Şimdi Ara

Kha Zix mi Vi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hangisini almalıyım ? Kaç haftadır free gelmeleri için bekliyorum gelmedi lanetler. Bende almayı düşünüyorum. Forumda çoğu kişi hem lanede iyi hem de jungle da iyi demişti Vi için zevkliymiş oynaması.
    Ama Kha Zix'e de oyuna başladığımdan beri sempatim var çok havalı geliyor.

Sizce hangisini almalıyım ? Zorlukları nedir vs. ?

• Abi şimdi vi ile kha ne alaka ikisi tamamen farkl kulvarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vi daha tanky bir hero takımı fightlarda tanklar. Lanede Vi'yi harcamış olursun jungle daha iyi...

Kha'Zix daha kırılgan 1 vs 1'de çok güçlü, assain bir şampiyon. Kha hem lanede hemde jungle olarak iş yapar. Sağlam bir farm 3-5 kill ile adc'ye tek atarsın...

Yani anlayacağın farklılar biraz, ne tür rolleri üstleniyorsan ona göre seçim yap.
  • Geçen hafta Vi'yla beraber Aynasız Vi da aldım gercekten iyi bi karakter. Pasifi dürtülmeni zorlastiriyo e siyle cok rahat durtebiliyosun solo topta rahat oynanabiliyo jungleda ormani supuruyo o konuda da iyi. Q sunu tam yukleyip gang atinca adam ne oldugunu anlamiyo :) W su tanklara cok etkili R si on numara :D Tfde cani azalip arkada kacmaya calisan adama atiyosun yolda onune cikana vurup en son adami aliyosun sonra ister dön vur ister Qsuyla ormana kac sen bilirsin. Turnuvalarda da bikac kere izledim usta ellerde tam bir bela oluyo

• Nerede oynadığına bağlı solo-mid oyuncusuysan kha jungle oyuncusuysan vi fakat sana tavsiyem başkalarından etkilenmeden kendin almaya çalış.Şu an konuşmadığım bir arkadaşım yüzünden ben iade haklarımı boşa kullanmıştım 7-8 lvlken riven almıştım oynayamıyosun sen iade et falan demişti 3 heroyu da öyle verdirmişti dandirik herolar aldırmıştı mesela çok içimde kaldı rengar alıcaktım alma onu varus al demişti (adc ye dair bişey bilmiyordum) sonra rengarı kendisi almıştı böyle hareketleri vardı neyse.Herolara iyice bak sonra de ki ben bunu almalıyım hikayelerini oku en çok etkileyeni al zaten oynamaya başladın mı win ağırlıklıysan kısa sürede kasarsın ip.He bana kalırsa yasuo al gerçi çıktığı gibi 7800 e aldım main hero aday adaylarımın arasına girdi :D
  • hell2o1o Kıyaslama yapmıyorum ikisi de 6300 bende biriktirdim onlardan birini alacam. Bunun dışında takımda her görevi üstlenecek herolarım var ek olarak bu iki heroya sempatim var + ve - lerini öğrenip almayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çıngıraklıdümbelek

Nerede oynadığına bağlı solo-mid oyuncusuysan kha jungle oyuncusuysan vi fakat sana tavsiyem başkalarından etkilenmeden kendin almaya çalış.Şu an konuşmadığım bir arkadaşım yüzünden ben iade haklarımı boşa kullanmıştım 7-8 lvlken riven almıştım oynayamıyosun sen iade et falan demişti 3 heroyu da öyle verdirmişti dandirik herolar aldırmıştı mesela çok içimde kaldı rengar alıcaktım alma onu varus al demişti (adc ye dair bişey bilmiyordum) sonra rengarı kendisi almıştı böyle hareketleri vardı neyse.Herolara iyice bak sonra de ki ben bunu almalıyım hikayelerini oku en çok etkileyeni al zaten oynamaya başladın mı win ağırlıklıysan kısa sürede kasarsın ip.He bana kalırsa yasuo al gerçi çıktığı gibi 7800 e aldım main hero aday adaylarımın arasına girdi :D

Freede denedim pek hoşuma gitmedi hocam. Arkadaşın bayağı gıcıkmış. Aynen hikayeler hero almada bayağı etkili oluyor tavsiyelerini dinlicem teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    vla mi kennen mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elmamı alayım yoksa hindistan cevizi mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vi daha iyidir kha kasarsan adc ye felan tek atar ama kendide rakip kasarsa tek yer ama vi öyle değil off tank çıktığın zaman kimse baş edemez kha ile vi 1 e 1 de vs atsa vi alır
  • ben olsam vi alırdım. takıma çok daha yararlı bir şampiyon
  • Kha'Zix al jungler dönersin, mid gidersin yeri gelir solo oynarsın
  • Bruiser-Offtank hero tarzı her zaman 1v1 üstündür.Yani vi khayı kanırtır.
    Jax,Darius,Nasus,Mordekaiser,Tryndamere ile tek başına oyun alabilirsin ayrıca.(Ciddiyim low elonun ilahları)

