Şimdi Ara

Kezban ne demek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size göre kızların çoğunluğu kezban yani kendini beğenmiş. Çoğu bakımsız. Kalanı tiki. Kalanındanda sevgili olmaz. Yanlış mıyım ?

Bugün sınıfa bir kız geldi yeni. Ismini cismini bilmem kitap okuyordu ulan yazdıklarınız aklıma geldi dedim hadi benim kız arkadaşım olsa kezbanlık ölçemem. Dedim şunda deniyeyim nedir bunun astı astarı. Sonra konuşmalar şu şekilde,
    -Kitaba bakabilir miyim ?
    -Buyur tabiki
    Aldım inceledim
    -Güzel kitapmış
    -Okudun mu ?
    -Yok hayır ama okurum belki
    -Okumalısın.
    -Peki
    Sonra derse döndük bunları söylerken tebessüm ediyordu kız ve ne çok güzel ne tiki ne de kendini beğenmiş. Ben anlamadım bu olayı şimdi yanlış olan bu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What a Goal -- 16 Eylül 2013; 16:06:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kezban Ne Demek?

"Kezban", Türkiye'de kullanılan ve genellikle aşağılayıcı bir şekilde genç, cahil ve kaba bir kadını tanımlamak için kullanılan bir kelimedir. Kelime, belirli bir sosyal statüye veya eğitim seviyesine sahip olmayan kişilere karşı önyargıyı yansıtır.

Kelime, ilk olarak 2000'li yılların başında bir internet forumunda kullanıldı ve daha sonra sosyal medyada ve günlük konuşmalarda yaygınlaştı. Kezban, genellikle eğitimsiz, kaba ve dikkat çekmeye çalışan genç kadınları tanımlamak için kullanılır.

"Kezban" ifadesi, ataerkil bir toplumda kadınlara yönelik önyargıların bir yansımasıdır. Kadınların görünüşlerine, davranışlarına veya yaşam tarzlarına göre yargılanmasına yol açabilir.

Bu nedenle, "kezban" ifadesini kullanırken dikkatli olmanız önemlidir. Başkalarına karşı saygılı olmak ve önyargılı veya saldırgan dil kullanmaktan kaçınmak her zaman en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aslında onlar da bilmiyorlar. Sadce önlerine gelene kezban. Bugün bir davranış biçimi oluyor, yarın giyim tarzı, ertesi gün de namus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Aslında onlar da bilmiyorlar. Sadce önlerine gelene kezban. Bugün bir davranış biçimi oluyor, yarın giyim tarzı, ertesi gün de namus.

Bencede. Yani ilk kitaba bakabilir miyim diye sorduğumda buraya bakarsak beni yiyecek falan sandım gayet normaldi yani olması gerektiği gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

quote:

Aslında onlar da bilmiyorlar. Sadce önlerine gelene kezban. Bugün bir davranış biçimi oluyor, yarın giyim tarzı, ertesi gün de namus.

Bencede. Yani ilk kitaba bakabilir miyim diye sorduğumda buraya bakarsak beni yiyecek falan sandım gayet normaldi yani olması gerektiği gibi.

Uff snane be slk .s.s demesi gerekiyordu heralde.

Bu arada ben seni daha büyük zannediyordum, kaç yaşındasın

• Genelleme yapmamak gerek ama çoğunluk kendini beğenmiş,burnu havada tiplerdir ülkemizde.Seninkisi normal,anormal olan bir şey yok.
  • quote:

quote:

quote:

Uff snane be slk .s.s demesi gerekiyordu heralde.

Bu arada ben seni daha büyük zannediyordum, kaç yaşındasın

3'e geçtim
    Edit: Lise 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What a Goal -- 16 Eylül 2013; 16:11:47 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın derdi ne?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben senin yaşın için birşey diyemeceğim hiç bir iz yok belli olmaz yani

• Kez
  • Kezban, kendine bakmayan kız, erkeklerde var, ama o na bişey denilmiyor. Bende geçen sene bakımsızdım, yazın saç şekli yaptım falan filan şu an gayet iyiyim

• quote:

quote:

Ben senin yaşın için birşey diyemeceğim hiç bir iz yok belli olmaz yani

Kendim hakkında bilgi vermeyi pek tercih etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BodrumdakiMandalina

Kezban, kendine bakmayan kız, erkeklerde var, ama o na bişey denilmiyor. Bende geçen sene bakımsızdım, yazın saç şekli yaptım falan filan şu an gayet iyiyim

Ona Nuri deniyor
  • O kız kezban değil işte.Hayır tabi ki de kendi işine baksana sen salak yaa, gibi bir cümle kursaydı o zaman o kezban dedikleri sınıfa dahil edilebilirdi.
  • quote:

Kezban, kendine bakmayan kız, erkeklerde var, ama o na bişey denilmiyor. Bende geçen sene bakımsızdım, yazın saç şekli yaptım falan filan şu an gayet iyiyim

Saçı şekil yapınca bakımlı mı olunuyor ? Senin yalnızca egon artmış ( Kötü anlamda değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutfak Artisti

O kız kezban değil işte.Hayır tabi ki de kendi işine baksana sen salak yaa, gibi bir cümle kursaydı o zaman o kezban dedikleri sınıfa dahil edilebilirdi.

Hayır ben bununla daha önce hiç karşılaşmadım ki. Ben kezban kavramını burada öğrendim ve o zamana kadar küçüktüm demek ki ilerde böyle olur dedim. Şimdi ilk kez yaşayınca diğerlerinden bir farkı yokmuş onu anladım. Bence bu kezban olayı kolpadan başka birşey değilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Offret

quote:

Saçı şekil yapınca bakımlı mı olunuyor ? Senin yalnızca egon artmış ( Kötü anlamda değil)

Falan filan vardı orada hepsini yazim mi aga

• quote:

quote:

quote:

Yazda bilelim hocam sonra olay çıkmasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yazda bilelim hocam sonra olay çıkmasın

EK

• Aranızda bi yakınlık başlarsa kezbanlığı görebilirsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KlipteX

Aranızda bi yakınlık başlarsa kezbanlığı görebilirsin :D

Hocam nasıl yani ? Iyi birine benziyor ve arkadaş olmayı planlıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.