Şimdi Ara

Kia cerato alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sıralar kia ceratoya taktım. 0 fiyatı 135 binden baslıyor fakat bazı ilanlarda 2. El 2018 model kia cerato daha 8bin km de 100 binden baslayan fiyatları var bu kadar düşüş normal mi sizce arabayı kullanan bilen var mı öneri ve düşüncelerinize ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Subaru düşünürseniz Xv daha iyi tercih olur.
  • Megane düşünebilirsiniz. İkinci eli daha iyidir uyguna sıfıra yakın bulursunuz.Ayrica C+ sınıf bir araca binmenin hazzını yaşarsınız

• Moueson kullanıcısına yanıt
    C+

ceratonun ikinci ellerine dikkat et çok fazla kiralık araç çıkması var.milletin ezdiği bir ceratoya rastlamak çok kolay.
    araba olarak fena değil alınabilir. sınıfındakilerden biraz daha fazla yakar.motoru güçlü yolda gidişi çekişi gayet güzel.
    yol tutuşuda fena değil fakat süspansiyonları yumuşak fazlaca kasa salınımı var süratliyken özellikle virajlı yollarda arkayı bırakıyor.he dersen ki megane sedan daha mı iyi yol tutar bence hayır ikiside aynı şekilde arkayı bırakır.bagaj olarak megane sedandan bariz daha ufak.kalite anlamında sınıf standardında.yeni megane dan üsttede değil alttada değil.
    arkadaş megane önermiş aynı sınıfta diye ikisini karşılaştırdım.megane hacback ile uzun yol yaptım sedanı hiç kullanmadım.
    ikisinede bak kullan içine sineni al.yalnız fransızlar yakıt olarak baya iyi.cerato sakinde kullansan diğerlerine bakınca yakıtı fazla.

• Şanzımanı sıkıntılı ALMA
  • 2. el az km li fiyatları bile baya cazip. tutulmuyor da ondan. özellik bol ama malzeme kalitesi ucuz hissettiriyor. bir de bu kore motorları biraz daha fazla yakıyor. ksıtılı bütçe- az km- bol donanım- az beklenti için ideal.
  • Cerato fp arabasıdır alınıp güzelce binilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Hyundai i20 mi Honda jazz mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınız icin teşekkürler 85 90 bine önerebileceğiniz bir arac var mıdır ben ford focus titanium 2016 2017 modellerinide dusunuyorum sizce ceratoya kiyasla nasildir

• Yunus585858 kullanıcısına yanıt
    focus iyidir piyasası kalitesi belli bir araç.
    tabiki ceratomu focus mu dersen titanium az km li yorulmamış focus derim.
    focus sınıfında ki diğer araçlara göre daha sert daha çevik gelmiştir her zaman bana.sürüş kalitesi olarak daha yetenekli bir model.
    gözüne kestirdiğin modellere canlı olarak bakmadan karar verme.kimisi geniş kimisi dar kimisinin bagajı ufak kimisinin arka koltukları dar.piyasa arabası alırsan rahat alır satarsın cerato iyi güzel araba ama yani 85 90 a titanium focus yanında çok sönük kalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.