Şimdi Ara

Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
18
Favori
47.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben de tek miyim diye düşünüyordum tam Benden de birkaç fotoğraf;

Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

Hocam ben de tek miyim diye düşünüyordum tam Benden de birkaç fotoğraf;

• Sabah alttaki resimdeki modül ile birlikte 2 modülün daha olduğu bir fotoğraf görmüştüm modüllerin birinin üstünde yakıt işareti vardı kırmızı renkliydi ne işe yaradığını bilmediğim için umursamamıştım şimdi modu yükleyince ne olduklarını anladım her yere baktım bütün geçmişi kontrol ettim yine de bulamadım bilgisi olan var mı ?

Bir sorum daha var oyunu korsan oynuyorum karşıdaki arkadaşımla dark multiplayer oynamak istesem oyun sürümlerimizin aynı olması lazımmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StartaBafras -- 3 Ekim 2015; 22:08:42 >

• KSP maceralarımı içeren bir serim mevcut :D Bu seri arasında normalde kayıt dışı yaptığım ilginç denemeleri montaj halinde kısaca derleyeyim dedim :D Video içeriğinde ayrıca başlangıçta bilim toplamada sıkıntı yaşayan arkadaşlar ucuz yoldan çeşitli bilim toplama şekilleri bulabilirler. Ben yaparken baya eğlendim umarım sizde izlerken eğlenir gülersiniz ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angriel -- 4 Ekim 2015; 12:49:51 >

• Adam direkt Mars'a gidiyor sonra da geri dönüyor hiçbir durakta durmadan

• durmasın bi zahmet o ne öyle ahahaha :D :D
  • Modları inceledim şimdi aslında mod olduğunu biliyordum ama Elder Scrolls yüzünden oyunların modlarını yüklemekten nefret eder oldum çünkü 300-400 e yakın mod yüklemişliğim ve oyun ortasında modlar yüzünden savelerin çalışmaz hale gelmişliği var , her neyse...

Şimdilik

KerbalEngineer
    KAS
    KIS
    Near Future Propulsion
    Community Tech Tree'yi yükledim

bakalım popüler modlar da üst sıradalardı ve incelediğim kadarıyla oldukça kaliteli ve oyunun kendisinde olması gereken özellikleri getirmişler
  • Yahu modlardan mı oldu yoksa aptal pilotlar mı denk geliyor bilmiyorum ama otomatik düzeltme fonksiyonu kafayı yedi , bir arkadaş bahsediyordu benim mekik takla atıyor diye şimdi benimki de 20 bin km yi geçince başlıyor kuş taklası atmaya , aptal pilot bir anda kırıyor dümeni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Yahu modlardan mı oldu yoksa aptal pilotlar mı denk geliyor bilmiyorum ama otomatik düzeltme fonksiyonu kafayı yedi , bir arkadaş bahsediyordu benim mekik takla atıyor diye şimdi benimki de 20 bin km yi geçince başlıyor kuş taklası atmaya , aptal pilot bir anda kırıyor dümeni.

SAS kapalı deneyin ve yine düzelmezse sanırım KAS sorunlu biraz. Onu dosyalardan kaldırıp deneyin. Hala devam ediyorsa dosya doğrulayıcı dışında bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    rokete kuyruk ekleyip 20 bin km ye kadar yarı hızda çıkınca sorun kalmıyor az önce hallettim ama son hızda takla atıyor namussuz.

modlar yüzünden yeniden başladım oyuna.

Oyun bir anda başka bir oyuna döndü.Modlardan birinde maden araçlarını kargo şeklinde aya , marsa indirip maden çıkartma şeklinde modlamışlar harika olmuş , onları falan da indirdim gerçi daha ay a bir kere araç indirebildim , bir de araç indirip maden kazmak hayal şimdilik
  • Yahu arkadaş biliyordum başıma geleceğini , mod furyasına bir daldım mod yüklemekten oyunu oynayamıyorum
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Şu 1.1 yaması gelsin bende dalıcam modlara :D.Şimdi o kadar modu yükleyince sürekli crash alıyorum çok kötü oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Modları inceledim şimdi aslında mod olduğunu biliyordum ama Elder Scrolls yüzünden oyunların modlarını yüklemekten nefret eder oldum çünkü 300-400 e yakın mod yüklemişliğim ve oyun ortasında modlar yüzünden savelerin çalışmaz hale gelmişliği var , her neyse...

