Şimdi Ara

Kep Töreni İçin Kıyafet(Marka) Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kep töreni için krem rengi keten pantolon ve şık bir gömlek düşünüyorum fakat gömleği nereden alacağımı bilmiyorum dışarda baktıklarım hep gündelik giyim için uygun gibi geliyor bana.Ben biraz resmi olsun istiyorum ama ketenle gidebilecek bir gömlek olması şart tabiki.Marka olarak istediğim tarzda gömleklerin bulunduğu yer tavsiye edermisiniz?Birde uzun boylu ve zayıf bir yapım var hangi kesim gömlek tercih etmeliyim?Ayakkabı tavsiyeleride alabilirim.Teşekküler şimdiden.

• Marka olarak Tommy Hilfiger doğru adres gibi görünüyor. Keten-gömlek ısrarını da anlayabilmiş değilim.
  • Bizimde mezuniyet var takım falan giyin dediler şöyle bir takım uygun olur mu sizce?

• @eskiekşiyazarı

Hocam mezuniyet yemeği değil sonuçta okulda olacak olan kep töreni pek özenmek gerektiğini düşünmüyorum öyle kumaş pantolon,takım elbise falan gerek yok bence ki çoğu kişi benim dediğim tarz giyinecek.Çok resmi olmayan başka tavsiyelerin varsa alabilirim tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRiverStyx

Bizimde mezuniyet var takım falan giyin dediler şöyle bir takım uygun olur mu sizce?

Gri tonları güzel oluyor bence uygundur.
  • t-shirt + yelek, jean, sneaker

olabilir. Kep töreni için en iyi kombinasyon. Spor ve şık. Göze çarparsın kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

t-shirt + yelek, jean, sneaker

olabilir. Kep töreni için en iyi kombinasyon. Spor ve şık. Göze çarparsın kesinlikle.

Keşke kollarım ince olmasada rahat rahat tshirt giyebilsem.Normalde tshirt giyerim ama özel gün olduğu için pek giymek istemiyorum.Benim vücuduma en uygun gömlek olur diye düşünüyorum.

Edit:
    Resimdeki elemanların tarzıda senin söylediğine yakın sadece tshirt yerine gömlek var bu kombinasyonu düşünebilirim iyimidir sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 29 Mayıs 2010; 19:58:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş ayakkabı önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • resmi olsun istiyorsan vakko ya bakmalısın. hem güzel bir gömlek alırsın hem de gömlekler için kol düğmesi de alırsın gayet resmi ve şık olur. tabii biraz kesenin ağzını açman lazım. bir de bence en azından blazer ceket giyip git. sırf gömlekle gidilmez. gayet resmi bir ortam olacak orası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicho

resmi olsun istiyorsan vakko ya bakmalısın. hem güzel bir gömlek alırsın hem de gömlekler için kol düğmesi de alırsın gayet resmi ve şık olur. tabii biraz kesenin ağzını açman lazım. bir de bence en azından blazer ceket giyip git. sırf gömlekle gidilmez. gayet resmi bir ortam olacak orası.

Dostum mesajıma tam dikkat etmedin sanırım mezuniyet yemeği olmayacak sadece okul bahçesinde düzenlenen yaklaşık 2 saatlik kep töreni olacak o yüzden blazer,kol düğmesi,takım elbise falan hiç gerek yok ki kimse o kadar resmi giyinmez zaten bir kep töreni için.Benim amacım sadece şık olmak çok resmi olmayan önerilerin varsa alabilirim.

• ya kep törenine okul kıyafetlerinizle gitmiyomusun he eğer sivil olcaksa kep töreni için öyle kasmaya gerek yok jean+gömlek giy git
    zaten üstünüzde cübbe olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gannicus -- 29 Mayıs 2010; 20:57:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

quote:

Orijinalden alıntı: alicho

resmi olsun istiyorsan vakko ya bakmalısın. hem güzel bir gömlek alırsın hem de gömlekler için kol düğmesi de alırsın gayet resmi ve şık olur. tabii biraz kesenin ağzını açman lazım. bir de bence en azından blazer ceket giyip git. sırf gömlekle gidilmez. gayet resmi bir ortam olacak orası.

Dostum mesajıma tam dikkat etmedin sanırım mezuniyet yemeği olmayacak sadece okul bahçesinde düzenlenen yaklaşık 2 saatlik kep töreni olacak o yüzden blazer,kol düğmesi,takım elbise falan hiç gerek yok ki kimse o kadar resmi giyinmez zaten bir kep töreni için.Benim amacım sadece şık olmak çok resmi olmayan önerilerin varsa alabilirim.

sen de benim mesajımı pek anlayamamışsın sanırım ben de diyorum ki o olay da en az mezuniyet yemeği kadar resmi bir ortam olacak. benim gittiğim bütün okullarda mezuniyet töreni okul bahçesinde olur zaten ve okulun yüzde doksanbeşi takım elbiseyle gider. üstlerinde kep bile olsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

t-shirt + yelek, jean, sneaker

Keşke kollarım ince olmasada rahat rahat tshirt giyebilsem.Normalde tshirt giyerim ama özel gün olduğu için pek giymek istemiyorum.Benim vücuduma en uygun gömlek olur diye düşünüyorum.

Edit:
    Resimdeki elemanların tarzıda senin söylediğine yakın sadece tshirt yerine gömlek var bu kombinasyonu düşünebilirim iyimidir sence?

Hocam Taylor'ın üzerindeki çok iyi, fiziğinden dolayı da çok iyi taşıyor tabi ki. Chace'in üstündeki de salaş, serbest bir görüntü çizer. T-shirt ya da gömlek farketmez. Yeter ki kombinasyonu ve uyumu iyi yakala sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 29 Mayıs 2010; 22:15:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.