Bildirim
KENDİNİ KORUMAK İÇİN YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Merhaba hocam, size tavsiyem yaninizda caki, musta falan tasimayin, caki kullanmayi bilmeyen biri icin dahada tehlikeli olur bicak cekmek, asla tereddut etmemeniz lazim, en etkilisi biber gazi veya cok agir kokusu olan bir parfum. Taksimde fazlasiyla biber gazi yedik haliyle biliyorum biber gazini yedin mi 10 dakika toparlanamiyorsun, tavsiyem biber gazi alin ama sakin tereddut etmeyin kullanmakta, cokta yer kaplamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demir boncuk atan bişey vardı havalı tabanca diyorlar herhalde ama cezası var onun galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NEO_Decadence
Merhaba hocam, size tavsiyem yaninizda caki, musta falan tasimayin, caki kullanmayi bilmeyen biri icin dahada tehlikeli olur bicak cekmek, asla tereddut etmemeniz lazim, en etkilisi biber gazi veya cok agir kokusu olan bir parfum. Taksimde fazlasiyla biber gazi yedik haliyle biliyorum biber gazini yedin mi 10 dakika toparlanamiyorsun, tavsiyem biber gazi alin ama sakin tereddut etmeyin kullanmakta, cokta yer kaplamaz
Büyük ihtimal öyle yapıcam herhalde Bıçağın-Kurşun un bana girmesini engellicek bir önerin var mı? -
Kimse de çıkıp , kendini niye güvensiz hissediyorsun deyip , adamın çocukluğuna inmeyi düşünmemiş. Belki adam şizofren, siz hala , cop , muşta roketatar diyorsunuz.. Şimdi yarın bu adam , roketatarı nereden alabilirim diye konu açsa, vebali kimin üstüne? -
şöyle birşey ister misin?
-
quote:
Orijinalden alıntı: yamukyumak62
quote:
Büyük ihtimal öyle yapıcam herhalde Bıçağın-Kurşun un bana girmesini engellicek bir önerin var mı?
Kursunun hicbir yolu yok, celik yelek giyseniz zaten oldurmek isteyen kafaya sikar. Bicak ceken birine karsi biber gazi ise yarar, amaciniz karsinizdakini etkisizlestirip uzaklasmak olsun diger arkadaslarin onerilerine kulak asmayin bicak, musta cok tehlikelidir hem sizin icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Büyük ihtimal öyle yapıcam herhalde Bıçağın-Kurşun un bana girmesini engellicek bir önerin var mı?
Kursunun hicbir yolu yok, celik yelek giyseniz zaten oldurmek isteyen kafaya sikar. Bicak ceken birine karsi biber gazi ise yarar, amaciniz karsinizdakini etkisizlestirip uzaklasmak olsun diger arkadaslarin onerilerine kulak asmayin bicak, musta cok tehlikelidir hem sizin icin
Tamam teşekkür ederim biber gazı taşıcam yanımda umarım rahat edebilirim.
-
En iyisi hiçbirisine bulaşma çakma polis özel harekat rozeti bul cüzdana yapıştır adamlara gösterdin mi üç buçuk atarlar
http://www.aniyuzuk.com/?urun-170-ozel-harekat-cuzdani
http://www.aniyuzuk.com/?urun-70-jandarma-astsubay-rozeti
al bunlardan kullan aramızda kalsın ama kimseye söyleme bunun dışarıda satıldığını yoksa işin ciddiyeti kalmaz
-
quote:
Birader çelik yeleklik ne yaptın sorması ayıp?
Kangal var. En iyisi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 20 Temmuz 2013; 23:50:58 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GoodGateWay
quote:
Merhaba . Kendimi güvende hissetmiyorum . Yanımda kendimi korumak için bir şeyler taşımaya karar verdim . Ne taşıyabilirim ? Savunma-Saldırı ikisi de olsun.( Saldırı için olan fazla yer kaplamassa iyi olur. Çakı-Biber gazı-kablo çok yer kaplar.)(Savunma için çelik yelek düşünmüştüm pahalı geldi ucuz alternatifler arıyorum . )
Felon diye bir film izlemiştim orada sarı saçlı adamın gözlüklerinin yanında bıçak vardı öyle bir gözlük nerden bulunur ? Yada nasıl yapabilirim? ( Gözlüğün SS yi bulamadım sanırım filmin fragmanında vardı.)
( Fragman burada :http://www.youtube.com/watch?v=fZVszPOF-jI 44-46 sn arası biryerde gözlük )
Birader çelik yeleklik ne yaptın sorması ayıp?
Bir şey yapmadım hatta şimdiye kadar önümü kesen bile olmadı sadece korkuyorum arkadan bir şey sokarlar ateş ederler falan
-
Koruma tut birader hiçmi kafan çalışmıyor
Şaka bi yana biber gazı candır -
quote:
Orijinalden alıntı: Ch4ylak
Koruma tut birader hiçmi kafan çalışmıyor
Şaka bi yana biber gazı candır
Korumada onlardan çıkarsa ?
Bende öyle düşündüm. Alıcam yarın bir biber gazı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cryptical
En iyisi hiçbirisine bulaşma çakma polis özel harekat rozeti bul cüzdana yapıştır adamlara gösterdin mi üç buçuk atarlar
http://www.aniyuzuk.com/?urun-170-ozel-harekat-cuzdani
http://www.aniyuzuk.com/?urun-70-jandarma-astsubay-rozeti
al bunlardan kullan aramızda kalsın ama kimseye söyleme bunun dışarıda satıldığını yoksa işin ciddiyeti kalmaz
peki bunları taşımak yasal mıdır?
-
adam burda kalkmış geyik yapıyo, millette essahtan cevap veriyo. Herif siteye yeni üye olmuş, hiç sebebp yokken korkuyorum diyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X