Şimdi Ara

Keskinoğlu kova tavuk (A101) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
0
Favori
91.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tip ürünleri fırında değil fritözde kızgın yağın içinde Pişirmelisiniz. O zaman tadı KFC gibi oluyor. Asıl yapılması gereken kendiniz yapın. Alın parmak tipi tavuk göğsü. Mısır unu, normal un, çeşitli baharatlar ,birazcık cips yada kadayıf ,tuz karışımına tavukları yumurtaya batırdıktan sonra bulayın. Fritöze atın mükemmel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 27 Aralık 2015; 14:41:40 >

Orijinalden alıntı: alpalp84

Keskinoğlu nu kötülemişsiniz ama bence gayet kaliteli. Bu ürünü bilmiyorum ama çiğ tavukları gayet güzel.

Abi baya bir övmüş ve kaliteli demişsin.

Bunu yerken yanında ne içtin acaba ? Çok merak ettim ?

Hele bunu da bizlerde bir paylaşırsan bizde aynısında içelim. Kendimizden geçelim.

• mustizmir kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi çiğ olarak satılanı diyorum. Yemeklerde gayet güzel oluyor.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

Keskinoglu yenmez

Kesinlikle katılıyorum size. Ben 1.5 yıldır hiç almadım bu markayı.

Bir kaç tavukçu arkadaştan samimiyetle tavsiye istedim, mecbur kalırsak haig marka diye.
    Yiyecekseniz Banvit çok iyi diyorlar. Mudurnu ve Lezita danda iyi bahsediyorlar.
    Banvit şahsen çok iyi geldi bana. Sözde çiftlikleri kendilerine aitmiş. İkinci üçüncü şahıslardan almıyorlarmış.
    Köy tavuğu aldım bu da mübarek pişmiyor :)
    Ama suyu vs. çok farklı gerçekten

Orijinalden alıntı: fktanik

quote:

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

Keskinoglu yenmez

Kesinlikle katılıyorum size. Ben 1.5 yıldır hiç almadım bu markayı.

Bir kaç tavukçu arkadaştan samimiyetle tavsiye istedim, mecbur kalırsak haig marka diye.
    Yiyecekseniz Banvit çok iyi diyorlar. Mudurnu ve Lezita danda iyi bahsediyorlar.
    Banvit şahsen çok iyi geldi bana. Sözde çiftlikleri kendilerine aitmiş. İkinci üçüncü şahıslardan almıyorlarmış.
    Köy tavuğu aldım bu da mübarek pişmiyor :)
    Ama suyu vs. çok farklı gerçekten

Keskinoglunun tüm ürünlerinde enteresan bir koku var beni yerken rahatsız ediyor sanırım tavukları besledikleri yem karışımlarindan kaynaklı. Beypilic ve banvit diyorum ben lezzetli tavuk için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keskinoğlunun bazı ürünlerinde cidden kötü bi koku var.
    Bir seferinde aldığım but tavuk kümesi gibi kokuyordu.

Bu kovadan da denemek için a101den aldım daha önce. Gerçekten çok kötüydü.
    Acaba pişirirken mi bi hata yaptım diye tekrar tekrar okudum üzerini ama nafile.

Aldığımda fiyatı 13-14 tl gibi bişeydi, her gördüğümde biraz daha düşmüş oluyor fiyatı.
    Ayrıca ne kadar ucuzlarsa ucuzlasın pek de satılmıyor gibi, dolap boşalsa da bu kovalar yerinde duruyor hep.
    Corsair Carbide 270R Mid Tower Case | AMD Ryzen 7 3700x | Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) | GSkill RipjawsV 3700 Mhz DDR4 2x8gb | MSI Nvidia GeForce GTX 1070 Armor 8GB OC | Cougar CMX-700 PSU | Samsung 870 Evo | Dell Alienware AW958 Elite RGB | Logitech G410 Atlas Spectrum | HP 6020st | 240GB Corsair Neutron GTX SSD | Asus MX279H | Xiaomi Mi 9T Pro | Huawei Watch GT2 | Samsung Gear S3 | Motorola Moto 360 Black Steel | Playstation 3 | Playstation 4 Pro | Logitech Z5500 | SONY KD-55XE9305
  • A101in köfte çeşitlerinide asla denemeyin hayatımda onlar kadar kötü köfte yemedim adana da oturuyorum eşşeği bile at eti diye yedirirler burada (malum ata bile razıyız buralarda) bu tavuk kovasına zaten diyecek bişey yok ulan satmadan bir tadına bakın biz bu nimete ne yaptık diye yatacak yeri yok bunların.

