Şimdi Ara

Kendinize nasıl hakim oluyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlarda flamelememk rage atmamak için kendinize nasıl hakim oluyorsunuz bot laneden 4-1 çıkıp oyun kaybedince sinirlendim ve flame yapmaya başladım ve 25 maç chat banı yedim kendinize sinirlendiğinizde nasıl hakim oluyorsunuz yardım edermisiniz perma ban yemek istemiyorum tekrardan lütfen :(

• olmuyorum.
  • eskisine göre genişledim herhalde. eskiden en ufak bir üstünlük kursam takım ona ayak uyduramayınca çıldırırdım. şimdi 4-0 30-35 farm farklı çıktığım laneden oyun veriyorum yine sinirleniyorum ama direk küfür etmek yerine farklı şekilde laflar söylüyorum. report yemediğime eminim çünkü toxic olmak farklı birşey. ejderhada toplan mal sürüsü demek başka senin allahını kitabını .... saydırmak farklı birşey. sürekli yapmam genelde 15-20. dakikaya kadar ara ara söylerim. ordan sonra muhatap olmam fazla. bu arada oyunu bırakmak yok tabi. sen zaten takımı taşımak için gerekeni yapıyorsan sana uyarlar laf etmezler. ben daha iyi olmaları için kırıcı laflar söylüyorum diyebilirim ama kimse itiraz etmiyor yani çünkü çeyreğim kadar oynamıyorlar.
  • Valla bilerek besleseler bile ben oyunuma bakıyorum, kötü oynasalar da, küfür etseler de... Neredeyse kimseye sövmedim şuana kadar. Ne kazanacaksın ki?

Edit: Jungle oynadığım için bağışıklık kazanmış da olabilirim Ormancılarınıza iyi davranın beyler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 20 Nisan 2016; 12:01:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    Hehhehe

• trolle geç kardeş şöyle düşün oynadığın adamlar 12-16 yaşında velet diye tabir ettiğimiz kişiler sen kaç yaşındasın bilemiyorum ama bu adamlar yüzünden bir kaç yıllık emeğin hesabın heba olacağına küfür report felan diye uğraşmaktansa oyun başı bir selam yaz sonra gerekmediği sürece muhattap olma bile. zaten sistem belli kazanıp kazanamayacağın çok önceden belli o yüzden sinir olmaya gerek yok trolle diğer oyuna geç. rahat oynadığın sevdiğin şampiyonları al sırf takımı taşıyım diye oynamayı bilmediğin şampiyonları alma. keyfine bak.

bazen bende çok sinirleniyorum. yazıyorum uzun uzun bişiler sonra bir nefes alıp siliyorum oyuna devam ediyorum
  • Teslim ettim ruhumu çoktan.İplemiyorum.Alıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazip yazip siliyorum ama ne kadar usendigimi gorup hic yazmiyorum. Sen de oyle yap, birine tavsiye vermek disinda chati kullanma. Sunu soyle yap sundan al arkada dur vs gibi uyar. Belki adam farkinda degildir kotu oynadiginin duzeltebilir. Onun disinda birine sovmek daha kotu oynamasina sebep olucaktir. Mesela lee sin ile iyi bir kdam varken top lanerimiz ittirip ittirip bana sovuyordu ve preleri da bana sovunce oyunu oynamak istemedim, istesem bile tilt olmustum. Normalde o oyunu tasirdim ama flame yapan insanlar moralimi ve oyunumu etkiliyor sen de oyle dusun ve son ver davranislarina. Bu arada bottan 4-1 gibi cikiyosan surekli supunla gez throwlamamaya calis hele vayne ile 4 kille cikiyosan kaybetmezsin o oyunu dogru kararlarinla takimindaki kolsuz bacaksizlari bosver oyununa bak

• Keske 12 16 yasinda olsa gecen internet kafede 6 yasinda yasuo main gordum, oyundan korkmaya basladim

• Bu arkadaşlar aciklayabilir sana . Cok basit yöntemler geliştirmişler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zevk için oyna. bronz5 düşsen bile çıkarsın. ama fedleyen adam bronza düşünce geri çıkamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ignisfatuus

zevk için oyna. bronz5 düşsen bile çıkarsın. ama fedleyen adam bronza düşünce geri çıkamaz.

Here comes the moneeey ! *Here we go* *Money talks* Here comes the money ! Money money money money money money money money money...

