Şimdi Ara

Keşfedilmeyi Bekleyen Cevher: Final Fantasy XIV : A Realm Reborn & Heavensward (MMORPG) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
8
Favori
25.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Odin serverinda 8 aydir oynuyorum. Ps4 den oynuyorum. Pc ve Ps4 serverlari ortak sw malumunuz. Aktif ve kalabalik Türk ekibi ariyorum. Hangi sw deyseniz karakterlerimi o sw ye transfer edicem.
    Karakter Nick: Alba Pina
    Psn ID: Alba-Pina

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumlar nasıl
  • Arkadaşlar aylık ödeme kalkmadı değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese.

    Oyuna bende başladım. Bir discord grubu, oyun içi ulaşabileceğim bana destek olacak birileri varsa özel mesajdan yazabilir mi?

    Herkese iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 17 Nisan 2020; 3:10:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2.aya girdim yeni oyunda Phoenix serverındayım. Oyunu anlama evresindeyim daha. 71 Level oldum fakat daha bir çok eksiğim var oyun detayı konusunda. Bir yerde toplanım bir company kurabilirsek bilgi paylaşımı da olur diye düşünüyorum. Thesa Ymir nickim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlords

    Bende 2.aya girdim yeni oyunda Phoenix serverındayım. Oyunu anlama evresindeyim daha. 71 Level oldum fakat daha bir çok eksiğim var oyun detayı konusunda. Bir yerde toplanım bir company kurabilirsek bilgi paylaşımı da olur diye düşünüyorum. Thesa Ymir nickim.
    Su an Zodiarkta aktif oynayan 4 kisi civari var. Odinde 3, phoenixte ise 2-3 olmasi lazim. En son lichtede 2 kisi vardi lichtekiler birakmis olabilirler. Aktif Türk oyuncu kitlesi bunlardan ibaret.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfer olayı nasıl acaba ? Gerekirse kalabalık olan bir yerde toplanalım. Zamanla toparlanırız diye düşünüyorum.
  • Aklıma takılan konulardan birini hazır mevzu açılmışken sormak istiyorum. Mesela ben 71 lvl samurai ım. Elimde Deepgold Blade var lvl 70 bir silah. Bakıyorum insanlara artı gibi birşey basmışlar silahlarında itemlerinde sarı olarak parantez içinde sağlam artıları var. Bu nasıl yapılıyor acaba ? Mesela itemlerin soketlerine materiaları koyamıyorum atladığım biryer mi var acaba ?
  • Bende yeni başladım.Oyun içinde ulaşabileceğim özel mesajdan yazabilir mi?

    Herkese iyi oyunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlords

    Aklıma takılan konulardan birini hazır mevzu açılmışken sormak istiyorum. Mesela ben 71 lvl samurai ım. Elimde Deepgold Blade var lvl 70 bir silah. Bakıyorum insanlara artı gibi birşey basmışlar silahlarında itemlerinde sarı olarak parantez içinde sağlam artıları var. Bu nasıl yapılıyor acaba ? Mesela itemlerin soketlerine materiaları koyamıyorum atladığım biryer mi var acaba ?
    O kadarlik bilgim yok hocam. Ayrica uzun zamandir oynamiyorum biraktim. Ps4 te eso oynuyorum. Ben 2 farkli karakter uzerinden 80 lvl yaptim. (whm ve blm) tum msq lari bitirdim ikisinede saglam full set dizdim ve biraktim. 2 gun once bakmak icin girdim ve 188 gun oyun surem vardi halen daha. Ortam olsa turk sayisi fazla olsa devam edilirde oyunda turk yok. ayrica ps4 te ff14 oynamak pc ye kiyasla cok cok daha zor. Transfer olayi ise fiyati yanlis hatirlamiyorsam 14 euro olmasi lazim. 14 euro karsiligi istedigin kadar karakteri belirledigin sw ye tranfer edebiliyorsun. Ister bir karakteri aktar ister 5 karakteri. Ben transfer yapmistim. Zodiarkta baslamistim. Daha sonra parayla iki karakteride odine gecirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tugolski T kullanıcısına yanıt
    ffxiv dc adresmiz zodiark serverinde oynuyoruzhttps://discordapp.com/invite/pBdzUJC

    buyur gel. takıldıgınız yerde yardımcı oluruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 20 Nisan 2020; 16:52:50 >
  • Devam ediyor musunuz? Nick ve sw nedir?
  • Evet devam ediyorum şuanda 74 lvl samurai kasıyorum. Nick: Thesa Ymir Server : Phoenix.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlords

    Evet devam ediyorum şuanda 74 lvl samurai kasıyorum. Nick: Thesa Ymir Server : Phoenix.
    hocam oyunu steam üzerinden mi oynuyorsunuz?
  • Evet.
  • Evet steam üzerinden oynuyorum. Oyun zevkli ve şimdi zodiarka geçmeyi planlıyorum. Orada devam edicem.
  • Zodiark serverinda daha kalbalık bir popülasyon var sanırım bende oyuna daha yeni başladığım için ve bazı şeyleri eksik yada yanlış yaptığım için oraya geçtim orada devam edicem.
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    https://discord.com/invite/pBdzUJC bekleriz zodiark serverinde oynuyoruz.
  • Arkadaşlar ben de bu oyunu almayı düşünüyorum fakat aylık ücreti beni korkutuyor bunun için çözümünüz nedir? Nasıl karşılıyosunuz acaba? Bi de şöyle bi sorum olacaktı ödemediğimizde hesaba noluyor? Mesela benim bu ay oyun oynamak için vaktim yok ve ödemedim diyelim, ödediğimde kaldığım yerden devam ediyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flokj

    Arkadaşlar ben de bu oyunu almayı düşünüyorum fakat aylık ücreti beni korkutuyor bunun için çözümünüz nedir? Nasıl karşılıyosunuz acaba? Bi de şöyle bi sorum olacaktı ödemediğimizde hesaba noluyor? Mesela benim bu ay oyun oynamak için vaktim yok ve ödemedim diyelim, ödediğimde kaldığım yerden devam ediyor mu?
    Ücreti nasıl karşılıyorsunuz diye bir şey yok. Oynayan Türk oyuncuların hepsi yaşını başını almış çalışan insanlar olduğu için aylık 100 lira kimseye dokunmuyor. Bu oyunu oynayan yaşı ufak, öğrenci vs. bir tane Türk bulamazsın.

    Zaten bütün data centerları ve bütün serverlerı toplasan en fazla 30 tane Türk var. Öyle wow da ki gibi binlerce Türk oyuncusu yok.

    Bunun sebebi ilk olarak aylık ücretin pahalı olması. İkinci sebep ise oyun ülkemizde bilinmiyor. Son sebep ise mmorpg devri özellikle bizim ülkemizde ciddi şekilde bitecek seviyeye geldi.

    Oyun süren bittiğinde ödeme yapıp süre satın almazsan karakterlerine giremezsin. Karakterlerine bir şey olmaz. Süre satın aldıgında kaldıgın yerden hiçbir şeyin eksilmeden devam edersin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 7 Mayıs 2020; 23:10:6 >




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.