Şimdi Ara

keylog nasıl kaldırılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WideStep Handy Keylogger adında bir keylog kurmuştum.
    Ama ne çalıştırabildim. ne bulabildim.

nerde olduğuda belli değil. bunu kaldırmak isitiyorum.

Bana yardımcı olurmusunuz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musab -- 30 Haziran 2007; 23:02:23 >

•  keylog nasıl kaldırılır ?

Yazı okunmuyor mümkünse yazar mısın??
  • muhtemelen ya windows dizininde yada system32 dizininde yer alır keylogger.. CTRL+ALT+DEL yaparak *.exe dosyasının ismini öğrenin gidip dediğim dizinlerde bulup silebilirsiniz..
  • msconfig yaz çalıştıra üstteki menülerden son sondakine git orda başlangıç programlarını göreceksin. ordan keyloggerı kaldır. orda yoluda yazar istersen yolundan keylogerı silebilirsin
  • İNSTALLATİON İS ABOUTH TO FİNİSH. AS SOON AS YOU REBOOT OYUR PC, YOU WİLL BE ELİTE KEYLOGGER.
    TO DO THİS, PLEASE, FOLLOW THESE İNSTRUCTİONS:

1. PRESS WIN+R, OR LAUNCH RUN DİALOG GOİNG TO START MENU - >RUN
    2.TYPE "RUNELİTEKEYLOGGER" (this is the default unhide keyworD, YOU SHOULD CHANGEİT İN MAİN OPSTİONS): do not press
    enter; or click ok! ELİTE KEYLOGGER TRACKS THE SEGUENCE AND WİLL BE UNHİDDEN AUTOMATİCALLY İF THE KEYWORD İS
    ONLY TYPED.
    3.TYPE İN YOUR UNHİDE PASSWORD(if it is the first time your launch İT, İT WİLL ASK YOU TO SET THE UHİDE PASSWORD, TYPE İT İN
    AND GO TO STEP1)

if the unhide password is correct; you will be granted the access elite keylogger:

ŞEKLİNDE BİR YAZI ÇIKMIŞTI(ilk kurduğumda) KLAVYEDE ŞUAN ANORMAL ŞEYLER OLUYOR :d bazen küçük bazen büyük harf kullanıyor )
  • arkadaşlar cevabınızı bekliyorum
  • www.anti-keyloggers.com

keyloggerları bulup siler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CloudFlare nasıl kaldırılır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Calistir bolumune RUNELITEKEYLOGGER yaz ama entere veya ok basma denilmis, kendi algiliyacakmis. Program arayuzu cikinca uninstall dugmesini ara, arayuz ustunde olma ihtimali yuksek. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.