Bildirim
Keynes ve Hamza Sınavdayken Ben Künefe Kahve Keyfi Yapıyorum (SS'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
afied bal sekerkeeee. yalnız üstü biraz yandı derken utanma olmadı mı haciii????
_____________________________ -
Bu üstü kazınmış hali bide
.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
Bu ne lan yakmışsın,
_____________________________ Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, -
Biraz yanmış hocam cidden ziyan olmasın diye yer gibi halin var dikkat et dokunmasın :d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "WENK WENK" -
hahhahaha :D elin ayarı maks bu olucak harbi
boşver iyi pişmiş. içi güzeldir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mindar olmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
kanka sen geldin zeroları fln niye getirmedin yawww
ben de onu diyecektim hocam zero yok mu ortalıkta
yok ya ne burda ne konudısı özelde
Ekranda 6 eylül yazıyor.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
he geçen haftadan.
Valla tadı çok iyidi. Bunu A101'den aldım Şok'tan aldığım çöptü.
-Mona Sax -
Damağın şenlensin afiyet olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
artık künefe yemiyorum genelde çünkü şerbet içinde yüzerek getiriyolar hiç sevmiyom öyle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tarihi geçmiş meyve suyu içilir mi
- teknosa senetle telefon
- amerikadan arabayla türkiye'ye gelmek
- lucid rüya nasıl görülür
- aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor sesi geç geliyorsa
- elektrikli bebek arabası
- penis nakli
- havadan su üreten cihaz
- black friday ne zaman 2025
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X