Orijinalden alıntı: Asimetrik Piyango Çakal hemen o siteyi yapacan deeemi. cepçilik yapacan deeemi. bak bakam ben de o göz var mı. bak bakam. pışşşııııık. biz bunları yemeyiz goçuuuum.
Recep İvedik terk.
Hazır konusu açılmışken aklıma geldi
bir konu açmıştı liseli bir arkadaşımız,aynı ortamda bulunan insanların iletişime geçmesini kolaylatırmak için twitter benzeri bir konsept düşünmüştü.Nasıl yapabilirim falan diyordu,artık vahiy mi inmiş ne olduysa aynı sistemi Los Angeles'ta hayata geçiriyorlar.Pazar günü okumuştum bir dergide,aklıma direk bu arkadaş geldi
Olay iyice otursun,fikrimi çaldılar diye konu açar zaten
quote:
Orijinalden alıntı: designr
quote:
Orijinalden alıntı: Asimetrik Piyango
Çakal hemen o siteyi yapacan deeemi. cepçilik yapacan deeemi. bak bakam ben de o göz var mı. bak bakam. pışşşııııık. biz bunları yemeyiz goçuuuum.
Ne oldu trıs trıs gidiyosun.
quote:
Orijinalden alıntı: Çesut Mevik
Söyleyin, forumda kategorisini açalım. Başka sitelere ne gerek var.
İyi forumlar.
Güzel nick , güldüm.
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
Hazır konusu açılmışken aklıma geldi
bir konu açmıştı liseli bir arkadaşımız,aynı ortamda bulunan insanların iletişime geçmesini kolaylatırmak için twitter benzeri bir konsept düşünmüştü.Nasıl yapabilirim falan diyordu,artık vahiy mi inmiş ne olduysa aynı sistemi Los Angeles'ta hayata geçiriyorlar.Pazar günü okumuştum bir dergide,aklıma direk bu arkadaş geldi
Olay iyice otursun,fikrimi çaldılar diye konu açar zaten
aynı sistem bendede vardı hatta dhbook falan açmayı düşündüm, ancak sonradan gereksiz buldum
Ankarali isen,Ankaranin ilk ve tek forumunu satayim
Ankara'lı değilim. ki zaten bu saatten sonra DH den başka forum tutmaz
quote:
Orijinalden alıntı: linksiz
Ankarali isen,Ankaranin ilk ve tek forumunu satayim
quote:
Orijinalden alıntı: Munky Online
quote:
Orijinalden alıntı: Çesut Mevik Söyleyin, forumda kategorisini açalım. Başka sitelere ne gerek var.