Şimdi Ara

Kia Cerato Koup almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben arabamı sattığım için arabasız kaldım şu aralar.
    Geçen gün bir arkadaşım vasıtasıyla bir araba gördüm internetten. Kia Cerato Koup diye.
    Tasarımı çok hoşuma gitti açıkcası. Fakat "Kia" markası biraz beni endişelendiriyor.
    Burada Kia bayisi olmadığı için arabayı inceleme fırsatımda olmadı. Sadece internetten baktığım kadarıyla yetiniyorum.
    Önceki arabam 320D ve 180C. Aklınıza gelebilecek her türlü aracı kullandım.
    Bu arabadan pişman olmak istemiyorum açıkcası.
    Anladığım kadarıyla Dizel'i bulunmuyor en son kasasında. Benzinli olması dezavantaj malum Türkiye şartlarında, Lpg'de ben taktırmam.
    Şehir içi 8 civarında yakıyor. Buda fazla büyütülecek bir rakam değil fakat benzin fiyatları pahalı olduğu için önemli.
    Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
    Ayrıca arabanın yeni kasası gelicek mi ? bir bilgisi varmı birilerinin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esprisyen

Merhaba arkadaşlar. Ben arabamı sattığım için arabasız kaldım şu aralar.
    Geçen gün bir arkadaşım vasıtasıyla bir araba gördüm internetten. Kia Cerato Koup diye.
    Tasarımı çok hoşuma gitti açıkcası. Fakat "Kia" markası biraz beni endişelendiriyor.
    Burada Kia bayisi olmadığı için arabayı inceleme fırsatımda olmadı. Sadece internetten baktığım kadarıyla yetiniyorum.
    Anladığım kadarıyla Dizel'i bulunmuyor en son kasasında. Benzinli olması dezavantaj malum Türkiye şartlarında, Lpg'de ben taktırmam.
    Şehir içi 8 civarında yakıyor. Buda fazla büyütülecek bir rakam değil fakat benzin fiyatları pahalı olduğu için önemli.
    Aklıma bir Lamborgini Gallardo geldi,
    Bir de Mercedes CLS 63 AMG geldi.
    Bir de Anadol geldi.

Durum nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

quote:

Merhaba arkadaşlar. Ben arabamı sattığım için arabasız kaldım şu aralar.
    Aklıma bir Lamborgini Gallardo geldi,
    Bir de Mercedes CLS 63 AMG geldi.
    Bir de Anadol geldi.

Durum nedir?

Kianın o kadar abartılacak kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.
    Çok uzun ömürlü Kialar görmek mümkün. Ki Amiral gemisi Ceratodan söz ediyoruz. Burada tek sıkıntı Benzinli olması.

• Test edip karar vermeniz en mantıklısı olur. Tasarımı gerçekten şıkv

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kia 2011 den sonra tasarim ve saglamlok konusunda ciddi yol katetti .

Piyasada endişelenicek bir marka yok zaten artik . Fiatin araclari bile gayrt kaliteli. En saglam en iyi malzwmw denilen wv hepsinden cok sorun cikartiyor. Baski balata bitmesi, şanzıman sorunu, turbo sorunu vb. Markaya takilmadevri değil .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-2012-model-son-araclarimiz-pro-ceed1.6-crdi-consept-sr-110968601/detay

Arkadaş koup bakıyorum demiş ceed dememiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-2012-model-son-araclarimiz-pro-ceed1.6-crdi-consept-sr-110968601/detay

Açıklama yapmadığım için sizde haklı olarak bu alıntıyı yapmışsınız. Konu sahibi arkadaş aracın benzinli olduğundan şikayet etmiş. Bende ordan yola çıkarak Cerato Koup un tek kapılı bir araç olduğunu da göz önünde bulundurup dizel tek kapılı bir araç önerisinde bulundum.

Saygılar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

quote:

Açıklama yapmadığım için sizde haklı olarak bu alıntıyı yapmışsınız. Konu sahibi arkadaş aracın benzinli olduğundan şikayet etmiş. Bende ordan yola çıkarak Cerato Koup un tek kapılı bir araç olduğunu da göz önünde bulundurup dizel tek kapılı bir araç önerisinde bulundum.

