Şimdi Ara

Kestane çizmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malum kış yaklaşıyor. Solak olduğumdan kestane çizerken zorlanıyorum. Birde iyi kestane nasıl anlaşılır. Büyük mü küçük mü olmalı. Küçüklerin tadı daha güzel gibi fakat çizerken zor oluyor.çizmeden önce ıslatmak lazım diyende var, sıcak suda beklet diyende..haşla diyende..


    Önerilerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 5 Eylül 2017; 1:20:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kestane çizen aparatlar var fındık kırma makinesi gibi arasina koyup sikiyorsun



    Bence başlamaya ısıtmaya vs hiçbir şeye gerek yok ,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel kestane yaparım ve kestaneden anlarım :)

    Kestane çıktığı zaman pm at bana ve ya alıntıla bu mesajı, anlatayım nasıl seçeceğini ve pişireceğini :)

    Edit: ayrıca aparat falanda alma gerek yok.

    Edit 2 :




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneli -- 3 Kasım 2017; 15:35:12 >
  • bu yıllarda kestaneyi bol bol yiyin seven arkadaşlar :) ilerde nolcağı belli olmaz
  • igneli kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi anlat da biz de yararlanalım bilgilerinden.
  • aszxdc A kullanıcısına yanıt
    İlk mesajımı düzenledim hocam.
  • Biraz suda beklet çıkar arkalı önlü çiz birer tane at tavaya döndür bitsin gitsin👌🏻 canım çektii

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haşlama için küçük, kebap için büyük seçin. Düdüklüde 10 dakikada pişer küçükler. Kebaplık büyükleri ıslatmak iyi oluyor ama çok ıslatırsanız haşlama tadı alırsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok zahmetli ve meziyetli olsa da piştikten sonra yemesi güzel oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.