Şimdi Ara

khaya buf mu geldi nerf mi anlayamadım gerçekten ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi q sunun pasıfının hasarı düşürüldü ama gelişmiş q hasarı arttırıldı w sununda hasarı artırıldı ne oldu m*?

• ne diyon la
  • quote:

Orijinalden alıntı: cixsedat1

ne diyon la

khaya diyorum ne oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TürKiSi -- 4 Haziran 2014; 17:54:57 >
  • 1v1 yakalarsa Q evolve ise buff. 1v1 normal Q nerf. Minyon vs. varsa nerf. W jungle buff. R tamamen nerf.
  • Jungle dışında oynanamaz deniyor ama şu anda r yerine q evolve ederek başlarsak lane de durabilir gibi görünüyor ? Gerçi eski gücü yok ama..
  • Bence dengelendi hala taşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle kaba bi hesap yapaım dedim. full q fullesek be q evolve etsek artı 160 da bonus atack damage olsa, 155artı q sunun evolve halı(atıyorum 120)bide hepsinin toplamını %30'u(130)= 565 damage gayet hoş bir rakam bide daha zırh delmeleri falan katmadan bence bu khaya bi bufftu sizce?(yanlış hesaplamış olabilirim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürKiSi

Şöyle kaba bi hesap yapaım dedim. full q fullesek be q evolve etsek artı 160 da bonus atack damage olsa, 155artı q sunun evolve halı(atıyorum 120)bide hepsinin toplamını %30'u(130)= 565 damage gayet hoş bir rakam bide daha zırh delmeleri falan katmadan bence bu khaya bi bufftu sizce?(yanlış hesaplamış olabilirim)

Bugun oyunda denedim eger adc nin ustunde pasifin cikmiyorsa can bile goturemiyor ki bunu son fisilti +karabalta varken denedim.Ama q nun pasifiyle birlikte vurarsaan eskisinden daha cok damage atiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.