Şimdi Ara

Keşke Başkan olsa dediğiniz kişi var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fikret Ormandan sonra Ibrahim Altinsay i çok isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son model telefon gibi son model başkan da mı artık isteniyor?

Fikret Orman son derece yerinde ve olgun kararlar alan Beşiktaş için sadece Beşiktaş iyiliğini düşünen bir adam iken sonrasını konuşmanın mantığı nedir? Bu mantık ile başarı ne kadar sürede gelir?

Saçma sonrasını düşünmek, ben Beşiktaş yönetiminin yaptığı işleri özellikle borç batağında olan bir takımın bugünkü halini, kriz yönetimini beğeniyorum. Bizim ligimiz için ilk ve dünya çapında da nadide örneklerden olan bir gençleştirme çalışması yapıldı.

Bilic de son derece Beşiktaş felsefesine uyan bir hoca olunca takım karakterini buldu. Hem Fikret Orman biraz daha rahat yönetim şartlarında hem de Bilic takım çalıştırma olayına (ülke değil) alistiktan sonra umarım Beşiktaş daha iyi günlere gelir.

Adamı yollamak yerine, sonrası kim olsun demek yerine sonrası için de bu başkanın kalmasını sağlayıp takımı desteklemek gerekir.

Not: Fenerbahçe taraftarı olarak objektif yorumumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Free Man.

Son model telefon gibi son model başkan da mı artık isteniyor?

Fikret Orman son derece yerinde ve olgun kararlar alan Beşiktaş için sadece Beşiktaş iyiliğini düşünen bir adam iken sonrasını konuşmanın mantığı nedir? Bu mantık ile başarı ne kadar sürede gelir?

Saçma sonrasını düşünmek, ben Beşiktaş yönetiminin yaptığı işleri özellikle borç batağında olan bir takımın bugünkü halini, kriz yönetimini beğeniyorum. Bizim ligimiz için ilk ve dünya çapında da nadide örneklerden olan bir gençleştirme çalışması yapıldı.

Bilic de son derece Beşiktaş felsefesine uyan bir hoca olunca takım karakterini buldu. Hem Fikret Orman biraz daha rahat yönetim şartlarında hem de Bilic takım çalıştırma olayına (ülke değil) alistiktan sonra umarım Beşiktaş daha iyi günlere gelir.

Adamı yollamak yerine, sonrası kim olsun demek yerine sonrası için de bu başkanın kalmasını sağlayıp takımı desteklemek gerekir.

Saçmaladın. Adam kendisi dedi uzun yıllar başkanlık yapmayacağım diye ben desteklemiyordum son çıkan ses kaydından sonra anladım ne zorluklar içinde olduğunu .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Son model telefon gibi son model başkan da mı artık isteniyor?

Saçmaladın. Adam kendisi dedi uzun yıllar başkanlık yapmayacağım diye ben desteklemiyordum son çıkan ses kaydından sonra anladım ne zorluklar içinde olduğunu .

Alıntıları Göster
    rahmi koç

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Kendi görüşün saygı duyarım. Bana göre de saçma konuşan sendin ama bu konuşmayı uzatmayacagim.

• quote:

Kendi görüşün saygı duyarım. Bana göre de saçma konuşan sendin ama bu konuşmayı uzatmayacagim.
    Metin Tekin ki muhtemelen Başkan bıraktığında muhtemelen aday olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Metin Tekin ki muhtemelen Başkan bıraktığında muhtemelen aday olacak..

Alıntıları Göster
    Keşke başkan olsa dediğim bir isim yok sonuna kadar Fikret Orman. Ancak keşke Fikret Orman bu zor zamanda değilde belimiz biraz daha dikken gelseydi başkanlığa o zaman çok daha başarılı olur çok daha büyürdük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmooN

Keşke başkan olsa dediğim bir isim yok sonuna kadar Fikret Orman. Ancak keşke Fikret Orman bu zor zamanda değilde belimiz biraz daha dikken gelseydi başkanlığa o zaman çok daha başarılı olur çok daha büyürdük

Alıntıları Göster
    sinan engin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmeehhmet

sinan engin

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Alıntıları Göster
    İbrahim Altınsay. O olmazsa Metin Tekin
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukyil92

İbrahim Altınsay. O olmazsa Metin Tekin

Alıntıları Göster
    RAHMİ KOÇ
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

RAHMİ KOÇ

Alıntıları Göster
    Şimdiki başkanımız hem insan olarak hemde kulüp başkanlığı olarak on numara insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

Şimdiki başkanımız hem insan olarak hemde kulüp başkanlığı olarak on numara insan

Alıntıları Göster
    Fikret Ormandan memnunum ama ondan sonra bir kaç sene sonra İbrahim Altınsayı başkan olarak görmek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floki1903

Fikret Ormandan memnunum ama ondan sonra bir kaç sene sonra İbrahim Altınsayı başkan olarak görmek isterim

Alıntıları Göster
    Mübariz Mansimov

• Fikret Başkandan ricam gitmeden kendine bir veliaht bulsun ve yetistirsin Seba dan sonra kulüp tarihinin gördüğü en büyük başkan bence zor gelir onun gibisi bir daha forza Fikret Orman

• quote:

Orijinalden alıntı: mmusty35

rahmi koç

Rahmi size Ali bize, oof of.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEO

quote:

rahmi koç

Alıntıları Göster
    brian cashman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

brian cashman

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: LEBRON JAMES HETFIELD

Mübariz Mansimov

Yuh ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ernesto Guevara

quote:

rahmi koç

Ali size olurda rahmi emekli oldu ugrasmaz :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.