Şimdi Ara

Kepek Probleminiz mi var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kepeğe kesin çözümü işte burda açıklıyorum:

banyodayken bunu uygulayabilirsiniz.bildiğniz sofra tuzunu iyotlu iyotsuz farketmez saç diplerine masaj yaparak sürün.tarafımdan denemiş olup saça herhangi bir zarar vermemiştir.

• bilimsel açıklaması nedir
  • tuz içerisindeki çözücü etki sayesinde saç diplerindeki ölü deri parçalarını(kepek) yok etmektedir.

edit:demek istedigimi anlatamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi river styx -- 27 Ağustos 2006; 10:48:58 >
  • tuzun kendisi bir çözeltidir zaten
    içinde çözücü hangi madde vardır ki
    ayrıca açıklama hiç de bilimsel olmamış ...
  • Kepek sorununuz varsa benden tavsiye asla kepek şampuanı kullanmayın.Çünkü aslında bizim kepek sandığımız o dökülenler saç diplerindeki kuruyan deri kepek şampuanlarında da krem olmadığı için derimiz daha çok kuruyor ve daha çok dökülüyor.Biz de kepek şampuanımızı değiştiriyoruz.Asıl kepek saçlar yağlandığında ortaya çıkar yani yağlı saçlarda böyle bir dökülme varsa o kepektir. Saç deriniz dökülüyorsa kepek şampuanı kullanmak yerine saçınızın cinsine göre şampuanları kullanmalısınız. Örneğin yıpranmış saçlar için, boyalı saçlar için, kırılmış saçlar için.. vs. gibi şampuan tiplerini tercih etmenizi öneririm.
  • ya arkadaslar bilimsel açıklamasını yapıcam da tuz için ne tabir kulalnıcagımı bilmiorum...bana guvenin kepeklerinizden kurtulun..kepek şampuanı falan hikaye...tuz la masaj yapın saça hiç bi zarar vermiyor..ama tabiki iyice durulamanız gerekiyor
  • Benim saçımda çok fazla kepek var ama tatile gittiğim zaman denizden sonra kafamda hiçbirşey kalmıyor.Bir haftalık tatilimde kepek sorunum bitmiş oluyor.Anlamışsınızdır herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de çok çektim bu kepek olayından. o kadar hat safhadaydı ki kepekten saçlarım görünmüyordu o derece yani.
    3 sene önce lokman hekime gittim ve bana "bıttım sabunu(siirtte tamamen doğal olarak elde edilen bir sabun türü)" ile "sebamed" tavsiye etti. o günden beri bu 2 sini kullanıyorum ve çok şükür sorunum kalmadı.
  • Daha 15 Dk önce duştan çıktım bir daha ki sefere söz deneyeceğim
  • saç dökülmesinede yarıyormu kuvvetlendiriyormu

ya bu lokman hekim neresi yada nerde_?
  • Bunu şampuan firmalarının ar-ge bölümlerinde çalışanların hiç düşünmemiş olması biraz saçma değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yy2

saç dökülmesinede yarıyormu kuvvetlendiriyormu

ya bu lokman hekim neresi yada nerde_?

arkadaşım ankaradaysan kızılay sakarya caddesinde var...
  • mesela bende de banyo dan sonra saçımı iyice kurulamazsam oluyor..Bence şaçların fon makinesiyle iyice kurulanması gerekiyor çünkü nemli deri de deri kavlaması dah çok oluyor..
  • bence bunu kullanın faydasını mutlaka göreceksiniz.

Head & Shoulders
  • arkadaslar tuz diyorum ne lokman hekimi ne sabunu ne head and shoulders i
  • arkadaşlar buradaki kişiler kendi görüşlerini belirtmiş niyemi ben clear şampuanı hayatımda 2 sefer 15 yıl arayla kullandım bir kerede geçti yalan falan degil kepek şampuanı kullanın
  • tuzlu denize girin
  • quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM

tuzlu denize girin

Tuzsuz deniz var mı ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_bytar_x

quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM

tuzlu denize girin

Tuzsuz deniz var mı ki

tabiki var , nasıl soru bu şimdi ?
  • Neresiymiş o tuzsuz deniz yav
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.