Bildirim
[KESİN İZLE] Ben Bilmem Eşim Bilir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
akılını bahçeye dikiyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaman kaybı.Tamamını izleyecek kadar işsiz değilim. -
Benim en kıl olduğum bu adam final oyununda heyecanla,neşeyle falan diye gidiyor iyi güzel.En sonunda şehvetle diyor ulan birinin çıkıp demesi gerek şehvet incildeki 7 günahtan birisi,bu tarz yozlaşmış duyguları bize normal bir şeymiş gibi söylemeleri deli ediyor insanı.Videodaki kadının şehveti duyunca köpek gibi bağırması da cabası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 31 Ocak 2015; 21:11:39 >
-
Bu programı izleyen yarım akıllılar var mı harbi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sheogorath
Benim en kıl olduğum bu adam final oyununda heyecanla,neşeyle falan diye gidiyor iyi güzel.En sonunda şehvetle diyor ulan birinin çıkıp demesi gerek şehvet incildeki 7 günahtan birisi,bu tarz yozlaşmış duyguları bize normal bir şeymiş gibi söylemeleri deli ediyor insanı.Videodaki kadının şehveti duyunca köpek gibi bağırması da cabası
Oha adam nereye bağlamış helal knk
-
İşsizler gibi izledim valla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X