Şimdi Ara

khazix hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben khazixi çok seviyorum. İlk qya veriyorum çok güçlü vuruyor çünkü ardından w-e ultiye en son veriyorum ama çünkü ultisi çok gereksiz 1 saniye görünmez olmak hiç işe yaramiyor. ama benim bir sorunum var bana evolvelar son 3 levelde geliyor bakiyorum başkalarına erkenden geliyor bi yöntemi var mı ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  khazix hakkinda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çelincırlara ilk 3 lvlda geliyo qnq kendimden biliyorum

• Herkesle dalga gecerdim sana anlaticam bak bu uzayli peygamber devesinin ultisini her gelistirdiginde bir skillini gelistirebilirsin 6 11 16. Levellarda ultini gelistirmelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: realroche

Herkesle dalga gecerdim sana anlaticam bak bu uzayli peygamber devesinin ultisini her gelistirdiginde bir skillini gelistirebilirsin 6 11 16. Levellarda ultini gelistirmelisin

uzaylı peygamber devesi . Güldürdün sabah sabah
  • Kha zix Q fulle Q evolvela karşına dari gelse de alırsın QnQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Ben khazixi çok seviyorum. İlk qya veriyorum çok güçlü vuruyor çünkü ardından w-e ultiye en son veriyorum ama çünkü ultisi çok gereksiz 1 saniye görünmez olmak hiç işe yaramiyor. ama benim bir sorunum var bana evolvelar son 3 levelde geliyor bakiyorum başkalarına erkenden geliyor bi yöntemi var mı ??

http://i.imgur.com/2hmGioN.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

quote:

Ben khazixi çok seviyorum. İlk qya veriyorum çok güçlü vuruyor çünkü ardından w-e ultiye en son veriyorum ama çünkü ultisi çok gereksiz 1 saniye görünmez olmak hiç işe yaramiyor. ama benim bir sorunum var bana evolvelar son 3 levelde geliyor bakiyorum başkalarına erkenden geliyor bi yöntemi var mı ??

sende bir daha koyarken resim atmasını öğren

• quote:

Orijinalden alıntı: arconene

quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

quote:

sende bir daha koyarken resim atmasını öğren

Uğraşmak istemedim link atmak kolayıma geldi

• Q fulle ulti verme qnq darius ile aynı takımda olursanız sen q o ulti sen q o ulti penta atarsınız yeminle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

Kha zix Q fulle Q evolvela karşına dari gelse de alırsın QnQ

dari op teq atı0 qnq
  • dari mari farketmez kha yakaladı mı affetmez
  • ultisi bir tek görünmezlik vermiyor az skıllerini oku
  • İmzama bak.
  • quote:

lütfen trollüyorum de :(
  • Öf...Öff..
    Millet R'ye vermiyor puanı sonra nesi var bu Kha'zix'in?
    Al işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayataı

İmzama bak.

loool yeter artık ya su rehber ruyalarıma giriyor:d

topic açan arkadaş DARİUS AL QNQ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.