Şimdi Ara

Keskinoğlu kova tavuk (A101) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
91.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu firmaya güvenim kalmadı, yumurtasını bile almam birdaha.

http://www.tarim.gov.tr/Duyuru/400/Kamuoyu-Duyurusu
     Keskinoğlu kova tavuk (A101)

• Bende yeni aldım internetten bakınca burayı gördüm ama çok geçti bakalım aldık okadar denemeden olmaz deneyince tekrar yazarım.
  • Tadı çok kötü. Uzak durun
  • Bende almıştım bundan çok kötü tadı var. Rezalet yani, tavuk demeye bin şahit ister.
  • fikir guzel diye almıstım gecen sene ama kovadan cıkanlar çok tuhaftı. bunun yuzunden baska bu tür baska yeni ürünleri de deneyemiyorum. o kadar kotuydu.
  • Aynı markanın donerini denedim berbat bir tadı var uzak durun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kere aldım yedim güzel geldi bana

• kemiksiz olan 2-3 parça dışında diğerleri kemikten yenmiyor. kanat ve but kısımları güzel değil. derinin üstüne sos yapmışlar yani size deri yedirtiyorlar. paranıza yazık. kfc popeyes gibi beklentiye girmeyin.
  • kesinlikle berbat bir tadı var bunu sevenler nasıl bir damak zevki var çok merak ediyorum
  • Keskinoğlu'nun Kova'sı ve Tavuk Döneri rezalet, almadan önce mutlaka düşünün.

• Berbat bir ürün. 2 defa aldım çöpe attım. Biri yağda biri fırında. Haftada 1-2 kez popeyes ve izabella pizza'da çıtır tavuk ürünleri yerim. Kfc de bozdu. Trakyalılara izabella'yı tavsiye ederim

• Hepsi çöp!
    Hangi marka tavuk olursa olsun, tavuk yemeyin.

• siz anlattıkça midem bulandı. ne iğrenç firmaymış.

• Fırında pişirdim gayet iyiydi. Aldıktan sonra buradaki yorumları okuyunca eyvah kötü herhalde dedim ama öyle değil. Bagetler kalın olduğu için üstlerine derince çizikler attım. Fırın tepsisini ve tavukları yağladım. İlk sadece bagetleri önceden ısıtılmış fırında 10 dakika pişirdim. Tepsiye kanat ve göğüsleri dizip 15-20 dakika daha pişirdim. İyiydi öyle KFC falan beklemeyin ama milletin dediği gibi çöp falan değil. Haa bu kadar yağla çizik at uğraştıkça sonra tavuğu alırım kendim harçla hazırlarım da denebilir. Orası ayrı bir konu ama pişirmeyi beceremeyip nimete çöp diyenler yemek yapmaktan kesinlikle anlamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkara67 -- 9 Ağustos 2016; 3:27:02 >
  • . Benimde dikkatimi çeken bir üründü ama bu kadar yorumdan sonra denemeyi düşünmüyorum :)

• Keskinoğlu Kova ,,
    Bim'den aldım ( 10.95 tl ) Mikrodalga fırında ,, ısıtıp yedim ,,
    Kovanın sunumu , içindekilerin sunumu 10 numara ,, ama ,,

aması var >>> bir ürün bu kadarmı lezzetsiz ve berbat olabilir,,, gram tad yok ,, saman gibi..
    bunu piyasaya çıkaran fabrikanın mühendisleri ve müdürleri hiçmi kova ürününü tadmadınız ?!!
    yemediniz !!
    istediğiniz şekilde pişirseniz dahi ,,, lezzet sıfır ,,,

merak edipte sakın denemeyin paranıza yazık ,,, tavsiye etmiyorum ,,,

lütfen bilinçli üretici olun KESKİNOĞLU >> Hap yap para kap olmaz demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzukapama -- 25 Ağustos 2016; 22:58:31 >
  • Öncelikle bu marka ürününü piyasaya sürerken sırf çok satsın diye mikrodalga işareti koyarak satıyor. Mikrodalgada bu iş olmuyor, olamıyor çünkü mikrodalga yapısı gereği aşırı kurutuyor. Ayrıca diğer araçlarla pişirirken de güzelce yağlamak ve üzerindeki dakika önerilerinden de en az 2 kat daha fazla bekletmek gerekiyor. Bütün bunlar en iyi şartlarda yapılsa bile ortaya çıkan sonuç fiyasko. KFC ve Popeyes gibi markalardan yediğinde diline gelen o güzel baharatlı tavuk tadını kesinlikle alamıyorsun. Hayır, kendi markası olan Tavvuk'u da kötülüyor böyle bir ürünü piyasaya sürerek. Beğenen var arkadaşlarım arasında o restoranı.
  • Bende açıkçası pek beğenmedim. Tat, koku koku 10 üzerinden 3 anca. Hiç tavsiye etmem

• Kova tavuğunu almayı düşünüyordum bu konuyu gördüm sağolun beyler, iğrendirdiniz firmadan :D almıyorum.
  • güzelim tavukları oynaya oynaya ne hale getirdiler.
    eskiden tavuğun tadı kokusu bir harikaydı ama şimdi sünger yiyon gibi.bunda baharat varmış baharatlı sünger olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.