Şimdilik

KerbalEngineer
    KAS
    KIS
    Near Future Propulsion
    Community Tech Tree'yi yükledim

bakalım popüler modlar da üst sıradalardı ve incelediğim kadarıyla oldukça kaliteli ve oyunun kendisinde olması gereken özellikleri getirmişler

https://kerbalstuff.com/mod/124/Chatterer

bu linkteki Chatterer modunu denemenizi tavsiye ediyorum. Sanıyorum ki NASA dan alınmış görev sesleri var :D Bu sayfada ve bi önceki sayfada videolarım vardı oradan bakabilirsiniz arada duyuluyor. Oyun atmosferine çok daha güzel bir hava katıyor çok hoşuma gitmişti benim :)

• 28 tane mod yüklemişim aralarında Chatterer da var

türlü türlü itiş sistemleri , elektrik depolama birimleri , tek kullanımlık kapasitörler , çok daha geniş solar paneller , maden çıkarma araç parçaları , hidrolik sistemler , yeni gezegenler , yeni partikül efektleri vs vs

hepsi harika yahu

@multiTYRT

bu arada neden takla attığını keşfettim , aptal yakıt depolarının bazıları karşı tarafında bulunan yakıt depolarından daha hızlı yakıt tükettikleri için kütle merkezi kayıyormuş mekiğin.

Neden yakıtı daha fazla yaktığını da bir türlü anlayamadım doğrusu , bütün gimplerin vs kısıtlaması yoktu ama yakıt depoları mod ile gelmişti belki ondan kaynaklı olabilir emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 6 Ekim 2015; 23:09:44 >
  • 4-5 mod kullanıyorum ben sadece ki bunlara chatterer de dahil :) mümkün olduğunca orjinaline sadık kalarak bi tamamlamak istiyorum carreeri :D Bir tek belki şu prop modunu fln kullanabilirim normalde olması gerekte unutulmuş gibi sanki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angriel -- 7 Ekim 2015; 0:33:35 >
  • Angriel kullanıcısına yanıt
    bende ilk başta hiç mod kullanmıyordum ama modlar oyunu o kadar mükemmelleştirdi ki anlatamam.

Ayrıca modlarla gelen yeni yakıt tankları , itiş motorları vs öyle çok güçlü ya da yüksek yakıt düşük kütle ve ücrete sahip değil yani oyunu kolaylaştırmıyor , aksine çok çeşitli olduğu için harcadığınız para gittikçe artıyor.

Yani onları yüklersem oyun kolaylaşır diye düşünceniz olursa boşuna çekinmeyin , benim ilk baştaki düşüncem o yöndeydi şimdi düşünüyorum da oyunun aslı sanki alpha sürümüymüşte modlarla tam sürüm olmuş gibi bir durum var.

Yani hem anlamsızlıkları hem de zorlukları düzeltmiş uygun hale getirmişler.

En basitinden KIS ve Robotics modları inanılmaz ! Kerbin yörüngesinde uyduları tamir etmek yeni solar paneli eklemek ya da uzay istasyonlarını astronotlar ile düzenlemek harika bir duygu

• hangisi bilmiyorum ama modlardan biri oyunun dosyalarını kızarttı , saveler gitti
  • iki yorum çok fena çakışmış yalnız bilemedim şimdi :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angriel

iki yorum çok fena çakışmış yalnız bilemedim şimdi :D :D

Aynen öyle oldu da benim dalgınlığıma gelmiş çakışan modları kurmuşum ancak save i kurtaramadım

modları kurarken hangi modla çakışıyor vs diye mod yapımcısının notlarına dikkatli bakmak lazım Ckan ile büyük bir kısmı halledilse de yine de tek tek incelemek lazım.

Şimdi oyunu yeniden kurup modları yükledim çakışanları çıkardım sorunsuz çalışıyor.
  • iyi bari sevindim senin adına :D :D
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.