belasız sıkıntısız kullanırız.
bu işlemleri kendim olmadığından ötürü 10yıl önce Citroen c4 Cactus shine otomatik dizel aracı aldığımda tanıştığımsatış temsilcim GÖKHAN VURAL ve 10 yıl önce TEKKAR citroen satış ve servis iken den beri tanıdığım CEM DÜNDAR son kontrolcü dostlarım takip etti ara ara fotograf çekip yollattım. bu paket komple 38binTL idi. Henüz indirim taksit vs konuşmadım. Arabayı alırken KIA genel politikaları , servis bayi politikaları sebebli burunlarından kıl aldırtmıyor genelde bayiler . ama servis konusunda ben ellerinde olan rüştünü kanıtlamış kaliteli sayılacak markalı ürünleri kullandırtım arabayı aldığım için güzellik veya çoklu taksit yaparlar diye düşünüyorum. Aslında niyetim Acıbadem WOLFCAR da Yetkin'e teslim edip cillop full seramik full TPP/TPU kaplama idi. Çokda indirim alırdım muhtemelen. Ama bir hastam var aniden knuşma ve hareket yeteneğini kaybettiriyor , beyin kanseri illeti. O sebeble arabanın başında olamadım, geç teslim aldım, araba galeri içine çekildi dün sabah kapılar kapalı ama dedim şimdi binlerce el dolaşır üzerinde çoluk çocuk ana baba günü oluor diğer araçlarda kampanya var malum, dün aniden gittim teslim almaya. Alıp çıktım aniden yolda tip kar a yakalandım. İmkan olsa kapalı garaja çekerdim. Neyse servisde işlem yapanların ne malzeme kullandığı veya itinası şahsi insafında olduda bitti. Apartmanın bahçesinde bütün arabaların üzerinde çok kar var benim arac az önce de pencereden baktım nedense çok kar tutmamış. Artık komple koruma paketinden mi kaynaklandı bilemedim. diğerlerinin rengi modeli dahi gözükmüyor benden sonra gelip park edenler dahil, bizimki ben burdayım diyor.
-
-
Birçok videoda aracın yalıtımının oldukça iyi olduğundan bahsediliyor. Sebeplerini asagidaki gibi aciklamislar; araçta çamurluk kaplamaları plastik olarak bırakılmamış. O bölgede ve birçok bölgede farklı izolasyon maddeleri mevcut. Altının yüzde 79,1 seviyesinde kapalı olduğu Hyundai Kia grubundaki ilk araç olduğu belirtilmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Baspas fiyatı geldi orjinal bagaj havuzluğu ile beraber 3000 tl bana çok abartı gelmedi sipariş ettim. Birde çamurlukların altına takılan sepkenlikden sipariş ettim aksesuarı çok pahali değilmiş meğerse.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X