Şimdi Ara

Skill Special Force 2 Geri Dönüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Skill Special Force 2 Geri Dönüyor


    Evet arkadaşlar yanlış duymadınız Skill special force 2 tekrar geri dönüyor avrupaya 20.08.2019'da gameforge tarafından kapatılmıştı oyun. Yeni bir yayıncı ile tekrar yayınlanacak oyun şuan test aşamasındaymış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 26 Şubat 2020; 23:7:59 >







  • ne zaman gelir bu oyunu çok severdim

  • Kaynak gösterebilir misin ?

  • Hayatimda oynadigim en sade en klas paraya değil bilek gücüne bakan oyundur...Şuan Playpark yayımcısı tarafından sağlanmış olan Sf2 yi oynuyorum filipinler serveri olarak hizmet veriyor ancak burda türk çok gelmek isteyen gelsin..
    Konuya gelince avrupaya gelirmi hiç ümidim yok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E178F9C9 -- 26 Şubat 2021; 14:20:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkem777

    ne zaman gelir bu oyunu çok severdim

    Playpark şuan skill force'un filipinler yayımcılığını yapıyor avrupadaki çoğu oyuncu türk alman bu serverde ping sorunu yok tercih edebilirsiniz ben suan aktif oynuyorum bir problem yok Linkinide birakiyorum lazim olursa


    https://sf2.playpark.com/en-sea//

  • Selam ben oyunu indiremedim yardım edermisin

  • Bu başlığı görüp, bir umut "oyun belki dönecektir" demelerini istemiyorum insanların. Öncelikle selamlar. Ben S.K.I.L.L Special Force 2'nin geri dönüş çalışmaları için kurulmuş Discord sayfasında moderatörüm. Yani evet, oyunu biz geri getirmeye çalıştık... Cümleden de anlayacağınız üzere çalıştık. Bu bizim yaklaşık 3 seneden beri gerçekleştirmeye çalıştığımız bir projeydi. Fakat maalesef başaramadık. Birçok yayımcı firma ile görüşüldü ve oyunun yayın hakkı sahibi Dragonfly ile anlaşma sağlamaya çalışıldı. Ne yazık ki Dragonfly oyunun yayım hakkını yayımcı firmaya/firmalara devretmedi veya bir kontrat sağlanmadı. Üzülerek söylemem gerekiyor ki oyunun şu anda geri dönmesi daha zor. Diğer ülkelerdeki yayımcıların da kontratlarının bitiyor oluşu ve hali hazırda kapanan bir çok sunucunun durumundan da gayet net belli oluyor. Dragonfly'ın bu davranışının arkasında yeni bir Special Force oyunu olduğunu düşünüyoruz ki Steam üzerinde yer alan Special Force Double Take isimli oyun da bunu kanıtlar nitelikte. Ben Skyrxss. Ben dahil olmak üzere birleştiğimiz Global Moderasyon ekibi hala mücadeleden vazgeçmedi. Umarım, bir gün tekrar bu yazının altına oyunu yeniden Avrupa'da oynanabilir hale geleceğinin resmi duyurusunu veririm. Sağlıcakla kalınız. :)




    EN: Evet, umudumuz hayat buldu. :) Special Force 2, Dragonfly ve Papaya Play işbirliği ile yeniden Avrupa ve Amerika sunucularına geri dönüyor. Oyun önümüzdeki 2 ay içerisinde oynanabilir duruma gelecek. Kayıt sistemi açıldığı zaman buraya kayıt linkini ve indirme linkini bırakacağım. İyi ve bol S.K.I.L.L' li günler :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyrxss X -- 25 Temmuz 2023; 23:23:0 >




  • Geliştirici Dragonfly GF Co., LTD ekibinden böyle bir açıklama gelmedi. Keşke gelse. Hala gözlerimiz arıyor efsaneyi.

  • Oyun yarın açılıyor!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.