Şimdi Ara

kepçeci boşuna hapsedilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'yi sarsan yavru köpek vahşetinde flaş bir gelişme yaşandı. Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ormanlık alanda patileri kesilmiş halde bulunan ve tedavi altına alındıktan sonra ölen yavru köpekle ilgili tutuklanan kepçe operatörü İ.M. tahliye edildi.

https://www.google.com.tr/amp/m.haberturk.com/yavru-kopegin-olumuyle-ilgili-tutuklanan-kepce-operatoru-serbest-2032354-amp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence kaza işi falan değil. kepçe işide değil.
    milletin gazı alınsın diye. aldılar içeri.

yanılmıyorsam bir yerde daha oldu bu olaydan sonra. patileri kesilmiş. bursaydı galiba.

onla , bu işi yapan aynı kişi.

seri katil gibi geziyor aramızda.
  • Anlamıyorum ya, ben 17-18 kediye gunde 2 ogun yemek veriyorum acaba biri daha az mi yedi diye icim icimi yiyor bu serefsizler kesip birakiyor. Bunları yakalayıp öldürmekten beter edeceksin yalvaracaklar

• Gündem değiştirme amacıyla yapıldığını düşünmeye başladım. Yapanları yakalayamıyorsa, ne yapalım devleti.

• Günaydın! Milleti uyutmak için bu yola başvuruldu.Gariban kepçeci yem olarak kullanıldı...

Hayvanın 4 patisi kesilmiş, gövdesinde çizik yok.Kepçe onun üzerinden geçse perti çıkar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 26 Haziran 2018; 20:32:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.