Şimdi Ara

Ketoral şampuanı illa sabah mı kullanmalıyız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler, geçen hafta saçımda seboreik dermatit olduğunu öğrendim. Eczacı mı yoksa doktor mu öyle yazdırdı tam bilmiyorum ancak şampuan kutusunun üstünde "haftanın 3 günü sabah deri ve saçlı derinin rahatsız bölgeleri üzerine 5 dk kadar uygulayın" diyor. Benim aklıma takılan şu, şampuanı illa sabah mı kullanmalıyız? Öyle daha mı etkili olur, ne olur yani? Bunu eczacıya sorsam daha iyi olurdu ancak aklıma gelmedi. Bu dermatiti yaşayan ve bu şampuanı kullanmış olanlar bilgi verebilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende var ve ketoral tarzı şampuanların hiçbiri bana fayda etmedi. Zamanında gittim 400 lira da verdim şampuana, jele o da olmadı. Çözümü kortizolde buldum. Dermovate ya da Betnovate losyon kullanıyorum oluşmaya başladıkça, 3 günde kesiyor. Saçsız cilt için de Travacort yazmıştı doktor, onu kullanıyorum. Çaresini bulan varsa eğer beni de aydınlatabilir.


    Bu arada sorunuza cevap yazmamışım. Sabah ya da akşam farketmemesi lazım. Mantıken temiz saça (yani ilk seferini baz almayın, önce saçınızdaki kirler gitsin ikinci sefer için) 5 dk uygulamak gerekiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.