• quote:

Orijinalden alıntı: fat koala

Yazip yazip siliyorum ama ne kadar usendigimi gorup hic yazmiyorum. Sen de oyle yap, birine tavsiye vermek disinda chati kullanma. Sunu soyle yap sundan al arkada dur vs gibi uyar. Belki adam farkinda degildir kotu oynadiginin duzeltebilir. Onun disinda birine sovmek daha kotu oynamasina sebep olucaktir. Mesela lee sin ile iyi bir kdam varken top lanerimiz ittirip ittirip bana sovuyordu ve preleri da bana sovunce oyunu oynamak istemedim, istesem bile tilt olmustum. Normalde o oyunu tasirdim ama flame yapan insanlar moralimi ve oyunumu etkiliyor sen de oyle dusun ve son ver davranislarina. Bu arada bottan 4-1 gibi cikiyosan surekli supunla gez throwlamamaya calis hele vayne ile 4 kille cikiyosan kaybetmezsin o oyunu dogru kararlarinla takimindaki kolsuz bacaksizlari bosver oyununa bak

supportumla duo girmediğim için herhangi bi uyum iletişimimmiz olmuyo beni peel lamıyo mesela

• oynama
  • adamın oyununda değil kişiliğine laf söylüyorum kapistiğımızda kimse birşey söylemiyor. küfür yok ama

• Anladigim kadariyla dusuk elo benim gibi :D Trde plata kadar carry peeleyen yok. Ben beni peeleyen bir sup bulursam hayranlikla izliyorum ve duo girmek icin istek gonderiyorum. Genelde ikimiz tasiyoruz. Supum yoksa lucian tristana felan oynuyorum snowball oldugum zaman durdurulamiyorum. Daha yerlestirmeleri atamadim bu sene, ama gecen sezon vayne tristana jinx ile silverdan cikmistim mesela. Sen de surekli kendini gelistirmeye calis fakerin bir gp ultisi ile 9 kisiyi tasidigini gordukten sonra kaybetmenin cok kolay olmadigini gordum.

• quote:

Anladigim kadariyla dusuk elo benim gibi :D Trde plata kadar carry peeleyen yok. Ben beni peeleyen bir sup bulursam hayranlikla izliyorum ve duo girmek icin istek gonderiyorum. Genelde ikimiz tasiyoruz. Supum yoksa lucian tristana felan oynuyorum snowball oldugum zaman durdurulamiyorum. Daha yerlestirmeleri atamadim bu sene, ama gecen sezon vayne tristana jinx ile silverdan cikmistim mesela. Sen de surekli kendini gelistirmeye calis fakerin bir gp ultisi ile 9 kisiyi tasidigini gordukten sonra kaybetmenin cok kolay olmadigini gordum.

Video var mı gp ultisinin
  • quote:

Anladigim kadariyla dusuk elo benim gibi :D Trde plata kadar carry peeleyen yok. Ben beni peeleyen bir sup bulursam hayranlikla izliyorum ve duo girmek icin istek gonderiyorum. Genelde ikimiz tasiyoruz. Supum yoksa lucian tristana felan oynuyorum snowball oldugum zaman durdurulamiyorum. Daha yerlestirmeleri atamadim bu sene, ama gecen sezon vayne tristana jinx ile silverdan cikmistim mesela. Sen de surekli kendini gelistirmeye calis fakerin bir gp ultisi ile 9 kisiyi tasidigini gordukten sonra kaybetmenin cok kolay olmadigini gordum.

Bazı istisna durumlar olabiliyo evet ama gold3 benim elom xd
  • Hatirlamiyorum ama adamlar nexusu kesmek yerine taunt attilar, faker ulti alip topladi hepsini ordan oyun dondu. Bulursam atarim linkini akkdan midir nedir anlamiyorum (akk olacagini hic sanmiyorum evde bilgisayar bile acilmiyor telefondan video izliyorum bazen) indirme hizim 0.50 yukleme hizim ise yok (0.1 ile 0.0 arasi gidip geliyor ) forumu felan anca aciyorum, durum vahim

• quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Kazanamayacağımı anladığımda feedliyorum. Biraz rahatlatıyor.

20 dk acayip feedleyen bir takımdayım. botta camp yemişiz. karşı takım tamamen feed. 12 2 gidiyor karşı adc . 45.dk oyunu kazanıyoruz.

çok sinirlenirdim bu sur çekmeyen tayfaya. önde olan takımlardayken de bir çok oyun kaybettim, geriden gelip kazandığım bir çok oyunda oldu. o yüzden bazen belli olmuyor late gamede çevrilen onlarca oyun gördüm. karşı takımdan birini iki orman boyunca kovalayıp oyun throwlayan çok insan gördüm.

anlayacağın kaybediliyormuş gibi gözüken bir çok oyun çevrilebilir. ufacık hatalarla oyun satmak çok basit.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.