Saygılar

Hocam Ceed açıkcası hoşuma gitmiyor. Agresif bir tasarımı yok açıkcası.
    Koup hakkında fikir almak istiyorum sadece.
    Yoksa kafamda bir sürü araç var onlara girersem hiç araba alamam.

• Mükemmel tercih.
  • bir yakınımda vardı 2011 cerato . Az bir süre kullandım. genel olarak güzel araç. Ama şunu söylemeliyim ki ince yanaklı lastiklerde kasisleri aşırı derecede hissediyorsunuz ki benim kullandğım da öyleydi. 2003 s40 tan sonra pek hoş bulmadım açıkcası. Nadir de olsa arkasını bırakmakta.. direksiyon hissi güzel.. Ancak süspansiyon göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyorum.Onun haricinde güzel araç..

biraz tartışılmış :

http://forum.donanimhaber.com/m_58591684/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi university -- 11 Ocak 2013; 0:33:17 >
  • Valla süspansiyonu serttir, bindiğiniz araçlardan sonra rahatsız edebilir. Ama yol tutuşu olarak mükemmel bir araba. Arka tarafı nasıl bırakıyor, onu anlamadım. Gayet stabil ve mükemmel gidiyor. Direksiyonu elektrikli olmasına rağmen çok keyifli. Bence koup harika bir araba. Bazen koup alsaydım keşke diyorum ama iş icabı sedan almak zorunda kaldım.

Ufak tefek kasa farklılıkları dışında, aracımla birebir aynı. Kafanıza takılan sorular neler, yanıtlamaya çalışayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Valla süspansiyonu serttir, bindiğiniz araçlardan sonra rahatsız edebilir. Ama yol tutuşu olarak mükemmel bir araba. Arka tarafı nasıl bırakıyor, onu anlamadım. Gayet stabil ve mükemmel gidiyor. Direksiyonu elektrikli olmasına rağmen çok keyifli. Bence koup harika bir araba. Bazen koup alsaydım keşke diyorum ama iş icabı sedan almak zorunda kaldım.

Ufak tefek kasa farklılıkları dışında, aracımla birebir aynı. Kafanıza takılan sorular neler, yanıtlamaya çalışayım.

Araç servisi konusunda sorularım olucak.
    Parçaları bulunan cinslerden ve pahalılık konusunda ne gibi şeyler söyleyebilirsiniz.
    Arabada bir kilometreden sonra savurma söz konusumu ?
    Araba önmü arka çekermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esprisyen -- 15 Ocak 2013; 18:36:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Valla süspansiyonu serttir, bindiğiniz araçlardan sonra rahatsız edebilir. Ama yol tutuşu olarak mükemmel bir araba. Arka tarafı nasıl bırakıyor, onu anlamadım. Gayet stabil ve mükemmel gidiyor. Direksiyonu elektrikli olmasına rağmen çok keyifli. Bence koup harika bir araba. Bazen koup alsaydım keşke diyorum ama iş icabı sedan almak zorunda kaldım.

Araç servisi konusunda sorularım olucak.
    Parçaları bulunan cinslerden ve pahalılık konusunda ne gibi şeyler söyleyebilirsiniz.
    Arabada bir kilometreden sonra savurma söz konusumu ?
    Araba önmü arka çekermi ?

Parçası bulunan cins derken, zaten çoğu parça Hyundai ile ortak. Hiç sorun yaşamadım ben daha. Ama garanti devam ettiği için servise götürürüm hep. Pahalılık konusunda da pahalı olduğunu düşünmüyorum. Şimdiye kadar en fazla bakım bedeli masrafım çıktı, o da 300 TL yi geçmedi. Sırasıyla 15.000 bakımlarının fiyatları : 250 TL, 300 TL, 180 TL. (Araç 47.000 de)

Arabada bir km den sonra savrulma nedir? 80 le girilmesi gereken bir viraja 180 le girerseniz, ne ESP birşey yapabilir, ne ABS. Fizik kurallarını aşamazsınız. Ancak yol tutuş olarak güvendiğim ender araçlardan. Benim evime giderken, U dönüşü yaptığım bir döner kavşak var. Yaklaşık 6-7 mt çapında. oradan 40 ile, ESP açarak dönebiliyorum. Her ne kadar arkayı attırmaya çalışsam da, başaramadım. ESP aracın yoldan çıkmasına göz yummuyor.

Araba önden çekişli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.