Şimdi Ara

KFC'de çalışıyorum sorulari alayim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
7.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrCaptain1001

quote:

Orijinalden alıntı: cago135

quote:

best of menünün güncel fiyatı nedir ?

16.45

barbekü sosu falan dahil mi ?

Ketcap yerine barbeku alirsan olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KFC iyidir.

Yalnız o msg olayını merak ettim.
  • @moomce
    Asgari
    @mhrmh1
    Coleslawdan bahsediyorsunuz,cok severim :)
    @seko5454
    Üreticiyle ilgili bir problem,mekanda yaşansa olayi izah edip telafisini yapardik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

KFC iyidir.

Yalnız o msg olayını merak ettim.

o olmasa o leş tavuklAR YENMEZ
  • quote:

quote:

quote:

quote:

best of menünün güncel fiyatı nedir ?

16.45

barbekü sosu falan dahil mi ?

Ketcap yerine barbeku alirsan olur

iyi sağolasın :)
  • sen oradaki mutfağı, pişirilmesini vs. biliyorsun. Sence ordan bir şey yemek mantıklı mı? Yada burger kingden yemek falan mantıklı mı?
  • best of menu alıyoruz koskoca menuye 2 ketçap gönderiyorsunuz. 4-5 tane gönderin yetmiyor diyince şirket kuralı diyorsunuz. Çok elzem bir kuralmı nedir bu başka hiçbir büyük fastfood restoranında yok söyleyince getiriyorlar kaç tane istiyorsak.
  • Hayirli olsun. yillar once yaratik tavuk Siskin etli tuysuz kémiksiz tsvuk kullaniyorrlardi simdiki normal tavuk mu? gerci banvitten ama, temiz mi, dips menudeki buyuk olan tavuk mu kucuk olan tavuk mu aci, msg, gizli tarif :), avm kalabalik mi (hangi il hangi,avm mesela ankara ankamall'da 100.000 kisi oluyor yemek yeme yerinde) , cok sordum, hijyenik mi, icecekler suruplu mu, yedigimiz seyler iyi mi? cok sordum simdiden tesekkurler. merakliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

sen oradaki mutfağı, pişirilmesini vs. biliyorsun. Sence ordan bir şey yemek mantıklı mı? Yada burger kingden yemek falan mantıklı mı?

Burger king yemem,yedirtmem.Kullandıkları ekmeklerde bile şeker var.Fazla yağ var patateslerinde,hamburgerlerinde.Bizdeki yağın nedeni tavukların derileriyle beraber soslanmasından kaynaklanıyor.
  • Best of menüyü yedikten sonra patlıyorum 4 saat ayakta olsamda erimiyor birdaha almıyacam burger king forever

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

best of menu alıyoruz koskoca menuye 2 ketçap gönderiyorsunuz. 4-5 tane gönderin yetmiyor diyince şirket kuralı diyorsunuz. Çok elzem bir kuralmı nedir bu başka hiçbir büyük fastfood restoranında yok söyleyince getiriyorlar kaç tane istiyorsak.

Sırf bizim şirket politikamız değil,burgerkingde ekstra soslar için ücret talep ediyor misal.Burada olaya tek kişi bakımından bakmayınız lütfen,sonuçta;çok müşteriye hitap ediyoruz,ordan sağlanan belirli bir kar var.
  • cago135 kullanıcısına yanıt
    Aşağıda yazanlar doğru mu ?

20 ocaktan itibaren menülerinin yarıya yakını satıştan kaldırılacak. menü fiyatlarında, menü içeriklerinde, ürün çeşitliliğinde güncelleme olacak.

satıştan kaldırılacağı kesin menüler, ürünler şunlar:
    eat box menü
    dips menü
    dips bucket
    crispy strips menü
    chicken variety menü
    box master menü
    ciabatta menü
    tower burger menü
    fillet burger menü
  • çorluya şube açın
  • bende pizzahutta çalıstım kfcyle aynı şirketin öğle yemeğinde karşı tarafla değişebiliyoduk 4 gün çalıstım parasız kalmıstım iş iyi olsa devam etcektim fakat bunlar köle arıyolar kendine garson diye girdim temizlikçi yaptılar fırlatıp çıktım enson
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsan Azmanı

bende pizzahutta çalıstım kfcyle aynı şirketin öğle yemeğinde karşı tarafla değişebiliyoduk 4 gün çalıstım parasız kalmıstım iş iyi olsa devam etcektim fakat bunlar köle arıyolar kendine garson diye girdim temizlikçi yaptılar fırlatıp çıktım enson

ne yazık ki
  • İnanmayın beyler adam bilkentte okuyor... ya da o yalan aslında kfc'de çalışıyor.
    İkilemde kaldım bence bilkent yalan, o zaman kilit soruyu soruyorum:
    Size laf atan müşterilerin yemeklerini vermeden önce genital bölgelerinize sürüyor musunuz?
  • Şu tavuğun sırrı nedir yeter artık bağım oldu ayda en az 2 kere gidiyorum
  • Tavuğa mı tapıyorsunuz?
  • kanatlar ütülüyor mu yoksa kıllı kıllı mı pişiyor ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Aşağıda yazanlar doğru mu ?

20 ocaktan itibaren menülerinin yarıya yakını satıştan kaldırılacak. menü fiyatlarında, menü içeriklerinde, ürün çeşitliliğinde güncelleme olacak.

satıştan kaldırılacağı kesin menüler, ürünler şunlar:
    eat box menü
    dips menü
    dips bucket
    crispy strips menü
    chicken variety menü
    box master menü
    ciabatta menü
    tower burger menü
    fillet burger menü

Eatbox benim en sevdiğim menu olamaaz yakarım orayı !!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.