Şimdi Ara

Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
721
Cevap
18
Favori
47.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burning Soldier

Yahu birisi bana kendi gezegenim etrafında nasıl düzgün orbit yapacağımı anlatabilir mi ? (bir tur dünyada 3 güne yakın :| )

manvera yapabilmek için bilgisayarınız var mı yoksa manuel mi yapıyorsunuz ?

bu durumlara göre anlatabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Yahu birisi bana kendi gezegenim etrafında nasıl düzgün orbit yapacağımı anlatabilir mi ? (bir tur dünyada 3 güne yakın :| )

Manuel olarak yukarı çıktıktan sonraki kollar ile pembe yeşil olanlar varya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

herhangi bir gezegenin yörüngesine girmek için normal gezegen haritasını açıp yörüngenizde ki ( mavi elips halka ) en yüksek noktaya sağ tıklayıp add manuever ( manevra ekle ) diyeceksiniz daha sonra çıkan turuncu manevra yönergisini yeşil , mavi , kırmızı ikonlardan gezegenin içine alacak halka yapacaksınız ( manevra ) bunu yaptıktan sonra manevra halkasına sağ tılayıp en yakın manevra noktasına ilerle diyeceksiniz size ortalama 1 dakika manevra öncesi süre verecek bu sürede navigasyon konsolunda mavi simgeye doğru manveranızı yapıp mavi simge de kalmasını sağlayacaksınız ve manveraya 20 saniye kala roketinizi uzayda tekrar ateşleyeceksiniz.Manevra yaparken turuncu manvera halkası yavaş yavaş genişleyecek ve istediğiniz manevra halak boyutuna gelince eğer hala yakıtınız var ise motorları kapatacaksınız. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

herhangi bir gezegenin yörüngesine girmek için normal gezegen haritasını açıp yörüngenizde ki ( mavi elips halka ) en yüksek noktaya sağ tıklayıp add manuever ( manevra ekle ) diyeceksiniz daha sonra çıkan turuncu manevra yönergisini yeşil , mavi , kırmızı ikonlardan gezegenin içine alacak halka yapacaksınız ( manevra ) bunu yaptıktan sonra manevra halkasına sağ tılayıp en yakın manevra noktasına ilerle diyeceksiniz size ortalama 1 dakika manevra öncesi süre verecek bu sürede navigasyon konsolunda mavi simgeye doğru manveranızı yapıp mavi simge de kalmasını sağlayacaksınız ve manveraya 20 saniye kala roketinizi uzayda tekrar ateşleyeceksiniz.Manevra yaparken turuncu manvera halkası yavaş yavaş genişleyecek ve istediğiniz manevra halak boyutuna gelince eğer hala yakıtınız var ise motorları kapatacaksınız. :)

Tamamdır deneyince donuş yaparım :)

• quote:

Yorungede AP ile PE noktalarini goreceksiniz. Bunlar gezegene en uzak ve en yakin noktanizi belirtir. Bu noktalarda yapacaginiz ileri veya geri yonde atesleme sizin oteki noktadaki yorungenizi degistirir.

Sabit kalmasini istediginiz yorunge noktasina gidin ve uygun ateslemeyi yaparak yorungenin yuvarlak olmasini saglayin. Eger hala eliptik bir yorungeye sahipseniz gezegenin etrafinda duz degil egik bir acida yorungeniz oldugu icindir. Onu duzeltin sonra tekrar deneyin.

• Eloo'ya insansız araç gönderecektim yanlışlıkla içinde Jebedahı unuttum. İniş yaptıktan sonra farkettim. Nasıl kurtarabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1Abrams

Eloo'ya insansız araç gönderecektim yanlışlıkla içinde Jebedahı unuttum. İniş yaptıktan sonra farkettim. Nasıl kurtarabilirim ?

onu almak için bir araç daha göndereceksin
  • Yörüngeye çıkardım orda bekliyo artık bir kurtarma görevi yapıcam bu sefer insansız gönderdiğime emin olmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1Abrams

Yörüngeye çıkardım orda bekliyo artık bir kurtarma görevi yapıcam bu sefer insansız gönderdiğime emin olmalıyım

bende tekrar aya iniş yapmaya çalışıyorum , modları yükledikten sonra tekrar başladım
  • Beyler multiplayer mod'u hakkında bilgisi olan var mı ? Yerli kaynak bulamadım. Bu mod bize nasıl bir multiplayer deneyimi sunuyor ?
  • thedays167 T kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla erken alfa versiyonlarından biriyle uyumlu multi modu ve şu anda mod geliştirilmiyor. O yüzden ya çok eski bi sürümü kullanmanız gerekiyor ya da multiyi unutmalısınız sanırım.
  • Bugün saat 18.37'de bu iki cesur arkadaşımız bir hatam sonucu aramızdan ayrıldı. Huzur içinde yatın
    Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Bugün saat 18.37'de bu iki cesur arkadaşımız bir hatam sonucu aramızdan ayrıldı. Huzur içinde yatın
    Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU]

Bilim için can vermek onurdur hocam.

• Yeni update ne zaman cikacakmis bilen?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkandcold D kullanıcısına yanıt
    1.0.5 her an çıkabilir, son aşamaya geldiler. 1.1 çalışmaları devam ediyor, onda da 64 bit desteği gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu 64 bit desteğini çıkarsalar da modlarla ağız tadıyla oyunu oynayabilsek artık.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    ??? iyi de 64 bit desteği çıkalı bayaa oldu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

??? iyi de 64 bit desteği çıkalı bayaa oldu??

64 bit desteği var ama sorunlu , hala test ediyorlar ve bazı modlar şu anda test seviyesinde olan 64 bit desteğinde çalışmıyor ne yazık ki.
  • Golden Joystick ödüllerinde en iyi bağımsız oyun ödülü Kerbal Space Program ile Squad'a gitmiş. Hak ediyorlar gerçekten.

http://www.multiplayer.com.tr/haber/golden-joystick-odulleri-sahiplerini-buldu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 31 Ekim 2015; 17:32:51 >
  • beyler aşiri buyuk gemiler roketler yapmak icin bi mod varmı? suan yaptıgım buyuk roketler ucaklar falan hep yuklenirken imha oluyolar motorları calısmaya kadar bile dayanmıyor
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.