Şimdi Ara

--==++| KIA CLUB |++==--

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba KIA cılar. Buraya bir bölüm yaratalım istiyorum. Amaç bilgi paylaşımı ve KIA araçlarımız hakkında herşey. Tüm KIA modelleri için burada tartışabiliriz. Ben RIO sahibiyim , ve isteyen her KIA sahibi ( Cerato ve diğer modeller ) burada bilgi paylaşımını gönül rahatlığıyla yapabilir. Liste oluşturalım diyorum , ilk isim olarak kendimi yazıyorum

Ayrıca isterseniz imzanızda kullanmanız için bir logo hazırladım adresi aşağıda. Diğer model sahipleri arkadaşlar da LOGO tasarlarsa buraya koyalım ki paylaşılabilsin.

Bol paylaşımlı günler

KIA RIO LOGO Adresi : http://img138.imageshack.us/img138/9682/logorioft9.jpg

( Bu logoyu kullanmanız için gerken anlatımlı bilgi :http://resim.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm )

--==++ KIA Sahipleri Listesi ++==--

1. TatanQa ................ KIA RIO 2007 1.5 CRDI Comfort H/B Gümüş Gri
    2. agozen ................. Kia Rio 1.5 CRDi Advance H/B Buz Mavisi

görüşmek üzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatanQa -- 20 Ekim 2007; 19:48:13 >

• Nerdesiniz KIA cılar... Bu kadar mı memnunsunuz araçlarınızdan
  • KIa ya atlayan geziyor paso buraya uğrayan yok
  • Burada zaten bir KIA topiki mevcut. Bence o yüzden uğrayan pek yok

Bkz:http://forum.donanimhaber.com/forumid_442/tt.htm
  • clubunuz hayirli olsun

rio da guzel araba

clubude olmali elbet
  • Yaw ne iyi ettin de aştın klübü çok yaşa kardeş. Hatta rio klübü bilem yaparmışsın burayı. Her neyse ben de rio sahibiyim. Tüm rio sahipleri paso geziolar abi o yüzden gelen yok ara verdim ben şimdi gene çıkıcam . Arada yemek tuvalet arası veren olursa gelirler zamanla
  • quote:

Orjinalden alıntı: agozen

Yaw ne iyi ettin de aştın klübü çok yaşa kardeş. Hatta rio klübü bilem yaparmışsın burayı. Her neyse ben de rio sahibiyim. Tüm rio sahipleri paso geziolar abi o yüzden gelen yok ara verdim ben şimdi gene çıkıcam . Arada yemek tuvalet arası veren olursa gelirler zamanla

Puahaha haklısın... artık bi ara mola verdiklerinde onlar da gelirler .. seni de ekliyorum şimdi.. olduk ikiii

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TATA CLUB
    18 yıl önce açıldı
    DH FIAT DoBLo TeAm!! (79) ÜyE)
    19 yıl önce açıldı
    KİA VENGA CLUB
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyw saolasın. Ben 500 km yi devirdim alet canavar gibi gidiyo valla birazcık vites geçişleri özellikle 1den 2 ye geçişler kemikli gibi araba daha yeni olduğundan sanırım ama yinede bi ara servise uğrayıp sorcam
  • Haftasonu Antalyaya gittim geldim yaklaşık 600 küsür km yol yaptım ... bundan öncede 150km kadar yapmıştım 85ytl civarı yakıtla...

hala çeyrek depo var .. seviyorum ben bu arabayı aşık oldum... konfor zaten maşallah yolu hissetmiyorum , yokuş çıktığımı anlamıyorum... nikah yapıcam yakında

edit. bu arada yanlış anlaşılmasın depo fulldü 120ytl ye doluyor , geri geldiğimde çeyrek depo kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatanQa -- 23 Ekim 2007; 12:12:42 >
  • Kimse uğramıyorsa bu topic kapatılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.