Arabada merkezi kilit düğmesine basınca , kapılar dışardan kilitlenir ama içeriden açılabilir, araba seyir halinde bile kapılar içeriden açılabilir ! kapılar nasıl içeriden de kilitlenebilir ?
teşekkür ederim..
ayni durum cogu araba icin gecerli sanirim
Kilit düğmesine basılı tutmayı deneyin.
benim golfte kapıları kitleyince,ilk açmaya çalıştığında açılmıyor ikinci kez açmak istediğinde açılıyor bu bir güvenlik önlemi aslında böyle olması normal.
quote:
Orijinalden alıntı: onboardx
benim golfte kapıları kitleyince,ilk açmaya çalıştığında açılmıyor ikinci kez açmak istediğinde açılıyor bu bir güvenlik önlemi aslında böyle olması normal.
ayni durum 2001 fabia aracim icinde gecerli
kia ceed de kapıların içerden açılmaması gibi bir durum olmuyor (cool donanım için diğerlerinde fark var mı bilmiyorum). kilit aktif iken mandalı ilk çekmede kapılar açılmıyor fakat ikinci çekmede açılıyor. çocuklar için arkalarda çocuk kilidini kullanmak en emniyetli yöntem.
Bildiğim kadarıyla aracın anahtar kumandası ile kilitleyince içerden açılmıyor kapılar tekrar kumandadan açana kadar
2009 Ford Fiesta da da aynı durum var kıl oluyorum ben içerden de açılmamasını istiyorum tüm kapıların ama akıllı ford sadece dışardan kitlemeyi uygun görmüş. 2009 getz de kitleyince içerden kapı açılmıyor. Birde şu belli bir hızdan sonra otomatik kilitleme olsaydı çok iyi olacaktı.
Astra Sedan'da içerde Cd çaların üst kısmında, aynı bir kiltleme tuşu var.
Kapıyı açın, kilit yerlerinin orada beyaz yuvarlak bir dugme gibi bir şey olacak.
2 pozisyonu vardır onun biri içerden açılmaz diğeri açılır. default olarak içeriden açılır olarak gelir.
o düğmeyi çevirin içeriden açılmaz.
benim arabamda böyle aynı şey sizdede olabilir bir bakın
Kapıyı açın, kilit yerlerinin orada beyaz yuvarlak bir dugme gibi bir şey olacak.
2 pozisyonu vardır onun biri içerden açılmaz diğeri açılır. default olarak içeriden açılır olarak gelir.
o düğmeyi çevirin içeriden açılmaz.
benim arabamda böyle aynı şey sizdede olabilir bir bakın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme