Şimdi Ara

Kezban mı? Ultra Ağır Entel mi? [ciddi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kezban mı? Ultra Ağır Entel mi? [ciddi]

(En Son Oy Tarihi: 18.8.2012)
Giriş
  • Hem entel hem alçak gönüllüyse tabiki enteli seç
  • Amd mi intel mi gibi olmuş intel al derim
  • ben entel diyorum
    onları özgürlük, 6. filo, dünyanın aya göre konumu, mozartın 9. senfonisi
    diyerek kandırması daha kolay oluyor
  • entel kız ne kadar entel olursa olsun

benim sahip oldugum egoya dayanamaz arkadas
  • Kezban iyidir.
  • hertürlü entel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam özelliklerini yazmasan da oyumu "kezban" olana verdim.

• Entel
  • Enteli bırak Eneli al. Elektrik alırsın
  • Tabikide entel olanı seçerim.1-2 kezban tanıdığım vardı egolarını tatmin etmek için ellerinden geleni yapıyorlardı.Hatta birisinin birgün şöyle lafını duymuştum;

Ya bu çocuğun fotoğraf makinası var çıksammı ? (not çocuk ben değilim )

Kıza burada iyi bir ayar verdimde foruma yazamıyorum 1 nolu kezbanı böyle uzaklaştırmıştım.
    2. Kezbanda sürekli fotoğraflarımı beğensene ask fmden soru sorsana gibi saçma şeyler diyordu artık bunalmıştım o günde sinirliydim ona içimden ne geldiyse söyledim sonra baktım engellemiş

Özet: Her türlü entel

• Kezban bizden biri. Bi taraflarını indirmek senin elinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: qnlll

quote:

Orijinalden alıntı: Buck Dich

Biri şu kezbanı açıklasın

Kezban: Halkın kendi kendini yönetmesidir

sen çok yanlış gelmişsin geç otur bakem az soluklan ne derdin var söyle ?
  • SS ler ile şu kezban şu entel dir diye örnek gösterirsen seçerim.
  • Peki arkadaşlar. Cevaplar ve anketin sonuçlarına bakarak entel kızın iyi bir seçim gibi düşünüyorum ben de. Fakat kafamı kurcalayan noktayı hala kimse cevaplayamamış entel hakkında.

Dediğim gibi entel (özellikle bunun gibi ultra entel olanları) kızlarla muhabbet falan daha bir hoş olur. Tabular falan olmaz. fakat en önemli şey yok işte. Bağlılık. yukarıda da yazdığım gibi, bu kızların kafaları çok havada - açık fikirli oldukları için (kötü birşey değil) sana bağlanamıyorlar. İş evliliğe kadar gitse bile sanki bir eş ile evlenmiş değil de bir arkadş ile evlenmiş gibi oluyor. Ben açıkcası bu entel dediğim kızın hiç öyle yemek yapıcak, çoluk çocuk bakıcak, hatta gerekirse köyüme götürüp gezdirebileceğim ailemle tanıştırabileceğim bir tip olduğunu düşünmüyorum. Mazlum bir aileden geliyorum. entel falan değiliz biz bildiğin anadolu insanıyım. O yüzden işte entel (çok kullandım bu kelimeyi suyu çıktı neyse dayanın biraz daha) in çok da bana bağlanacağını düşünmüyorum. Ben bi kere aşk yaşayıp bi kere evlenip bi kere de ölmek istiyorum o kişi ile. her kim olucaksa artık.

kezban bi nebze. O yine ne kadar da kezban olsa has Türk kızı özellikleri gösterse de bildiğin anadoludan çıkma Türk kızı. eninde sonunda evlenince bana bağlanıcak benimle yaşayacak. İşte kezbanın tek artısı da bu.

anı yaşa geç de diyebilirsiniz ama malesef geleceğe de bakmak zorunda kalıyorum. O güzel entel kız ile yaşayacağım güzel dakikaların bi 5-6 sene sonra boşanma ile sonuçlanıcak olması gerçeği beni soğutuyor.

Bence ben bu 2 kızı da unutayım :(

• yontulmamış vasıfsız hödüğüm ben diyorsan entel kızdan uzak dur davul bile dengi dengine... hem entel ne biçim bir lafsa... kezbanlardan da uzak dur derim... sen en iyisi orta yollu birini bul 2si de sana yaramaz..
  • Ben entel diyorum ama tam ortası varsa oyum ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: Typov

Abi enteli tercih ederdim neden:

Eğer cidden sen onun gibi değilsin diye küçümsemeyecekse bu kız sana çok güzel şeyler katabilir , enstruman öğrenmene yardımcı olabilir dans öğrenmene yardımcı olabilir , entel ordam filan anlamam buradaki enteldan kastını ama entel muhabbetide öğretebilir.

Mantıklı olan kesinlikle entel olan sana katacağı şeyler çok daha fazladır. Bir kezbanla ayrılınca ulan aylarım boşa gitti dersin sadece.
  • tabiki entel.. entelle konuşacak bir şeyin olur en azından
  • şimdi açıklayayım, ikisinin de mtü kalkık, ama biri hiçbir yeteneği ve sosyalliği olmadığı halde egoist, diğeri yeteneği, sosyal ortamı vs olduğu için kendini beğenmiş.

ikincisini seçerdim, çünkü hakkıyla kendini beğeniyor, mötüne güvenip de değil.

not:
    -kezbanın sevgilisi olursam ilişkide hiçbir gelişme olmaz, hep aynı hep aynı.
    -entelin sevgilisi olursam, kız beni geliştirir pek çok konuda, aramızda bilgi yetenek vs alışverişi olur, evde uzun sohbetler vb olur, yani sadece cinsel yönden yeten değil, en iyi arkadaş, sırdaş, sevgili gibi yönlerden de yeter.

ağır entel

• Ultra Über Süper Hiper Ağır Entel Saçma bi soru olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.