Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhann_75

Yeni OTV yasası resmi gazetede yürürlüğe girmiş. Hepimize kolay g....!

evet ne alemde bu toplu alım işi ? yeni ötv yi de hesap etmeyi unutmayın. 1 lira kar edem derken 5 lira zarar etmek :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Konu cacık, alım iptal, cerato mundar, çelikoto sazan, bizlerde mal olduk çıktık takip ede ede.

bıkmadınmı yeni hesap açmaktan fanboy ? bu kaçıncı hesabın ? neden bu kadar çok banlanıyorsun ? insanlara neden saygılı olmayı beceremiyorsun ? herşeye sazanlama atlamaktan bıkmadın mı ? hiç düşündünmü ben napıyorum diye ? artık bu siteye girmeni bile istemiyoruz açık ve net yüzüne söylüyoruz ! yine sana yeni yeniden block !

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    pardon ama karıştırdınız siz heralde, üyeliğim sizden eskidir, sizden az mesajım vardır ve bu da gösterir ki çok fazla konuşmam etmem ancak bu yaptığım sadece basit bir yorumdur. ama kafanızı beğendim baya bi güzelmiş, ne içiyor yada kullanıyorsanız bizde ondan alalım, hayata bakış açımız sizinki gibi olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa concept plustan concepte düşülebilir. Sonuçta hem ötvden kurtarırsınız hem de fiyat 69 70 bandına düşer. Tabi araç var mı onu bilmek lazım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testin başını izleyen aracı almaktan vazgeçebilir :)
    Daha sonra bir nebze toparlıyor. Sadece f/p olduğu için alınır mı , 75-78 civarı uygundu bence. 80 ve üzeri için değmez..
  • Yavaş yavaş crdi'nin az yaktığı daha yüksek telden söylenmeye başlıyor ben yalnız kalıyorum diye düşünüyordum mesela 100kg daha hafif olması yakıtı da olumlu etkilemiş diyorlar.

Şahsen yeni 2017 ceed ya da 2018 ceratoyu merak edenlerdenim. Videoda da söylendiği gibi Kia aldığınızda eşe dosta ve size çok cazip gelen değil, bindikçe daha çok sevilen bir araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar OTV yüzünden abartılacak kadar artmamış, önemli olan Ocak ayında ne kadar artacağı. OTV 'nin en az 15-20 bin lira zam yapacağı haberi de fos çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım vazgeçildi değil mi? yine de hayırlı olsun...
  • 75-77 bandina olan careto Şubat mart ayinda otv kur zam verilerinle 90 i rahat görür alamayanlara geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

75-77 bandina olan careto Şubat mart ayinda otv kur zam verilerinle 90 i rahat görür alamayanlara geçmiş olsun

Alacaklara hayırlı olsun demekten başka çare kalmaz o zaman..cerato 75 bantlarında f/p aracı.80 üstüne çıkınca seçenekler farlılaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

sanırım vazgeçildi değil mi? yine de hayırlı olsun...

Muhtemelen vazgeçilme aşamasında...
    Bu kadar kişi bir araya geldigi halde bizi bu kadar soguk karşılayan kia ya bu tutumundan vazgeçmesse selam bile vermem bundan sonra..

• Yeni OTV yasa tasarısı meclisten geçmiş, cumhurbaşkanının önüne imzaya sunulmuştu, alıyoruz, alacağız, almak üzereyiz biraz daha fiyat kırdıralım derken konu çok dillendi işi gücü olmayan da yorum yapmaya başladı. Her kafadan ses çıkmaya başladı. Alan olduysa hayırlı olsun.

• Takip. Merakla bekliyoruz.

• Az önce sordum.

Concept plus fiyatı 91 Bin olmuş.

Şu an 85.500 e bırakıyoruz dediler. Ama bıraktıkları fiyatlar çok net değil henüz...
  • Evet arkadaşlar yarın 3 kez alım için tekrar girişimimiz başlıyor...Allah ın hakkı 3 derler...bu seferde yine olumsuz birşeyler ile karşılaşırsak eger başka girişimde bulunmayacagız...demek ki nasip degilmiş deyip dagılacagız...

• Evet son tura dönüyoruz. Son çağrı
  • elantra benzinli manuel icin ben de dusunebilirim

• Bende megana varım

• Herkes istediği araç için kendine grup kursun, megane istiyorsan bu sayfa Cerato sayfası. DH de aç bir konu başlığı megane almak isteyenleri doldur oraya...

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.