Şimdi Ara

Kendisine 600 tane takas teklifi gelen araba :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim 99 model transportera takas teklifi gönderen araba, son cümlelere dikkat lütfen..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-bu-fiyata-varmi-boylesi-84364247/detay

• bu araba bayadır satılık. ankarada araba bakarken çıkıyodu :)
  • daha çok çıkar bu kafayla :)
  • http://www.otoraba.com/ilan_mesaj.php?q=subaru/impreza/1-6-gl-4-wd/subaru-impreza-1-6-gl-4-155132.html
    aynı ilan burda da 16.5

sahibinden de pazarlıksız 19.5 :)

http://www.otoraba.com/ilan_mesaj.php?q=subaru/impreza/1-6-lx-4wd-4-kapi/subaru-impreza-1-6-lx-4wd.html
    bunu da martta açmıs 18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarametinerr -- 26 Mayıs 2012; 12:27:05 >

• Sonuna kadar okumaya üşendim direk sonunu okudum yazdıkları noktadan ibaret
  • burada 6000 liralık aksesuar var,

A DAN Z YE sorunsuz 6000 tl aksesuar var üzerinde beyler firen balatalarına kadar yeni deyiştirildi uzunca açıklama yapmaya gerek yok ankara ve elmadag civarında tek tek tek isteyene açıklarımda çalışmayan aksamaı yoktur.... muayne si 2 gün önce yapıldı isteyen ..... test cihazlarına bile soka bilir.......isteyen servisine götürebilir.......yenile 2500 tl ye tüp bile takıldı muayneye girmeden takıldı yani lpg işlidir..... satma sebebim işten çıkarıldım yenile para ihtiyacımdan dır ....... bu arada km orjinaldir 118 metalik mavi

burada yaklaşık 9800 liralık :)

firen balaltalarından tutun yagı yag filitresine kadar deyiş tirildi tüm bakımları yapıldı ...2... hafta önce muaynesi yapıldı .........9800.........tl.....aksesuar var üzerinde .............. 2000 tl yenile tüp takıldı ve işlendi.................... 1200 tl 17 inç cantlar subaru ya özel......................1200 tl geniş taban lastikler 17 inç......................... 750 tl öntampon dökmedir pilastik deyil ........................500 tl arka tampon dökmedir...........................250 tl ön kaput sıporleni......................250 tl degerinde alt üs tam aydınlatma sistemi. florasan.........................500 tl yan tamponlar......................... 400 tl arka sıporlen......................750 tl ön lambalar....................1000 tl arka lambalara.................... 1000 tl degerinde çift çıkışlı manifolt lu eksoz ...................................araç başında ikramım ollabilir..................alıp yaptırmaktansa yapılı al ...9800..tl karlı ol --------------------------------------------------satma sebebim borçtan dolayı dır ------------üzerine para alabileceyim ....araçlar degerlendirilir saygılar. artık ..............fiyat sondur borcumu gerekirse kıredi çekip ödiyecegim pazarlık yok sadece yol ikramı yaparım............NOOOT.. arkadaşalar ...inanılmaz ama gerçek....560 ...tane takas geldi ve bu arkadaşlarıma teşekür ederim hayırlı pazarlar ........içlrinden hoşuma gitmeyenleri eledim ve .....305....tane kaldı ARKADAŞALAR GENE söylüyorum benim gelme şansım yok 6..24... çalışıorum ...... işimi kaybetmek istemiorum ........saygılar gelenlerin yol ücreti karşılanır....... SEÇİLEN DEYİL SEÇEN OLDUGU TAKASLI RESİMDE BELLİDİR......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEZ_TEX -- 26 Mayıs 2012; 13:14:18 >

• O kadar aksesuar taktıracağına güvenliği aiçin ABS taktırsaymış keşke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • de-Y-iştirildi
  • sporlen
  • Okuma yazma öğrenirse belki satabilir.
  • Arabayı tek kelimeyle mahvetmiş!!
  • Nerde bu 560 kişi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işini merak ettim

ve de çalışıyor mu? çıkarılmış mı?

ayrıca para lazım benim 19 bin liralık minibüsü napacak? çok zor durumdayım arkadaşlar yardım edin çıkamadım içinden :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

Nerde bu 560 kişi?

özlük haklarına olan saygısından dolayı onları göstermemiş :)
  • Arabaya 4000 kişi bakmış. Bunun zaten 500 kişisi DH'den ve bu arkadaşın eş dost arkadaş kısmı bakmıştır. 3500 kişi bakıp 600 kişi takas teklif etmiş işe bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TüplüveÖfkeli -- 26 Mayıs 2012; 13:31:24 >
  • Deyil 6.24 çalışıyorum. Sogudum
  • 600 apaçi adayı ya da apaçi...
  • 6/24 nasıl oluyor? deyil nedir? kıredi nedir? SENİ OKUTAN TÜRKÇE ÖĞRETMENİ KİMDİR? üniversite sınavlarında aşağıda ki paragrafta hangi kelime doğru yazılmıştır diye sorsalar yadırganmaz yani o derece!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayacan -- 26 Mayıs 2012; 14:29:17 >
  • bunun sattığı arabayı almak bir yana dursun yımırta satsa o bile alınmaz
  • Araba da arabaya benzese. Mıcmıs bırakmıs arabaya resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.