Bildirim
KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI (12. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
-
Merhaba, yakın zamanda EV3 GT-LINE shale grey rengine sahip olacağım. Uzun uğraşlar sonucu bu rengi şehir dışından bulabildim. (En istediğim renkti) tek sorum aracı kullananlar ses sisteminden memnunlar mı? Yurtdışı gibi Harman kardonla gelmesini isterdim açıkcası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanzey -- 19 Şubat 2025; 17:10:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Örneğin sabah 08:00 de aracın içi 22 derece olsun dediğinizde onu ayarlıyor değil mi. Yanlış anlamadım? O saatte koltuk ısıtmalar da çalışsın denilebiliyor mu?
Bu rengi canlı olarak görme fırsatınız oldu mu?
Hayır görmedim ancak videolardan çok araştırdım ve füme gri renk en sevdiğim renk olduğu için tercih ettim.
Klima koltuk ısıtma ve direksiyon bir birine bağlana biliyor. Isıtma modunda ısıtıyor koltuğu soğutma modundaysa soğutacak sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harman kardonu dinlemedim ama gt Line donanımdaki ses sistemi kötü değil , ben beğendim açıkçası
-
VL2 yani arabayı dev bir batarya/pil e dönüştüren aparat verildi, birde sadece şarj kablosu , kutudaydı yanımda çakı falçata vs yok idi açıp bakamadım.
İlkyardım seti, lastik seti gördüm bagajda
Benim evden sarj zamazingosı şimdilik zor olduğundan, hangi yerden hangi program kurup nasıl alımır çözeceğim, kablo azıcık derlenirse ön kaput altındaki minik bagaja sığar gibi
Kia Ev3 GT line larda ambşans aydınlatma standarxında var, kesin bilgi gözümle gördüm
Uleun Kia döktüm yandı klimayı kapat 😎
Android oto adres yönlendirmelerinin sürücü ekranında gözükmesi iyiymiş.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin.Güzel,dolu bir araç aldınız. Bende 2023 Kia Sportage Prestige vardı sattım. Ev3 ve Tesla arasında kalmıştım. Menzil, kullanım yumuşaklığı gibi özellikler çok hoşuma gitti ama Gt line a hiç indirim yapmadılar. 1.900.000 kadar alacaktım. İnat ettim sonrasında Tesla siparişi geçtim. Kısmetse haftaya teslim alacağım. Ama buralardan da kopamadım aklımın bir tarafında kaldı Ev3.
-
İyi günlerde kulanın. Snow pearl white çok güzel. Metalik boya fakat diğer metaliklere ilave bunda sim de var. Bilhassa güneşli havalarda müthiş parlıyor.
Çok teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X