Şimdi Ara

Kernel-Power Hatası Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Sizden bir yardim talebim olacak. Aslinda meslegim geregi PC bilgim cok iyidir ancak bu isin icinden cikabilmis degilim. Bilgisayarim son 2-3 gun icinde sık sık kapanmaya basladi. Dun durup dururken sanki reset atmis gibi kapanip yeniden basliyordu. Bu sabah itibari ile de bilgisyari actiktan 2-3dk sonra kilitlenmeye basladi. Reset atiyorum 2-3dk sonra yine ayni sekilde kilitleniyor.
    Yani bilgisayarimi iyi tanidigim icin bu gercekten ilginc bir durum. Dnetim masasi olay goruntuleyici kismindan ilgili hatalari buldugumda karsisinda Kernel-Power hatasi yaziyor.
    Thermaltake Contac30 CPU fan kullaniyorum sicaklik problemim yok. dedigim gibi bu olaylar 2-3 gundur siklasti.
    Sistemim: Asus M5A99X anakart. Amd Fx8150 islemci. HD6870x2 Crossfire cift ekran karti. 16gb corsair ram. 128GB SSD+1TB HDD. 700W thermaltake toughpower Power Supply
    Ayrica sorunumun yazilimsal olabilecegi ihtimali uzerine son yukledigim uygulamalari kaldirdim.

Cozum onerilerine acigim. Ayrica mobil yazabiliyorum konuyu kusuruma bakmayin :)

Kernel-Power Hatası Hakkında Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydrogenx -- 18 Haziran 2013; 10:03:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çözüm önerilerim: 1-Bios pilini değiştir
    2-daha yüksek güçlü bir güç kaynağı ile dene
    3-Bios update yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.