Şimdi Ara

Kha'zix Hakkında( prolar gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi bu böcekle kasmış olsam bile oyunun ilerleyen safhalarında hiçbir işe yaramıyorum adc hep supu ile gezdiğinde pasif de olmuyor ve tek atamıyorum sonra zaten can çalıp beni kesiyor.

    Ama asıl konu bu değil. Ben kha'zix değiştiğinden beri uzun zamandır oynamıyordum o yüzden item evolution sırası gibi konularda yardımcı olur musunuz? Mobafire pek yardımcı olmuyor bu konuda



  • taiwanlı bir kha prosu vardı onu bulabilirsen onu izle yayın yapıyor arada.Eskiden olsa alex ich izle derdim.
  • Hocam selam. Sezon 3 den beri böceği oynarım. Lafı uzatmadan konuya gelmek istiyorum.

    Evrim sırası:
    1. R Skilli: Çalıya girdiğinde görünmezlik vermesi fazlasıyla op. Rakip seni görmeden gankleyebilirsin.
    2. E Skilli: Jungle oynarken olmazsa olmazımız. Çullanma menzilimi arttırması ganklerde yine kolaylık sağlıyor.
    3. Q Skilli: Benim şahsi tercihimdir. ufak bir menzil artısı ve verdiği hasar avantajı için. Karsıda çok gap closer varsa W de tercih edilebilir.

    Skill sırası:
    Jungle da ilk olarak Q skillini açıyoruz ve ilk onu fulluyoruz. 2. olarak W fullemeyi tercih ediyorum.

    Oynanış:
    İlk olarak maviden de baslayabilirsin kırmızıdanda. Ancak ben artık kırmızıdan baslıyorum. Onu çarpsız kesip maviye çarp atıyorum. Sonrasında kurbağayı ve kurdu kestiğinde 3 lvl olursun zaten. Ganklere baslayabilirsin. Kha nın erken gankleri çok etkili. Tfleri uzaktan takip et carryleri çıkar sonrasında. zaten takım vasıfsız değilse her şey lehinize dönecektir. Benim kha zix oynarken en çok zorlandığım ikili vayne-alistar mesela. Direk counter.

    İtemler:
    Mavi çarp itemini alıyorum. Ancak iyi bir takımla oynuyorsan beyaz itemi alıp görüş sağlayabilirsin kırmızı ziynetle beraber. Çarp itemini bitirme taraftarıyım. Çok snowwball olmussan ama draktar ı da direk rushlayabilirsin ama. Kırmızı jungle itemi-draktar ve youmu(yerine kara balta olabilir) yu core olarak görüyorum. Diğer itemler oyunun gidişatına bağlı olarak şekillenebilir.

    Rünler:
    Malumunuz artık maçlar çok late e kalmıyor. O yüzden ben elektrik ile giriyorum. Ha maçın late e uzayacağından eminsen düşünmeden kara hasat gir.Sonrasında ani darbe-gözyuvarı ve insafsız avcı giriyorum. 2. kabiliyetlerde ise genelde işlevsellik adına kozmik sezgi ve kronometre giriyorum. Ama 2. rünler tamamen sana kalmıs bir seçim. Sarı rün ağacı veya büyücülük de çok güzel gidiyor kha ile.

    Sormak istediğin bişey varsa başka cevaplayabilirim




  • Gerçekten eksiksiz mükemmel rehber olmuş :) Çok teşekkür ederim. Daha şimdi oynadım fakat yasuoya karşı ne yaparsam yapayım hep öldüm rüzgar yemesem bile çok fena dövüyor hasarımı can çalma ile kapatıyor karşı takımda kasmış yasuoya karşı ne çıkıyorsun ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

    Gerçekten eksiksiz mükemmel rehber olmuş :) Çok teşekkür ederim. Daha şimdi oynadım fakat yasuoya karşı ne yaparsam yapayım hep öldüm rüzgar yemesem bile çok fena dövüyor hasarımı can çalma ile kapatıyor karşı takımda kasmış yasuoya karşı ne çıkıyorsun ?

    streak veya koruyucuyu erken bitirirdim
  • Draktarr

    ninja tabii/merkürün adımları

    Orman eşyası

    Youmuu/Kara balta

    Son iki eşya oyuna ve oyun tarzına göre şekil alır



    İlk r sonra e en son da w evolvelerim eğer kafam iyiyse q e r şekildede evolveleyebiliyorum bazen



    İlk q sonra w en sonada e fullüyorum



    O level 3 te gank atılacak en kötü karşı ormanı taciz denemesi gerçekleştirilecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece drakthar alsan bile adc teklersin knk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kha zix le nasıl tekleyemiyosun drakhtar al zaten pasifi Khanın pasifiyle birleşiyor.Yine tek atıyor.Kha Yeni rünlerle beraber en güçlü champlerden biri tam bir yokedici.Kasmış ashe yi 2 q ile yok ettiğimi biliyorum khayla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasuoyu earlyde tek kesemezsin.minyon yanında kesemezsin.Onun dışında bi anda q oto yaptıgın zaman zaten canı çok az kalıyor ultiyi açıp son q oto yaptıgın zaman ölür çoğunlukla.Üstteki arkadaşın yazdıkları temel ve basit iş görür bilgiler daha fazlası için tayvanlıyı izle probuildsden build bak
  • Youtubeden birkaç video baktımda çok zor gözüküyor ama nedense çok vuruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerim full zırh deşme kasmayın latese genel olarak düşmesinin sebebi budur kırmızı çarp alın ki gerek Karşı ormancı ile girdiğiniz vs de gerekse attığınız gankte aldığınız hasarı azaltırsınız benim buildim Off ank ancak hasar olarak pek eksiği yok kırmızı çarp - drakhtar - üçlü - ölü adam - sterak ( tank ettirmek için kara balta da alınabilir ) karşı tarafa göre ayakkabı ben gezgin çizmesi alıp koridorları hızlı hızlı dolaşıyom r+q kombosunda q nun 2. Vuruşunu yapınca hem üçlü hemde drakhtar pasifi hemde ölü adamın pasifi tetikleniyor genelde 2. Q vuruşunda ADC ölüyor full zırh deşme buildler late de etkisini kaybediyor

    Edit: linç etmeyin mobilden yazdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f 22 raptor -- 7 Şubat 2018; 23:20:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.