Şimdi Ara

Kepek, Kaşıntı ve Dahası.. (N'yapacağım?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
43.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ketoral... alacaksan 2 tane al küçük oldugu için çabuk bitiyor..
  • Şu anda Pantene'in kepekli saçlar için olan şampuanını ve Schwarzkopf'un kırılma karşıtı şampuanını kullanıyorum oldukça memnunum. Pantene alırken dikkat edin 2 si bir arada olanından değil olmayanından alın. Kepekli ve sık yıkanan saçlara 2 si bir arada şampuan iyi gelmiyor. Daha sonra blendax ve rejoice in kepekli saçlar için olanını test edeceğim onlar hakkındaki yorumlarımı da yazarım. Elidorun kepekli saçlar için olan şampuanı da oldukça iyi kepeği kesiyor ancak sürekli kullanımda saçın yeteri kadar parlamadığını ve saçı sertleştirdiğini gözlemledim. Clear içinse diyecek sözüm yok tam bir felaket..Bu arada sürekli olarak tek bir şampuan kullanmakta saça iyi gelmiyor zayıflatıyor parlaklığını kaybetmesine bazı durumlarda da aşırı yağlanmasına neden oluyor. Bu sebeple bir gün pantene kepekli şampuan kullandıysam ertesi gün besleyici, onarıcı,kırılma karşıtı özelliği olan bir şampuan kullanıyorum. Böyle yapınca saçın daha sağlıklı bir hal aldığını gözlemledim. Aşırı kepek oluşumunda ise 2 gün kepek şampuanı 1 gün normal şampaun kullanımı da uygun oluyor. Kısaca tek şampuana bağımlı olmayın aynı şey diş macunları için de geçerli..
    Limonlu mentollü şampuanlar özellikle mentollü olanlar saçlarınızı yıkarken ve yıkadıktan harika bir rahatlama hissi yaşatmasına rağmen ilerleyen zamanda saç derisinin oldukça hassaslaşmasına ve zarar görmesine neden olmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDrama -- 18 Mart 2011; 2:12:14 >

• Aynı sorun bende de vardı. Çok kepek döküyordum saçlarım aşırı yağlanıyordu ve sürekli kaşıntı sözkonsuydu. Hocam çözüm Mentollü Kepek Etkili Şampuan + eczaneden alacağın Zetion isimli ilaç. Bu Zetion adeta kepek , yağlanma ve kaşınmaların zehiri İlk kullanımda bile kesiyor saçların tertemiz oluyor gerçek rengi ortaya çıkıyor kabarıyor falan.

Ketoral da aynı amaca hizmet ediyor sanırım arkadaşların yazdıklarına göre o da aynı tarzda bir şampuan.

Tavsiye ederim.
  • bence bu iş kişiden kişiye değişiyo, benimde kepek dökülme yağlanma sorunum oluyo bazende kaşıntı. çok şampuan denedim en son pantenede karar kıldım dökülme kirlendikçe oluyo yağlanma 3. günde filan belli ediyo kendini kepek yok. kaliteli ürünlerin kepeğe karşı etkili ürünlerini denemeni tavsiye ederim. enazından başlangıç için hergün yıka saçını 2 kere. bi süre sonra düzene girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKeleTon_61

Bendeki kepek öyle bir şey ki böyle sanki saç derisi kabuk bağlıyor ve onu soymak nalet olsun ki çok hoşuma gidiyor. Soydukçada kaşınıyor. Doktorda inş yardımcı olur..
    Benim bildiğim o tür z. yağlı sabunlar ki denedim saçı kurutuyor. Şampuanını, sabununu denedim saç kuruyor ama acayip derecede ...

evet saçı kurutuyor ama zarar vermiyor. ben antakyalıyım. kendimi bildim bileli defne sabunu kullanırım saçım için. defne sabunu katkı maddesi içermediği için saça zarar vermez. içerdiği defne yağı saç köklerini canlı tutar.

Defne sabunuyla ilgili kafanıza takılanları sorabilirsiniz arkadaşlar. İsteyen olursa farklı kalitelerde defne sabunu temin edebilirim. p.m. atabilirsiniz
  • benimde saçlarım çok kepekliydi clear mentollü kullanıyorm üstünde cristiano ronaldonun resmi olan her neyse kepek diye bişey kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chawu$h

benimde saçlarım çok kepekliydi clear mentollü kullanıyorm üstünde cristiano ronaldonun resmi olan her neyse kepek diye bişey kalmadı

• arkadaşlar bende head shoulders normal saçlar için kullanıyorum düzenli, olarak
    bende az bi şekilde saç dökülmesi var bunun önüne nasıl geçerim babamdan falan genetik olabilirmi???????
  • doktor bana kepek için nizoral sivilce için isotrexin, tetradox ve m-furo losyon verdi. tetradoxu TOKK karnına içtim şimdi.. sivilcceler geçerse ssli bi şekilde konu açar eklerim
  • bendede saçımı yıkamadığım ikinci gün kepek dünyası oluyo kafam, kaşıntıda cabası, birde göğüs kafesimin ortasında kızarıklık var orasıda kaşınıyor ben alakalı olduğunu düşünüyorum bu şampuanlar reçetesiz alınabiliyormu ben alıp denemek istiyorum gerçekten bu saçlarım benim psikolojimi bozdu bir an önce kurtulmam lazım sıkıldım iyice lütfen yardım edin. Ha buraya head & soulders reijoice pantene dove vs şampuanlarını yazmayın marketlerdeki bütün şampuanları aldım ve evde şu an şampuan koleksiyonuna sahibim o yüzden bana tıbbi bi çözüm gerek gibi bahsedilen ketoral - konazol - prozinc kullanan arkadaşlar ne durumdalar bana bilgi verirlerse sevinirim şimdiden tşkler herkese iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexico_35

