Şimdi Ara

Kero(kunt) Banlandı!! Kesin Açıklama! RenoVat1o

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

not:klanımıza ait sitede yapmıs oldugum resmi acıklamayı burdan sizlerle paylaşıyorum.mumkunse konuyu dikatli okuyup yorumlarınızı öyle paylaşmanızı rica ediyorum.

Klanimizin yetkilisi olarak 1. agizdan sizlere buradan gerekli olan aciklamayi yapiyorum arkadaslar.lutfen konu baska yerlere dogru cekilmesin,saptirilmasin

-kero banlimi?
    evt banli
    -peki ne kadar suredir banli?
    10 gunu gecti
    -o halde aciklamasi nedir?
    inanin sebebi cok komik arkadaslar.biliyorsunuz ki;duzenli olarak felankor vede isilion kesmekteyiz.clan droplarimiz sadece bunlarla sinirlida deil.gerek cz gerek eslant yada boss event olsun her sekilde klanca item dusurmekteyiz.zaten verilen droplari klan listesindende takip ediyorsunuzdur

klan liderimiz olarakda keronun charini klan kasasi olarak gorduk vede her zaman bu uygulamayi devam ettirdik.k2 yonetimide keronun uzerinde bulunan klan droplarini inceleme altina aldi.kendileri illegal bir durum varmi diye arastirmasini yapmaktalar.

tabiki olay icin tickhet ile basvuruda yapilmistir.yapilan aciklama sadece "arastiriliyor" ibaresinden baska birsey deil.

bugune kadar sizlerle bu konuyu paylasmamizin yada simdi bu konuyu sizlere sunmamizin turlu turlu sebepleri var.ancak bu sebepler arasinda kesinlikle bir guven eksikligi yok.boyle seyleri akliniza bile getirmemenizi rica ediyoruz.en kisa zaman icinde zaten kero'nun baninin acilagini dusunmekteyiz ki umariz klan droplari ile beraber geri verilir.

sizlerden son ricamiz; bizlerden aksine bir aciklama gelmedikce bu konunun sadece clan memberlari arasinda bir s1r olarak kalmasidir.kero banli kaldigi sure zarfinda kendisinin yoklugunu hicbir sekilde hissetmeyeceksiniz zaten.her zamanki gibi normal aktivitelerimize devam edecegiz(pk,boss,exp vs..)

herkese ii oyunlar ve de saygilar.

Farklı bir forumda yapılan açıklamada bunlar yazıyordu lütfen başka topic açmayınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 11 Mayıs 2007; 0:52:30 >

• İlginç
  • Site Adresini ALabilirmiyiz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrtamCocugu

Site Adresini ALabilirmiyiz ?

Burdan yazmam doğru olmaz ama pmine bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: isimsiz11111

quote:

Orjinalden alıntı: OrtamCocugu

Site Adresini ALabilirmiyiz ?

Burdan yazmam doğru olmaz ama pmine bakabilirsin

Bana da atar mısın mümkünse!
  • Yazık Olmuş..
  • merak etme ordada bunların aynısı yazıyor herkez site isterse işin içinden cıkılmaz ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Efsane DHKoxp
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banada yollayabilirmisin o siteyi rica etsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaSe® -- 11 Mayıs 2007; 10:31:03 >
  • gitti baba char
  • banı en kolay açılacak charlardan biride kunt.
    kimbilir kaç milyar k2 ye para kazandırdı.
    2.cisi kero gibi büyük oyuncular banlanırsa hoş olmaz legal oynadığı düşünülen bi oyuncu çünkü
  • siteyi yollarsan sevinirim .
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

banı en kolay açılacak charlardan biride kunt.
    2.cisi kero gibi büyük oyuncular banlanırsa hoş olmaz legal oynadığı düşünülen bi oyuncu çünkü

Büyük oyuncu oldugu konusunda hem fikirim fakat legal konusunda pek katılmıyorum sana..
  • eger dupe degilse yada illegal bi durum yoksa zaten acılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forever Freedom

quote:

Büyük oyuncu oldugu konusunda hem fikirim fakat legal konusunda pek katılmıyorum sana..

ben ne kimseyi överim nede kötümserim.
    yukarda legal oynadığı sanılan dedim yani çoğu kişi legal biliyor bende biliyorum ama bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Forever Freedom

quote:

ben ne kimseyi överim nede kötümserim.
    yukarda legal oynadığı sanılan dedim yani çoğu kişi legal biliyor bende biliyorum ama bilmiyorum.

Tearsofdevil'i bilirsin sanırım benim oturdugum muhitte cafesi var ve kero'yu orda görme fırsatım oldu Sence +4 rol veya +4 re hangi legal playerda vardır?

• Hadi gazeteye de verelim bu haberi ilk sayfaya bassınlar.
  • Adam cok gizli banlandı kimse anlamadı

@Forever Freedom

Cok sallıyorsun bee kuntta +4 rol yoktu itemleri en fazla +2 filandı! Vurduğu damage ve ona vurduğum damage göre belli oluyor zaten! GodlessturIe daha sağlam ve godlessın uniqler +3
  • açılır arkadaşlar rahat olun açılır kaç kere ban açtırdı,bu oyunda pek legal oyuncuda yok onuda belirtim oyunu kuralına göre oynayın sizde bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunsx

açılır arkadaşlar rahat olun açılır kaç kere ban açtırdı,bu oyunda pek legal oyuncuda yok onuda belirtim oyunu kuralına göre oynayın sizde bence..

Kunt un banını açan saphyr di ve suan saphyr görevinden alındı! Bana zor açılıcak gibi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: isimsiz11111

Adam cok gizli banlandı kimse anlamadı

@Forever Freedom

Cok sallıyorsun bee kuntta +4 rol yoktu itemleri en fazla +2 filandı! Vurduğu damage ve ona vurduğum damage göre belli oluyor zaten! GodlessturIe daha sağlam ve godlessın uniqler +3

1.Neden Yalan söyliyim ki sana aynı serverda degiliz ve adam üzerinde hiçbir menfaatim yok
    2.Kero'da +4 rol ve +4 re vardı bunu ben dahil cafedeki herkes gördü...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.