Şimdi Ara

Kenwood KRF-5020 - SW-301

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımdan Kenwood KRF-5020 ve Kenwood SW-301 Subwoofer hediye aldım. Fakat . Sistemin kullanım kılavuzu elimde nereye ne bağlayacağımı biliyorum fakat bunlara ait hiçbir kablo elimde bulunmamakta.

Sistemi salonda Samsung C650 serisi LCD TV, Digitürk HD, PS3'e bağlayıp kullanmak istiyorum bunları bağlamak için edinmem gereken kablo çeşitleri nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaero -- 20 Haziran 2013; 14:36:48 >

• Resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaero -- 20 Haziran 2013; 14:28:38 >

• hocam bu kabloyla tv nın audıo out cıkışıyla direk amfiye bağlasan tum cıhazların seslerını rahatca alabılırsın aksı taktırde tum cıhazları bağlamak ıstersen bu kablodan 3- 4 adet gerekebılır
  • aktif bas tan cıkan kabloda amfide subwoofer gırışine bağlanıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfrace57

hocam bu kabloyla tv nın audıo out cıkışıyla direk amfiye bağlasan tum cıhazların seslerını rahatca alabılırsın aksı taktırde tum cıhazları bağlamak ıstersen bu kablodan 3- 4 adet gerekebılır

anen ne kadar bağlamak istersen o kadar almalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfrace57

aktif bas tan cıkan kabloda amfide subwoofer gırışine bağlanıcak

Anladım hocam sen herşeyi TV'ye bağla TV'den out alıp amfiye bağla diyorsun. Peki hem bu kablo hemde hoparlör kabloları önerebileceğiniz bir marka varmıdır?
  • hocam kablo olarak cok çesit var he şuda var en kalıtelı kabloları monster üretiyor diye bılıyorum uygun yollu ve kalıtelı olsun dersen

acoustic research
    prolink
    özdirenç kablo daha bunlara benzer cok marka var ozellıkle hoparlorlerde ınce kablo kullanma ve bakır kalıtesıne ozen goster hatta en ıyılerı kalaylı bakırdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tıp kablolar kullan hocam koruması olanlar her zaman ıyıdır
     Kenwood KRF-5020 - SW-301 Kenwood KRF-5020 - SW-301 Kenwood KRF-5020 - SW-301

• Yeni evimde sistem aşırı derecede güçlü ve büyük gelmesi nedeniyle sistem komple satılıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.