Bildirim
Keynes ve Hamza Sınavdayken Ben Künefe Kahve Keyfi Yapıyorum (SS'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
afied bal sekerkeeee. yalnız üstü biraz yandı derken utanma olmadı mı haciii????
_____________________________ -
Bu üstü kazınmış hali bide
._____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
Bu ne lan yakmışsın,
_____________________________ Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, -
Biraz yanmış hocam cidden ziyan olmasın diye yer gibi halin var dikkat et dokunmasın :d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "WENK WENK" -
hahhahaha :D elin ayarı maks bu olucak harbi
boşver iyi pişmiş. içi güzeldir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mindar olmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
kanka sen geldin zeroları fln niye getirmedin yawww
ben de onu diyecektim hocam zero yok mu ortalıkta
yok ya ne burda ne konudısı özelde
Ekranda 6 eylül yazıyor.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
he geçen haftadan.
Valla tadı çok iyidi. Bunu A101'den aldım Şok'tan aldığım çöptü.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
Damağın şenlensin afiyet olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
artık künefe yemiyorum genelde çünkü şerbet içinde yüzerek getiriyolar hiç sevmiyom öyle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt