Şimdi Ara

Kerkük'te kürdistan paçavrası törenle göndere çekildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bozkurt işareti yapıp evet diyenlere duyrulur. Türk düşmanlarının yasasına evet veren kimse ben Türk'üm diye ortalıkta gezmesin. Hele milliyetçiyim hiç demesin.

Mobilde video gözükmeyebilir, tam sürüme geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 28 Mart 2017; 20:49:56 >

• caps yok mu caps

az keyfim yerine gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet veripte kendine Türküm diyen net ve acik yalancidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasted.wastelander -- 28 Mart 2017; 20:23:44 >
  • Ben bu adalar, kerkuk ve Kıbrıs konusunda aşırı rahatsızım. Uluslararası hukukta söyle bir şey var. Senin hakkın olan bir yerde başka bir devlet bir eylemde bulunduğunda sen ona gereken tepkiyi vermezsen bunu kabul etmiş sayılırsın. SONRADAN BİLE hak talep edemezsin. Şuan bize bu yapılıyor.

Örneğin biz Fırat kalkanı harekatı yaptık. Bundan sizce Rusya ve Suriye nin haberi var mıydı. Herhalde.. İzinleri bile vardı yoksa o zamana kadar giremedin, yine giremezdin. Peki biz girince tepkiler ne oldu? Türkiye bin yaptığını reddediyoruz. Bakın basit bir tepki. Zaten biliyorlar neden girdiğimizi ama sırf biz orda daha sonra hak talep etmeyelim diye "sessiz kalmış" durumuna düşmemek için bu tepki verildi.

Uluslararası hukukta sükut ikrardan gelir. Çevremizde bu ve benzeri bir çok şey oluyor, Suriye kadar bile hukuk bilmediğimizden en basit bir tepki bile vermiyor ve kabul etmiş sayılıyoruz. Ben iyi ihtimalle hukuk bilmedikleri için tepki vermiyorlar diyorum. Kötü bir ihtimal daha var o zaten vatana ihanet suçu.

Bu arada orası bizim toprağımız değil diyecejler olacak. Devlet sınırları yalnızca kara sınırları değildir. Senin bir yerde kanından, tarihinden insanlar varsa orası da senin nüfuz alanını oluşturur. Örneğin eflak bogdan Bosna Karabag Musul kerkuk Uygur özerk bölgesi vs.

Mesela Çin Uygurlara bir şey yapıyor hemen diplomatik dille cevap veriyor. Bizim orada bir hakkımız var olmasa Çin çıkar şunu der, benim iç işlerine karışma aklını alırım. Ama diyebiliyor mu? Hayır çünkü orada uluslararası hukuk anlamında hakkımız var.

Aynı şey Musul kerkuk için de geçerli, oralar bizim olmasa da uluslararası hukuktan kaynaklı sırf tarihten ve milliyetten kaynaklı hakkımız mevcuttur. Bu yüzden hükümetin en basitinden bir nota vermesi lazım. Sırf ileride siz bunlar yapılırken sessiz kalmışsınız şimdi hak talep edemezsiniz, kabul etmiş sayıyoruz demesinler diye.

Ne yazık ki barzani ile yapılan evet pazarlığı demek ki buymuş. Siz sanıyor musunuz ki barzani maddeleri okudu ve aşiretlerden evet istemeye karar verdi?

Bakın bu dediğimi iyi hatırlayın yıllar sonra vatansever bir hükümet gelince bile orada iş işten geçmiş olabilir arkadaşlar. Çok acı ama gerçek.

Bu duruma herkesin ses çıkarması gerekir

• onun adı paçavra. bayrak değil
  • Şu akplilerin barzaniye türkiye seninle gurur duyuyor diye tezahürat yapması rezilligi

https://youtu.be/KECm9Rf0KsQ

Buda bugün Türk türkmen şehri kerkuke pacavra asma rezilligi

http://www.dailymotion.com/video/x5gi45f_kerkuk-valiligi-ne-kurdistan-bayragi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşin_ErKeK -- 28 Mart 2017; 21:11:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.