Keşke okul bitse de işte çalışsam

-
-
Referansın yoksa iyi bir bölümde değilsen boşuna okuyorsun zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaçtasın ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okul bitince iş hayatına girince de keşke okul olsada okula gitsem diyeceksin emin ol okul zamanı en güzel zamanlar kıymetini bil.
-
1. Sınıfın bitmesine 1-2 ay kaldı 2. Sınıfta okul bitiyo 2 yıllık
İşe girdiğim zaman acba okul daha mı iyiydi demeye başlamıştım ama enazından istediğimi alıyordum bilgisayarım bozulduğunda yeni parça satın aldım kendi paramla kıyafetler aldım bence iş daha iyyi
Yazın çalış yine yaz okuluna falan kalmıyorsan ama asgari ücrete çalışmak hakikaten akıl karı iş değil. Al sat yaparak bile aylık 4250 kazanırsın.
Vay be ne büyük para asgari ücret , harca harca bitmez
Yüksekokul mu ?
Kendi ihtiyaçlarını alma ekonomik özgürlüğünü elde etme açısından evet çalışmak iyi ama özel sektörde sorunLu bir firma ve sorunlu insanlarla çalıştıktan sonra keşke okula gitsem de okusam diyorsun emin ol.
-
ben denedim aşırı uğraştırıcı edilen kar tatmin etmedi belki ben başaramıyorumdur
-
287 dolar yabancılara bu rakamı dediğimde gülmekten ölüyorlar acıyorlar
ben öyle dışarı çıkan gezen biri değilim ona rağmen bu para kolayca bitiyor harcanıyor ama hiç yoktan iyidir
-
evet hocam meslek yüksekokulu
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X