Bildirim
Kerimhoca mat olan?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sen böyle bir adamın olduğuna inanıyor musun -
Pdfleri var hocam elimde youtubeye yüklememiş dersleri sadece kendi sitesinden yayin yapiyor bogazici mat mezunu -
Kerim hocanin ogrencisiyim.Uzerimde emegi cok buyuk.
Bu sene yine sinirli bir ogrenci kitlesiyle derslerini anlatiyor, 2.donem.yogun bir programa baslayacaz hatta.
Videolara gelecek olursak indirmiyoruz zaten. Kendisi oyle istiyor, pdf de cikartmiyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecen senenin pdfleridir muhtemelen
Hocam program ücreti ne kadar katılım tarihi bittimi acaba ? -
Aynen limit dersinin pdfleri geçen seneden bile eski olabilir müfredattan kaldırılan kısımlar var zaten tamam hocam deftere yazarak çalışırız sorun degil kerim hocanın ağzından çıkan kelimeler altın niteliğinde -
kerimhoca nın ötf sini atar mısınız? Takas edebiliriz bir şey ile. -
Ben hoca adına konusup size herhangi bilgi veremem.Kendisine ulasmaniz lazim.
Kerim hoca ogrenci sayisi arttikca seviyesinin dustugunden yakiniyor surekli.
Kerim hoca yazıyorum ezan okuyan dayı çıkıyor anlamadım ki asdfghjkk
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
https://youtu.be/d2M0fWdlnUg
quote:
Orijinalden alıntı: 11mf
https://youtu.be/d2M0fWdlnUg
efso olay -
Duydum ki çakalın teki ''Reimann Toplamı'' üstünde yine harika işler çıkarmış,mükemmel şeyler anlatmış inanılmaz işler yapmış sonra almış bunu en az satan ders paketi altına koymuş ki oda daha fazla satsın. -
Almanca kusulduğu gibi okunan bir dil xDDDDDDDDDDDD. Bu anlatan adamın nicki ne forumda? -
Evet arkadaşlar kerim hocamızla sömestr programımıza başladık adamın lys matematikte daha 60 netin altına düşen öğrencisi olmamış ve hoca biraz garip öğrencisi kötü yapınca deliriyor adam ben nasıl bunu anlatamadım diye bu yüzden de sadece referans ile öğrenci kabul ediyor.Bu sene kerim hocamla çalışıyoruz bakalım çok iyi gidiyor tyt yks matematiği fulleyeceğiz inşallah -
Konu altı yorumlarda hep reklam ve bot bu kerim hoca behzattan daha balonmuş onu anlamış olduk
Sana kerim hoca pdf yok ulan -
-
Biliyordum kanka olaya ciddiyet kattim
Anılarrrrrr
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X