KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI (14. sayfa)

-
-
orjinal 4 adet kauçuk olan mı ? kumaş avari olan mı ?
orjinal bavaj havuzu sanırım sadece kauçuk var ?
orjianal 3bin TL aldığın bayi mi fiyat verdi. Haftaya yolum düşecek önden bilgilenip gideyim bari komple orjinal iyi fiyat gibi senin aldığın.
çamurluk altı zamazingosunu çakamadım, görsel ve fiyat olursa memnun olurum. üsp bagaş 2 li hani bisikletlik mi diyorlar, bagaj takma elemanımı diyorlar onu gördüm bayağı koymuşlardı servis girişine. Ben Head-up display için yazılım veya varmı bir orjinal parca takalaım diye gittiğimde gördüm bazı kia ev3 orjinal aksesuarları koli koli taşınıyordu içeri.
görselleri paylaşırsın sana zahmet.
-
şu grafikler güzelmiş. süper paylaşım , sağolasın
-
görsel ve fiyatta paylaşırsan iyi olur. bakalım nasıl duruyor.
-
Kia’nın orijinal malzemeleri elbette güzeldir fakat derin havuzlu paspaslarla araç daha temiz durduğu ve bagajda çok şık göründüğü için ben asagidaki ürünleri tercih ettim.
kia ev3 2024 sonrası havuzlu paspas - rizline | havuzlu paspas | bagaj havuzu | port bagaj | kasa içi
Kia EV3 2024 Sonrası Havuzlu Paspas - Rizlinehttps://www.rizline.com/kia-ev3-2024-sonrasi-havuzlu-paspas_12385.html
halı bagaj havuzu
KIA EV3 ALT RAF 2024 VE SONRASI HALI BAGAJ HAVUZUhttps://www.halibagajhavuzu.com/kia-ev3-alt-raf-2024-ve-sonrasi-hali-bagaj-havuzu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Car Lover -- 20 Şubat 2025; 20:8:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
-
Tesla envantere düşmüyor nasıl yakaladınız tebrikler :)
-
-
Allah kaza bela vermesin, araçları dikkatli kullanmak lazım. Jant, aksesuar vb birkaç parça sordum servise. Hiçbirisi tanımlı değil. Tedariği oldukça uzun sürebilir benzer malzemelerin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cahilliğimi bilgisizliği mazur görün, en son 10 sene oldu arabam olalı.
Eskiden OGS ve sonrada kartlı geçiş vardı. Yeni araç alımı da OGS bakayım dedim sanırım kalkmış.
HGS var tek alternatifi yok heralde.
HGS nereden nasıl alınır. Eskiden bazı yerler 4 geç 3 öde, yüzde indirim , bizden al kart bedeli verme kampanyaları vardı diye duymuştum.
Kimi PTT dyor, kimi benzin istasyonu diyor, kimi bankadan al diyor, bilgi kirliği var.
Sizlerden tecrübesi deneyimi olanlar beni bilgilendirşrse çok iyi olur
Nereden almak daha avantajlı
Nereden alırsam ve ödemesi avantajlı olur. Bankadan alırsam PTT den ödenmez miş vs
Bankalardan veya benzikliklerden almanın avantaj veya dezavantajı varmı
Yani Denizbank tan başvursam online, Denizbank kredi kartım yok , ödemesini vadesizden mi çekiyor. Başka ödeme olmuyor mu ?
Ziraat mobilde trafik ceza ödeme gördüm ama HGS satınalma göremedim.
Birkaç bankada hesap vs var HGS bedeli ödemeden alma imkanı olan yer varmı, yada en uygun nereden alınır.
Nereden alırsan alayım HGS için bazı bankaların kampanyası kimde fazla olur, 4geç 3öde, yuzde 10 indirim vs varmı yoksa ben yanlışmı anımsıyorum.
Çok soru sordum, umarım bilgilendirip bilinçlendirirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aralık ayında ben de araştırdım..en ucuz etiket bedeli Garanti de vardı oradan aldım ;sanırım 180 küsürdü ve aidatsız kk na bağladım..yeni yılda hgs alt yükleme bedeli 390 tl oldu onu çekiyor karttan harcadıkça düşüyor …belli bir limitiin altına düşerse tekrar 390 çekiliyor..
merhabalar hocam byd dolphin nin verileri var mıdır?birde kia ev3 uzun menzilin.
-
Videolardan denk geldikçe buluyorum bunları. Long range denk gelirse bakarım ama BYD ile ilgili birsey bulamam herhalde. O markayı hic sevmiyorum çünkü.
Bu aracın beraberinde gelen kablo hangisi? Disarida AC için gerekli olan mı yoksa evden 220 V ile şarj etmek için gerekli olan mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablo olmayan AC istasyonları için. Bazı AVM ler de kablo olmuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu marka ve model kablo ile ilgili hiçbir bilgi bulamadım. Sanki araçlar kablosuz gönderilmiş de Türkiye’de sonradan piyasadan bulup eklenmiş gibi. Halbuki Kia nin kendi çok güzel kabloları var. Büyük ihtimalle baya pahalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X