Şimdi Ara

Kesintisiz Güç Kaynağı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung 206BW 20" Lcd Monitör ve Asus TA 210 Kasa ama kasadaki Psuyu değiştirdim Asus Atlas 550 Watt aldım.
    Bu alete nasıl bir güç kaynağı almalıyım Powercom 1000 watt yeterlimi ?
    artı olarak Z-2300 2+1 de çalıştırırsa hiç fena olmaz.
    teşşekkürler

• pardon alakasız bir soru sorucam ama...... sanırım siz samsung 206 bw yi yeni almışsınız....
    peki, nerden ve kaça aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 30 Nisan 2007; 18:15:26 >
  • 1000lik bir ups iş görür arkadaşım ama. speakerleri bağlama neden 10 dakka götürecek topu topu o dakkada da müzik dinleme ilave olarak powercom gibi ucuz markalardan uzak dur. eğer imkan varsa daha kaliteli bir ups alman olur. inform tunçmatik gibi...
  • eğer cihazları korumak istiyorsan 1000wattlık bir ups'e bütün yazdıklarını sorunsuz bağlayabilirsin, ama elektrikler kesildikten sonra çalışmaksa düşündüğün sadece pc ve monitorunu bağla.
    bu arada ups önemli bir parça olduğu için ucuza kaçma derim ben. APC bu işte tek ve en iyi firma bence bunun ürünlerine bak.
  • İlk önce SkYNeT-06 sorusunu cevaplayalım.Tekmardan aldım 520 ytl ye ve inanılmaz derecede memnunum.Hemen hemen her markanın lcd sini kullandım.Fakat bu bir lcd değil hakikaten çok net bir görüntüsü var.Ölü pikselde çıkmadı.Parlaklığıda rahatsız etmiyor ve ayarlanabiliyor.Şiddetle tavsiye edilir.
  • İlginiz için çok sağolun tayfuncustan ve senatör.dediğiniz gibi powercom dan uzak duracağım.Speaker işin şakası
    hem bildiğim kadarıyla apc ,inform ve tunçmatik Türkiyede üretiliyor.Bu da güzel birşey (yanlışım varsa düzeltin öğrenmiş olalım)
    APC bulabilirsem (İzmirdeyim) onu almak dahada mantıklı sanırım.Onu öven çok çünkü.
    Peki kaç dakika dayanıyor 1000 wattlık bir APC yada inform ona göre bir kıyaslama yaparsak ?
  • APC çok pahalı yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Güç Kaynağı Sıkıntısı
    geçen yıl açıldı
    Güç kaynağı tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • INFORM 1000VA UPS-LINE INTERACTIVE aldık. Bilgiler için çok sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merzah -- 14 Mayıs 2007; 9:05:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.