Şimdi Ara

Kewell para basıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Harry Kewell, Galatasaray’a bir geldi, pir geldi. Önce Süper Kupa’yı Cimbom’a getirdi, ardından Denizlispor maçında attığı gol ve oynadığı futbolla Aslan’ı 3 puana uçurdu. Sarı kırmızılı takımın sorunlu ismi Lincoln’ü de kalitesiyle gölgede bırakan Kewell, Galatasaray Kulübü’nün kasasını doldurmaya başladı.

Süper Lig’in açılış maçından önce hasılat rekorlarından birine imza atarak sadece 4 saatte yeni ürünlere gösterilen ilgiyle yaklaşık 200 bin YTL ciro yapan Galatasaray Store’da karşılaşmanın bitiminin ardından taraftarların akınına uğradı. Özellikle turuncu yeni forma satışında artış olurken en çok yeni transfer Kewell’ın forması kapışıldı.

Unvanı garantiledi

G.Saray’dan yıllık 1.6 milyon Euro alan Kewell ise bu bedelin daha fazlasını kulübüne kazandıracağının sinyallerini verdi. Denizlispor maçının ardından son iki günde Avustralyalı yıldızın formalarının büyük bir satış rakamına ulaştığı kaydedildi.

Oynadığı iki maç ile taraftarların sevgilisi haline gelen Kewell’ın formalarına aşırı ilginin her geçen gün kat kat arttığı ve Pazarlama Grubu’nun Avustralyalı yıldız adına özel ürünler çıkarmayı planladığı öğrenildi. Profesyonelliği, sıcakkanlılığı ve sempatik tavırları ile Kewell takım içinde de arkadaşlarının büyük sevgisini kazandı.

Hem futbolu, hem profesyonelliği hem de son olarak Galatasaray Store’daki ürün satışlarında Kewell, aldığı yıllık ücretin iki katından daha fazlasını kazanan (3 milyon 200 bin Euro) Cassio Lincoln’ü gölgede bıraktı. Hakan Şükür’ün ardından G.Saray’ın yeni kralı böylece Kewell oldu. Leeds United ve Liverpool’da oynadığı dönemlerde "King Harry" lakabını alan Kewell, bu unvanını Galatasaray’da da garantiledi.

• Durun, daha şova yeni başlıyoruz
  • müthis forma satıcagız bu sezon beyler muthıss
  • Ben almayacaktım ama artık almam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

Durun, daha şova yeni başlıyoruz

• turuncuyu almıştım zaten ama arkası boş hala. bakalım artık 2-3 hafta geçsin ona göre karar vericem Baros, Kewell, Arda, Lincoln adaylarım.
  • Dün akşamüstü forma siparişimi verdim. Perşembe günü elimde olacakmış...

Hadi arkadaşlar hepinizi forma almaya davet ediyorum. Bizi bu transferlerle gururlandıran, rakiplerin kadrolarına 3-5 gömlek fark atan yönetime yardımcı olalım ve formalarımızı alalım

Ben 3 çubuklu formayı aldım hoşuma gittiğinden dolayı. Toplam maliyet 87 ytl...

Kewell para basıyor!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma neden böyle?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sezonun 3 formasınıda aldım....Turuncu formaya Kewell yazdırdım.Yazılı olanlardan almak ıstemedım.Son olarakta parcalıya yada beyaz formaya Baros yazdırcam.Diğer son kalanada artık arda yada kendı ısmımı yazdırcam...Bu arada isimsizler 82 ytl.İsimli olanlar 12 ytl ek ücret alınıyor diye biliyorum.
  • Bence alt alta yazdıralım.

Baros
    Kewell
    Lincoln
    Arda
    Meira

sığarsa bide "yuha" yazdıralım tamamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: fastfurious

Bu sezonun 3 formasınıda aldım....Turuncu formaya Kewell yazdırdım.Yazılı olanlardan almak ıstemedım.Son olarakta parcalıya yada beyaz formaya Baros yazdırcam.Diğer son kalanada artık arda yada kendı ısmımı yazdırcam...Bu arada isimsizler 82 ytl.İsimli olanlar 12 ytl ek ücret alınıyor diye biliyorum.

Evet 6 ytl isim 6 ytl numara için ek ücret var
  • Güzel haber Gelsin paralar
  • kalpazan mıymış?

• quote:

Orjinalden alıntı: blade77

kalpazan mıymış?

• quote:

Orjinalden alıntı: cémo

Bence alt alta yazdıralım.

Baros
    Kewell
    Lincoln
    Arda
    Meira

sığarsa bide "yuha" yazdıralım tamamdır

Ya benimde aklıma bu geldi. Hepsi birbirinden yıldız. Ayrım yapmak olmaz
  • Bende aldım iki tane. Biri Arda biri Kewell. GS'ye feda olsun
  • Bide fiyatlar biraz daha düşük olsaydı keşke
  • turuncu formanın taraftar için olanı(ucuz olan) var mı acaba beyler?
  • valla bana formayı sadece bir oyuncu aldırabilir oda shevcenko gelsin alcam valla yeter paso forma alıyoruz yaw bizede yazık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.