Şimdi Ara

Key binding (seri skill atamıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

spell cast (shift + qwerdf) ayarını q-w-e-r-d-f düzeneğine ayarlıyorum genede seri şekilde atmıyor

mesela shift+q yaptığımda da 1 sn bekleme yapyıor
    q atarken yönü gösteriyor o göstermeden atması gerekiyor normalde kaç kere yaptıysam olmadı bileniniz var mı ?

Edit: spell değilde smart olabilir pek hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknn -- 10 Ekim 2012; 21:38:31 >

• Bende tam tersi atcağım yeri görmek istiyorum ama mal gibi atıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hallettim beyler more optionsta smartcast işaretliymiş
  • Artik smartcastsiz oynayamiyorum ben. Bazen kotu olabiliyor ama. Gecen oriannayla qyu attim sanip ultiyi ustumde basmistim. ^^ ve baska bir macta wardla brush'i iskalamistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Artik smartcastsiz oynayamiyorum ben. Bazen kotu olabiliyor ama. Gecen oriannayla qyu attim sanip ultiyi ustumde basmistim. ^^ ve baska bir macta wardla brush'i iskalamistim.

Wardla brush ıskalamak kadar lanet bir şey yok şu oyunda. 75 gold çöpe gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Artik smartcastsiz oynayamiyorum ben. Bazen kotu olabiliyor ama. Gecen oriannayla qyu attim sanip ultiyi ustumde basmistim. ^^ ve baska bir macta wardla brush'i iskalamistim.

Wardla brush ıskalamak kadar lanet bir şey yok şu oyunda. 75 gold çöpe gidiyor

Dimi. Bide sanki brusin icinde gibi ama aydinlatmiyor. Zaten brusha koydugumda wardi ilk saniyelerde saydam goremezsem kufur ediyorum :D.

Ezreal ile gercekten ise yariyor. Fakst shift ile kullanmak zor gelebilir. Bu yuzden shift + q yerine sadece q koyabilirsin atiyorum. Daha cok ise yarar. Ve dedigin more optionstaki ayar, skille basili tutarken sana range cemberini veya skillshot okunu gosterir. Bu ayar acikken atiyorum tam q atacaksin, q ya basarsin ardindan hemen yurursun, o sirada yurumeden once q tusunu birakmazsan skilli atmaz. Boyle bir zorlugu var (bazilarina gore kolaylik)

• quote:

Orijinalden alıntı: srknn

ez oynarken seri skill atmam gerekiyor

spell cast (shift + qwerdf) ayarını q-w-e-r-d-f düzeneğine ayarlıyorum genede seri şekilde atmıyor

q atarken yönü gösteriyor o göstermeden atması gerekiyor normalde kaç kere yaptıysam olmadı bileniniz var mı ?

Dostum o sorun bende de var nasıl duzelte bilirim shifte basıyorum 1 sn duruyor onu nasıl duzeltecem ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

Orijinalden alıntı: srknn

ez oynarken seri skill atmam gerekiyor

Dostum o sorun bende de var nasıl duzelte bilirim shifte basıyorum 1 sn duruyor onu nasıl duzeltecem ?

more options a gir smartcast range indictor mu ne var onu kaldır
  • Cebin doluysa razer naga mouse al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Cebin doluysa razer naga mouse al.

:D benim pc tarihi eser her oyunda milleti bekletiyorum sen mause al diyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.