Şimdi Ara

Keşke yaz okuluna kalsaydım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vallahi geldik.Evden çıktığım yok günlerdir.Manita da tatile gitti.oruç oruç dışarı da çıkılmıyor.Keşke yaz okuluna kalsaydım bari bi kaç ders verirdik üstten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Supertramp!

Vallahi geldik.Evden çıktığım yok günlerdir.Manita da tatile gitti.oruç oruç dışarı da çıkılmıyor.Keşke yaz okuluna kalsaydım bari bi kaç ders verirdik üstten.

Ben kaldım, vallaha çekilecek dert değil, ramazanda ayrı bir sorun oluyor zaten. Allah'tan dersi verdim.
  • Yaz okulu acayip kolay oluyor kaldığım 2 derside AA ile geçtim ortalama bi anda tavan yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Yaz okulu acayip kolay oluyor kaldığım 2 derside AA ile geçtim ortalama bi anda tavan yaptı

Kolay olmasına kolay da... bir dakika ya ne kolayı dersin birinden yine kaldım Şaka bir yana kolay da tatili mahvediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi London_ -- 3 Ağustos 2012; 17:16:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB.06

quote:

Yaz okulu acayip kolay oluyor kaldığım 2 derside AA ile geçtim ortalama bi anda tavan yaptı

Kolay olmasına kolay da... bir dakika ya ne kolayı dersin birinden yine kaldım Şaka bir yana kolay da tatili mahvediyor.

ne tatili mahfetmesi ya tatil dediğin 3 ay yapılır 3 ay tatil yapacak ne para var ne yazlık var. bizim paramız 7 günlük ttile yetiyor.Kısacası yaz okulu iyidir candır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Supertramp!

quote:

Orijinalden alıntı: MB.06

quote:

ne tatili mahfetmesi ya tatil dediğin 3 ay yapılır 3 ay tatil yapacak ne para var ne yazlık var. bizim paramız 7 günlük ttile yetiyor.Kısacası yaz okulu iyidir candır.

Öyle diyorsan öyledir ama evde yatmanın tadı da ayrı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.