Şimdi Ara

Kendine savcı süsü veren avukat !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat gecenin 4:30 u kitap okuyorum zamanı geçiriyorum çat bi anons x firma otobüsünde silahını ve çantasını unutan savcı varmış otobüsü durdurun te allam dedim geçtim yola devremle otobüsü bekliyoruz hava yağışlı ayar oldum neyse diğer ekipte geldi laflarken otobüs geldi x koltuk numaralı yerde oturduğunu söyliyen muavin koltuktan cübbe ve çantayı getirdi cübbeden anladık avukat olduğunu ee silah yok neyse bagajı varmış açtık baktık evrak var x ilinin bürosundaki belgeler av. Bilmem ne isminde adam sırf savcı olduğunu söyleyip silah var diyip kendi şahsi uğraşması gereken işi bizim sayemizde hallettirip işini görmüş oldu insanda hiç ahlak olmazmı haber merkezinden kayıt alınarak yalan beyan olduğunu tutanakla belirtip işlemini yaptık şahsın gece gece dellendirdi nedir bu insanların kendini şuyum buyum diyerek şahsi işlerini yaptırması nasıl bir ahlak nasıl bir adamlık var anlamış değilim ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Koltugu yatirsaydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lütfen Bursa - Edirne otobüsü olmasın
  • Okurken sinirlendim.
  • GeceninGizemi kullanıcısına yanıt
    Ne yani firmanın çalışanı değilmisin

• Avukatlar yalan soylerek is halletmeyi cok severler. Lise sonda avukat olmak istryen arkadasimla beraber kirsehire heyet raporu almaya gittik bu cocuk ordaki doktorlarin ismini hemen ogrenip diger doktora , xxx doktorun selami var diyerek heyet raporu aldirmisti :) suan hukuk okuyor daha avukat olamadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sinirlendim hocam boyle ahlaksizlik olmaz yalan beyandan ceza alabilir mi bilen yazsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.