Şimdi Ara

Kezban mı? Ultra Ağır Entel mi? [ciddi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kezban mı? Ultra Ağır Entel mi? [ciddi]

(En Son Oy Tarihi: 18.8.2012)
Giriş

Kezban : Kısaca bi tarafı kalkık, genel Türk kızı özelliklerin, gösteren , egoist yapılı , küçük galaksileri yaratan tipten Türk kızlarına deniyor. ask.fm e girip altta çıkan örneklerden en fazla soru sorulmuş olan (1000+) kızlara bakarsanız Kezban kavramını daha rahat anlayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

Ultra ağır entel başak burcu değil mi? uzak dur hiç çekilmezler.. Kezban'a format at entel 7 home edition yükle..

Burçlarla alakası mı var birde bunun
  •  Kezban mı? Ultra Ağır Entel mi? [ciddi]
  • Ağır entel her türlü alır en azından birşeyler katar insana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck Dich

Biri şu kezbanı açıklasın

kezban, insanın kendine yakışanı giymesidir.
  • öle bi ikimlemde kaldım ki senin yüzünden asılarak intihar edicem sonra saf bir MELEK olucam
  • Kezban vermez, entel verir.
    Cinsellik ona bir tabu degildir.
    Oyum entele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben entel kızları severim ama tüm entel kızlarda cinsiyet eşitsizliği hakkında çözemediğim sorunlar var. mantıklı bir şey anlatırken bile erkek olduğum için onun en mantıksız yerini kırpıyorlar. o yüzden bu konuda takıntılı olmayan entel kız tam benliktir. varsa tanıdığınız falan şeedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Ultra ağır entel başak burcu değil mi? uzak dur hiç çekilmezler.. Kezban'a format at entel 7 home edition yükle..

Olmaz mı hiç.. Misal mantıklı düşünebilen-aklı olan balık kadını bulamazsın, sohbeti zevk veren başak kadını bulamazsın, akrep kadar sadığı zor gelir, boğa çok anaç olur, aslan kızı kıtkafalık ve bencilliğin mükemmel bileşimi, oğlak kızı genel olarak çirkindir ama hep güzel zanneder ve iddaa eder vs.. vs..

• Tabi ki entel.En azından konuşacak bir şey bulamadığında sana üfff konu aç yaaaa yapmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Olmaz mı hiç.. Misal mantıklı düşünebilen-aklı olan balık kadını bulamazsın, sohbeti zevk veren başak kadını bulamazsın, akrep kadar sadığı zor gelir, boğa çok anaç olur, aslan kızı kıtkafalık ve bencilliğin mükemmel bileşimi, oğlak kızı genel olarak çirkindir ama hep güzel zanneder ve iddaa eder vs.. vs..

Ben bu tip şeyleri çok saçma buluyorum nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: Debaser

Kezban vermez, entel verir.
    Cinsellik ona bir tabu degildir.
    Oyum entele.

Evet bu entel dediğim tam dediğin tip bir kız. Ama şu da var yani. Bunu çoğunuz bilir ki entel birisi ile ciddi birşey düşünüyorsanız ilerde illaki boşanma falan gibi sorunların da baş gösterebileceğini bilmelisiniz. Ben de ondan korkuyorum işte. Yoksa ben de entelden yanayım.

Kezbanlar ne kadar kezban olsa da ilerde evlenince havaları sönüyor. Enteller ise süreklü açık fikirli oldukları için bir erkeğe pek uymuyorlar. Yani erkek evin direğidir hesabını pek iplemiyorlar ve genelde boşanmalar falan oluyor

neyse evlenme falan geçelim de dediğim gibi durum böyle bi karışık..

• onlar nasıl tanımlar lan öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Entelleri adam etmeyi bilirim

Bunu diyecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-34bjk

Tabi ki entel.En azından konuşacak bir şey bulamadığında sana üfff konu aç yaaaa yapmaz.

Hocam çok güzel değinmişsin de ya ben konu bulamazsam? Diyorum ya kız çok bilgili falan birşey ben ise cahil cühela bişey kalıyorum. Bunu da hesaba katın bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Kezban anlayışlı ise onu sen de geliştirebilirsin ama Entel'in egosu çoktan uçmus gitmişdir ..

Nereye gitmiş ki?

kötü çocuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Entelleri adam etmeyi bilirim

Bunu diyecektim.

bu enteli adam edebilmem için ya kızın başka hiçbir erkekte bulamayacağı bir özelliğin bende olması lazım ya da olmaz. Kısaca çok değerli olmalıyım kızın gözünde ki onu ben değiştirebiliyim. Ama zannetmiyorum bi elle tutulur yanım yok. çok tipsiz de değilim gerçi.

kızı değiştirmeye kalkasam ki impossibru muhtemelen postayı bana koyar :/

kısaca iki ucu çamurlu değnek hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Typov -- 30 Haziran 2012; 1:31:53 >

• Entel kızın bir tarafı havalarda değilse ve alçak gönüllü ise sonuna kadar entel kız derim.

Onun ortamına ayak uyduramasanız bile size gülmez, sizi küçümsemez ve sizin gelişiminize sonsuz katkısı olur.

Bahsedilen kezbana aylarını verip hiç bir şey elde edememekten ve onun, çevresinin seviyesiz ortamında kendini çürütmektense ; entel kız ile hiç yoktan kültürümü arttırım, doğru düzgün mekanlarda taklırım, entellektüel birikimimi arttırım ve en önemlisi insan gibi muamele görürüm.
  • Kezban diyenler niye kezban dediniz? Bir açıklayın hele.

Ben olsam Entel'i seçerim.

En azından hayata dair daha fazla şeyi sağlayabilir.(kültürel anlamda)
  • Entel ama gülmesini bilmeli, doğal olmasını bilmeli. Yoksa kezban
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.