Şimdi Ara

Kendini benim gibi geç keşfedeniniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisede biyoloji dersinden nefret ederdim. Çok sıkıcıydı. Şimdi bazı makaleler falan okuyorum çok hoşuma gidiyor. Bilim çok hoşuma gidiyor artık. Benim lisede falan derslerim iyi değildi.Şimdi diyorum çok mantıklı ilgi çekici şeyler. Çoğumuz aslında kendini geç keşfediyor. Bize ilgili olduğumuz şeylerin dışında birsürü şey zorla dayatılıyor. İlgili olduğumuz konuda kendimizi geliştiremiyoruz.

• bende kendimi gec kesfettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Welcome Turkish Education System''
  • "Welcome to" Lütfen ingilizceyi doğru konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: suskunman

"Welcome to" Lütfen ingilizceyi doğru konuşalım

you really man ?
  • Başlığı okuyunca kendi kendini...

Sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jenga54 -- 26 Aralık 2016; 22:27:57 >
  • Kimse sallamamis, daha kesfedecegin cok sey ayni benim gibi, cok farkli bilimler, hayatlar, aktiviteler, yetenekler var kesfedilmeyi bekleyen, ilerde akademisyen olmayi bile dusundum ben bir ara, baskalarina bir sey anlatmayi ogretmeyi hic sevmedigimi dusunurdum artik hosuma giden haz aldigim seyleri birileriyle paylasmak icin heyecanlaniyorum, bildigim dersleri ve konulari guzel anlatiyorum arkadaslara baya gaza getiriyorlar beni,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Liseden mezunken hiçbir bölüm bana uygun değilmiş gibi geliyordu. İlgi alanım bilişimdi sadece. Ancak bilişimi seçmedim, alakasız bir bölüm seçtim biraz maddi de düşünerek. Şimdi ise bilişimle alakam yok. Ekonomi, siyaset, girişimcilik daha çekici geliyor. İyi ki böyle alakasız bir bölüm okumuşum diyorum çünkü vizyonum genişledi.
    Üniversitede son senemi kütüphanede geçirdim. Yabancı dil çalışıyordum, bazen de raftan hiç alakası olmayan bir kitap seçip onu okuyordum. Mesela okyanus bilimini anlatan bir kitap. O kitabı görene kadar okyanus biliminin varlığından bihaberdim. Yeni şeyler keşfetmek çok zevkli.
  • Eskiden tipimi normal sanardım dine bağlıydım. Zaman geçtikçe çıraklık eseri olduğumu anladım ve dini bıraktım.
  • abi insan herşeyi yapabilir ama kendine inandığı zaman ve keşfettiği zaman.
  • Lisede muhasabe den ve bütün derslerden nefret ederdim şimdi ekonomi aşığı ortalama kasmaya çalışan bir adamım.
  • liseden cikinca matematigin ve fizigin aslinda zevkli oldugunu kesfettim.ki bu derslerim kotuydu ve calisma seklimin yanlis oldugunu farkettim.
  • Doğru çalışma şekliyle ilgili tavsiye verir misin?
  • bunda derslerin zorunlu olmasının etkisi büyük. aslında gayet zevkli çünkü bir şeyler öğreniyorsun, evreni anlamaya çalışıyorsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.