Orijinalden alıntı: Meticulous

Keskinogludan yumurtadan baska bisey almayin.

Kusura bakma ama bu kadar olumsuzluktan sonra yumurtasına bile güven kalmadı.
  • keskinoğlu markası kadar sevmediğim ikinci bir marka yoktur heralde. hiç bir ürününü asla almam. pazar payları ne durumda bilmiyorum ama migrosta maşallah her ürününden var. hatta migrostaki tavuk bölümünde ki ürün gamının büyük kısmı keskinoğlundan oluşuyor. çok kötü.

ford focus 2006 model ghia tdci
  • kötü mötü hepimize satmış adamlar amma çok kanıp deneyen olmuş kimse de memnun değil doğal olarak.
    Corsair Carbide 270R Mid Tower Case | AMD Ryzen 7 3700x | Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) | GSkill RipjawsV 3700 Mhz DDR4 2x8gb | MSI Nvidia GeForce GTX 1070 Armor 8GB OC | Cougar CMX-700 PSU | Samsung 870 Evo | Dell Alienware AW958 Elite RGB | Logitech G410 Atlas Spectrum | HP 6020st | 240GB Corsair Neutron GTX SSD | Asus MX279H | Xiaomi Mi 9T Pro | Huawei Watch GT2 | Samsung Gear S3 | Motorola Moto 360 Black Steel | Playstation 3 | Playstation 4 Pro | Logitech Z5500 | SONY KD-55XE9305
  • almayın çok kötü daha önceden de konusu acıldı oradada belirttim

• tavsiye isterseniz ALMAYIN derim... ben bir hata yaptım aldım keskinoğlu dur güzeldir diye ama kesinlikle rezil bir şey. Allah affetsin ben böyle kötü bişey yemedim. damak tadı fala bırakmıyor insanda tavuktan soğudum daha doğrusu keskinoğlu tavuktan soğudum almıyorum o günden beri kimseye de aldırmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    Çöp

"merhaba" kardeş, size katılıyorum, fikir güzel, uygulama sıfır, lezita-banvit-cp piliç bunlardan atak bekliyorum, umarım onlar tutturur

Orijinalden alıntı: ercandiler

A101in köfte çeşitlerinide asla denemeyin hayatımda onlar kadar kötü köfte yemedim adana da oturuyorum eşşeği bile at eti diye yedirirler burada (malum ata bile razıyız buralarda) bu tavuk kovasına zaten diyecek bişey yok ulan satmadan bir tadına bakın biz bu nimete ne yaptık diye yatacak yeri yok bunların.

on numara yorum olmuş, köfteleri bile tadsız tuzsuz , bim'e o kadar çöp diyoruz ama bim böyle şeyler satmaz

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: ercandiler

A101in köfte çeşitlerinide asla denemeyin hayatımda onlar kadar kötü köfte yemedim adana da oturuyorum eşşeği bile at eti diye yedirirler burada (malum ata bile razıyız buralarda) bu tavuk kovasına zaten diyecek bişey yok ulan satmadan bir tadına bakın biz bu nimete ne yaptık diye yatacak yeri yok bunların.

on numara yorum olmuş, köfteleri bile tadsız tuzsuz , bim'e o kadar çöp diyoruz ama bim böyle şeyler satmaz

Bu bahsedilen Keskinoglu kova tavuk ilk olarak Bim'de satildi gecen sene orda fiyati 15 TL idi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.