Şimdi Ara

KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
788
Cevap
69
Favori
97.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu parçayı tedarik edebilseler çok iyi. O kısım olmamış gerçekten. Sadece bizde değil tüm Avrupa’da böyle.

KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • halitozbasli kullanıcısına yanıt

orjinal 4 adet kauçuk olan mı ? kumaş avari olan mı ?

orjinal bavaj havuzu sanırım sadece kauçuk var ?

orjianal 3bin TL aldığın bayi mi fiyat verdi. Haftaya yolum düşecek önden bilgilenip gideyim bari komple orjinal iyi fiyat gibi senin aldığın.

çamurluk altı zamazingosunu çakamadım, görsel ve fiyat olursa memnun olurum. üsp bagaş 2 li hani bisikletlik mi diyorlar, bagaj takma elemanımı diyorlar onu gördüm bayağı koymuşlardı servis girişine. Ben Head-up display için yazılım veya varmı bir orjinal parca takalaım diye gittiğimde gördüm bazı kia ev3 orjinal aksesuarları koli koli taşınıyordu içeri.

görselleri paylaşırsın sana zahmet.

• Car Lover C kullanıcısına yanıt

şu grafikler güzelmiş. süper paylaşım , sağolasın

görsel ve fiyatta paylaşırsan iyi olur. bakalım nasıl duruyor.

• Kia’nın orijinal malzemeleri elbette güzeldir fakat derin havuzlu paspaslarla araç daha temiz durduğu ve bagajda çok şık göründüğü için ben asagidaki ürünleri tercih ettim.

kia ev3 2024 sonrası havuzlu paspas - rizline | havuzlu paspas | bagaj havuzu | port bagaj | kasa içi
    Kia EV3 2024 Sonrası Havuzlu Paspas - Rizline
    https://www.rizline.com/kia-ev3-2024-sonrasi-havuzlu-paspas_12385.html

halı bagaj havuzu
    KIA EV3 ALT RAF 2024 VE SONRASI HALI BAGAJ HAVUZU
    https://www.halibagajhavuzu.com/kia-ev3-alt-raf-2024-ve-sonrasi-hali-bagaj-havuzu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Car Lover -- 20 Şubat 2025; 20:8:10 >

• herkese merhabalar 1.4 fire egeasını satmış biri olarak yaklaşık 6 aydır elektrikli araç düşünüyoruz.Kendim bütçe olarak malasef kia ev3 uzun menzile yetmiyor.standart menzilde mantıklı gelmiyor bu anlamda ben daha önce Citroen ec4x e yöneldim ancak araç makyajlandı tipini sevmedim ve fiyatı 1550 m tl ye yükseldi mantık dışı kaldı.Şuan byd dolphine yöneldim Uzaktan erişim garanti açılacak, bir sürü özelliği var ancak malum dolphine merak edip bakanlar da ön tasarım ,ön konsolu beğenmeyeceklerdir.Yine de hacim ,özellk fiyatıyla bize hitap ediyor.60 kw net bataryası ile uzun yolda 110 km civarında hızlar ile 300 km garanti diyor kullanan arkadaşlar.

Ben kia ev3 ü beğeniyorum,bütçesel anlamda kemdim alamasamda çok sevdiğim bir abime ve kuzenime tavsiye ediyorum, kendileri ciddi almak istiyorlar uzun menzilli olarak.

Siz kullanan arkadaşlardan ricam bu araç vaad edilen menzili veriyormu?

Ortalama olarak 110 130 km hızlarda şehirlerarası 100 km de tüketim kaç kw oluyor , ortalama kaç km menzil veriyor?

benzer sorularım şehiriçi olarakta geçerli.

yardımcı olursanız sevinirim.

misal dolphin tüketimi şu şekilde kullanan bir arkadaştan.

Toplam 314 km yol yapmış arkadaş %98 ile hızı da 110-120 arasında
    klima+koltuk ısıtma açık , ortalama 100 ,130 km hızlardaki şehirlerarası değerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 21 Şubat 2025; 0:10:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI

• domer2525 kullanıcısına yanıt

Tesla envantere düşmüyor nasıl yakaladınız tebrikler :)

• Değerler hiç fena değil.

• Allah kaza bela vermesin, araçları dikkatli kullanmak lazım. Jant, aksesuar vb birkaç parça sordum servise. Hiçbirisi tanımlı değil. Tedariği oldukça uzun sürebilir benzer malzemelerin.

• Cahilliğimi bilgisizliği mazur görün, en son 10 sene oldu arabam olalı.

Eskiden OGS ve sonrada kartlı geçiş vardı. Yeni araç alımı da OGS bakayım dedim sanırım kalkmış.

HGS var tek alternatifi yok heralde.

HGS nereden nasıl alınır. Eskiden bazı yerler 4 geç 3 öde, yüzde indirim , bizden al kart bedeli verme kampanyaları vardı diye duymuştum.

Kimi PTT dyor, kimi benzin istasyonu diyor, kimi bankadan al diyor, bilgi kirliği var.

Sizlerden tecrübesi deneyimi olanlar beni bilgilendirşrse çok iyi olur

Nereden almak daha avantajlı
    Nereden alırsam ve ödemesi avantajlı olur. Bankadan alırsam PTT den ödenmez miş vs

Bankalardan veya benzikliklerden almanın avantaj veya dezavantajı varmı

Yani Denizbank tan başvursam online, Denizbank kredi kartım yok , ödemesini vadesizden mi çekiyor. Başka ödeme olmuyor mu ?

Ziraat mobilde trafik ceza ödeme gördüm ama HGS satınalma göremedim.

Birkaç bankada hesap vs var HGS bedeli ödemeden alma imkanı olan yer varmı, yada en uygun nereden alınır.

Nereden alırsan alayım HGS için bazı bankaların kampanyası kimde fazla olur, 4geç 3öde, yuzde 10 indirim vs varmı yoksa ben yanlışmı anımsıyorum.

Çok soru sordum, umarım bilgilendirip bilinçlendirirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Aralık ayında ben de araştırdım..en ucuz etiket bedeli Garanti de vardı oradan aldım ;sanırım 180 küsürdü ve aidatsız kk na bağladım..yeni yılda hgs alt yükleme bedeli 390 tl oldu onu çekiyor karttan harcadıkça düşüyor …belli bir limitiin altına düşerse tekrar 390 çekiliyor..

merhabalar hocam byd dolphin nin verileri var mıdır?birde kia ev3 uzun menzilin.

• meeb kullanıcısına yanıt
    Videolardan denk geldikçe buluyorum bunları. Long range denk gelirse bakarım ama BYD ile ilgili birsey bulamam herhalde. O markayı hic sevmiyorum çünkü.

• Bu aracın beraberinde gelen kablo hangisi? Disarida AC için gerekli olan mı yoksa evden 220 V ile şarj etmek için gerekli olan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kablo olmayan AC istasyonları için. Bazı AVM ler de kablo olmuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Bu marka ve model kablo ile ilgili hiçbir bilgi bulamadım. Sanki araçlar kablosuz gönderilmiş de Türkiye’de sonradan piyasadan bulup eklenmiş gibi. Halbuki Kia nin kendi çok güzel kabloları var. Büyük ihtimalle baya pahalı.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.