• kha ile hic oynayamadim ama Vi ile cok mac yapmisimdir.Cok zevklidir ama Lane'den ziyade Jungle da oynanmali cunku Q ve R ile gang yapmak cok kolay ayrica kacman gereken durumlarda q yine cok ise yariyor.Kha da cok iyi bir karakter ama artik gina geldi.Her onune gelen Kha aldigi icin bizim takimda olsa bile uyuz oluyorum
  • Vi
  • Vi op

• türk zix junglede soloda midde oynanabiliyor ama kırılgan olduğu için safe pick değil.
    vi junglede ve soloda oynarsın ama ultisi sayesinde safe pick.
  • 2'sini de oynaması zevkli.

Khazix adamların canı ne kadar azsa okadar iş görüyor o yüzden %30 canı kalan adama atlıyorsun öldürüyorsun ordan öteki canı aza atlıyorsun. Yapman gereken gerçekten bu.

Bazıları diyor ki, niye ks atıyorsun sürekli diye ama khazixin olayı bu bence. Türkler ( sözüm meclisten dışarı ) çok oynar Kha'zixi çünkü 25-5 gitmek çok iyi bir şey zannederler. Halbuki asist sayısı 0dır yani 25-5-0. Onun yerine tanky birşey oynasa renekton falan ölümsüz oluyorlar.

Vi çok sevdiğim jungler'dır. Bence şu anki konumu eski sezonun jarvanın konumu gibi hatta daha bile iyi. Hızlı dönüyor güzel gank atıyor güzel dmg vuruyor. Genelde oyun bot lane'e bağlı oynandığı için sizin bot feedlese bile şansınız oluyor o ulti ile. Gank atarken karşınızdaki adamın Qyu dodgelayabileceğini unutmayın, 6dan önce o Q kaçarsa gank başarısız oluyor.

Zorluklarına gelirsek Vi, jungle olduğu için bariz daha zor. Lane Vi ve Khazixi düşünürsek yine Vi daha zor. Ama kule altı az canla kaldığınızda pasifinizle baitleyip kill alma keyfi de çok güzel. Khazix ile de zıplaya zıplaya tek ata ata kill alması zevkli.

Sonuç: Sence hangisi da cazip ? onu al.

• Auspexa konuya bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knock Code -- 31 Aralık 2013; 11:11:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenibosna_34

vi daha iyidir kha kasarsan adc ye felan tek atar ama kendide rakip kasarsa tek yer ama vi öyle değil off tank çıktığın zaman kimse baş edemez kha ile vi 1 e 1 de vs atsa vi alır

1v1 de vi nasıl alıyor aga. Kha'dan son fısıltıyla beraber 3-4 tane q yemiş olsan kaçmaya başlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

2'sini de oynaması zevkli.

Khazix adamların canı ne kadar azsa okadar iş görüyor o yüzden %30 canı kalan adama atlıyorsun öldürüyorsun ordan öteki canı aza atlıyorsun. Yapman gereken gerçekten bu.

Bazıları diyor ki, niye ks atıyorsun sürekli diye ama khazixin olayı bu bence. Türkler ( sözüm meclisten dışarı ) çok oynar Kha'zixi çünkü 25-5 gitmek çok iyi bir şey zannederler. Halbuki asist sayısı 0dır yani 25-5-0. Onun yerine tanky birşey oynasa renekton falan ölümsüz oluyorlar.

Vi çok sevdiğim jungler'dır. Bence şu anki konumu eski sezonun jarvanın konumu gibi hatta daha bile iyi. Hızlı dönüyor güzel gank atıyor güzel dmg vuruyor. Genelde oyun bot lane'e bağlı oynandığı için sizin bot feedlese bile şansınız oluyor o ulti ile. Gank atarken karşınızdaki adamın Qyu dodgelayabileceğini unutmayın, 6dan önce o Q kaçarsa gank başarısız oluyor.

Zorluklarına gelirsek Vi, jungle olduğu için bariz daha zor. Lane Vi ve Khazixi düşünürsek yine Vi daha zor. Ama kule altı az canla kaldığınızda pasifinizle baitleyip kill alma keyfi de çok güzel. Khazix ile de zıplaya zıplaya tek ata ata kill alması zevkli.

Sonuç: Sence hangisi da cazip ? onu al.

Vi alacağım sanırım hocam .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.