bendede saçımı yıkamadığım ikinci gün kepek dünyası oluyo kafam, kaşıntıda cabası, birde göğüs kafesimin ortasında kızarıklık var orasıda kaşınıyor ben alakalı olduğunu düşünüyorum bu şampuanlar reçetesiz alınabiliyormu ben alıp denemek istiyorum gerçekten bu saçlarım benim psikolojimi bozdu bir an önce kurtulmam lazım sıkıldım iyice lütfen yardım edin. Ha buraya head & soulders reijoice pantene dove vs şampuanlarını yazmayın marketlerdeki bütün şampuanları aldım ve evde şu an şampuan koleksiyonuna sahibim o yüzden bana tıbbi bi çözüm gerek gibi bahsedilen ketoral - konazol - prozinc kullanan arkadaşlar ne durumdalar bana bilgi verirlerse sevinirim şimdiden tşkler herkese iyi forumlar

çözüm buldun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

bendede saçımı yıkamadığım ikinci gün kepek dünyası oluyo kafam, kaşıntıda cabası, birde göğüs kafesimin ortasında kızarıklık var orasıda kaşınıyor ben alakalı olduğunu düşünüyorum bu şampuanlar reçetesiz alınabiliyormu ben alıp denemek istiyorum gerçekten bu saçlarım benim psikolojimi bozdu bir an önce kurtulmam lazım sıkıldım iyice lütfen yardım edin. Ha buraya head & soulders reijoice pantene dove vs şampuanlarını yazmayın marketlerdeki bütün şampuanları aldım ve evde şu an şampuan koleksiyonuna sahibim o yüzden bana tıbbi bi çözüm gerek gibi bahsedilen ketoral - konazol - prozinc kullanan arkadaşlar ne durumdalar bana bilgi verirlerse sevinirim şimdiden tşkler herkese iyi forumlar

çözüm buldun mu

Evet çözüm buldum genelde özelden soruyorlar buraya yazayım bari
    ilk olarak hastaneye gittim alerji gibi bişey dedi doktor o yüzden oluşuyormuş nizoral isminde ufacık bir kutu şampuan yazdı. göğüs kafesinin ortasınada bir jel yazdı adını şuan hatırlayamadım 2.kullanıştan sonra bir daha kullanmama gerek kalmadı tertemiz oldu şu anda kepeksiz kaşıntısız güzel bir saçım var çok şükür kurtuldum. bu arada nizoral şampuanda 3 lira gibi çok ucuz bi fiyatı var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

çözüm buldun mu

Evet çözüm buldum genelde özelden soruyorlar buraya yazayım bari
    ilk olarak hastaneye gittim alerji gibi bişey dedi doktor o yüzden oluşuyormuş nizoral isminde ufacık bir kutu şampuan yazdı. göğüs kafesinin ortasınada bir jel yazdı adını şuan hatırlayamadım 2.kullanıştan sonra bir daha kullanmama gerek kalmadı tertemiz oldu şu anda kepeksiz kaşıntısız güzel bir saçım var çok şükür kurtuldum. bu arada nizoral şampuanda 3 lira gibi çok ucuz bi fiyatı var.

Eyvallah.Bende de gögüsün orası acayip kaşınıyordu,kaşımaktan kıpkırmızı oluyordu.Son zamanlarda kaşınmıyor,mevsimlikte olabilir heralde.Ama senin dediğin ilacada bakayım.

• Konazol diyorum çekiliyorum beyler ilk kullanımda etkisini göstermeye başlıyor kafan yara kepek ne varsa silip atıyor 2-3 hafta sonra kepek oluşumu %5 e kadar iniyor.
  • ben daha öncede yazmıştım. benmde saç diplerimde konak şeklinde kepek oluyor. akşam saçımı yıkıyorum sabah bi bakıyorum hemen saç diplerim kepek tutuyor ve kaşıntı oluyor. geçenlerde nasıl sıkıldıysam artık banyoda bulunan boğaz spreyini kepek olan bölgeye sıktım ve abartmıyorum kepekleri anında geçirdi markası oroheks sprey, sonra bi başka boğaz spreyi olan klodamin spreyle denedim o da işe yaradı. muhtemelen içinde bir etken maddeden dolayı işe yaradı. tabi saçlarımıza zarar verebilir(dökebilr belki) ben bilinçsizce kullandım ama yine yazayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsnl -- 23 Mayıs 2014; 13:49:39 >
  • O head&shouldersa lanet olsun kullandıktan sonra saçımda kepek dökülme başladı sonra zar zor seba med kullanarak geçirdim şuan bile hala bir gün yıkamayı keseyim kepekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de vardı ilk olarak axe'ın kaşıntı ve kepek için mentöllü. O baya işe yaramıştı sonra clear man kullandım yeşil etiketli olandan, şu an hala kullanıyorum işe yarıyor tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 numara + head & shoulders ekstra nemlendirici kaşıntı kepek hiçbir şey yok
  • seboreik dermatit yazıp aratın internette. onlarca forum var sadcee bunun için. bende 10 yıldır var ve tıpta çaresi malesef yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.