Şimdi Ara

Kendinden nefret etmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lan nedendir bu sorunu ne zamandır aşamadım. Kiloluyum, önceden vermiştim ama yenıden aldım, sımdı gene spora başlasam sırf dılş dünya tarafından sevilmek için başlayacağımı bılıyorumö. Konustum kendıme nefret edıyorum kendımden bunu ıtıraf ettım kendıme.. Neyın var lan elınde dedım. KARAKTerım dedım bıraz ozguven depoladım kendı kendıme, ama su hayat bazen o kadar ağır gelıyorkı uzerıme. Takip eden böyle 1-2 konu actıgımı gormustur, psikologamı gıtsem dıyorum..

When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer, cannot the kingdom of salvation take me home?
  • Bi işe yaramadığını düşünmekle başlar.
    Dini inancından uzak olmasıda buna bir etkidir..
    Ve sapkınlığa kadarda gidebilir.
    Nefret çok kötü bir şey arkadaşlar.
    Psn : Myhtic
    No problem.Everything's fine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prens Andrey

Lan nedendir bu sorunu ne zamandır aşamadım. Kiloluyum, önceden vermiştim ama yenıden aldım, sımdı gene spora başlasam sırf dılş dünya tarafından sevilmek için başlayacağımı bılıyorumö. Konustum kendıme nefret edıyorum kendımden bunu ıtıraf ettım kendıme.. Neyın var lan elınde dedım. KARAKTerım dedım bıraz ozguven depoladım kendı kendıme, ama su hayat bazen o kadar ağır gelıyorkı uzerıme. Takip eden böyle 1-2 konu actıgımı gormustur, psikologamı gıtsem dıyorum..

herkes dış dünya için bir şeyler yapıyor ki. sende bir sorun yok bence git kilonu ver.

ek olarak ; zaten çevrene baktığın kimse olduğu kişi gibi davranmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 10 Ocak 2013; 13:14:13 >
    Kişinin entellektüel bilinci yükseldikçe toplumdan - toplu olandan - ayrı durma güdüsü artar.(Tanrılaşma çabası megolomanlık egoizm elitizm - ör: tarihteki hükümdarlara bkz. )
    Kaybedenle kazanan arasında çok küçük bir fark vardır.
    Sürekli kaybetmek kişinin kendinden nefret etmesinde en güçlü etkendir.

Kazanmak için ne yapmalı?

İnsanın temel ihtiyaçları , temizlik,beslenme,barınma,sosyalleşme(iletişim,cinsellik gibi),sevgi ve inançtır(illa dini olarak düşünmeyin) .

İnsan ihtiyaçlarını kendi karşılayabiliyor düzeye geldi ise ilk raundu kazanmıştır.

İnsanın bir de istekleri vardır. İstekler sınırsız olabilir. Önemli olan istemenin gücünü bilmek ve bunu inanç haline dönüştürüp gerçekleşmesini sağlamaktır. Müslüman olan dua eder, secreta inanan evrenin çekim yasalarını yoklar vsvs. Ateistte büyük ihtimal yok öyle bişey diyip kendine dünyayı dar eder.

İsteklerden bahsetmemin nedeni ilk istemeye başladığınızdan son istediğiniz olaya,nesneye kadar geçen sürede ihtiyaçlarınıza odaklanmanız veya size empoze edilen objelerle odaklandığınızı düşünmenizdir. Bu durum sizi esir edebilir ve kendinize olan nefretinizi artırabilir. Dolayısıyla bu durumun farkına varın ve yapay isteklerin esiri olmayın.

Günümüzdeki en korkunç gelinen nokta insanın sosyalleşmesinin tamamiyle maddeye (yapay isteklerin nedeni) bağımlı hale getirilmiş olmasındandır. Bu durum medya aracılığıyla (internet,tv gibi) insanlığa empoze edilip gelir elde edilmekte ve kapital düzenin işlemesi hedeflenmektedir. Bu durumda maddiyat mutluluk getirir gibi bir durum oluşur. Halbuki bunların hepsi farkındalığa kavuşulduğunda geçersiz olur. Lakin toplum geneli bu bilince erişememekte ve insanlar mutsuz ve kendilerinden nefret eder hale gelmekte ve zorunlu tüketim çılgınlığına girişip bundan uzaklaşmayı hedeflemektedirler. Lakin girilen borçlar (çounluk için) kredi kartları vs vs daha da mutsuzluğu perçinlerken insanları da daha büyük köle toplumu haline getirir. İnsanların nefreti kendilerine daha da artar.

daha yazarım buraya. siz gençler bu durumların farkına erken yaşta varın ki ileride kartzede olmayın. uyanık olun.!

nefretinizi olumlu düşünerek başarıya ulaşabilirsiniz. yeter ki istemeyi doğru şeyi istemeyi ve ona odaklanmayı bilin.

hadi kalın salıcakla.

İyi forumlar,
    Deniz

• Bende böyleydim sonra Charles Bukowski'yle tanıştım.Hala vermem gereken 12 kilo falan var zamanla veriyorum onuda onun dışında nefretim geçti.Öneririm Bukowski ve Müzik.

edit: dış dünya için vermiyorum kiloyu kendim bundan rahatsızım bazı işleri yaparken zorlanıyorum.Yediğim bir kazıktan sonra birileri için pek çaba sarf etmemeyi öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pastırma -- 10 Ocak 2013; 13:47:41 >

Şuan'da imzasını okuduğunuz kullanıcı tamamiyle hayal ürünüdür.(21 Aralık 2012'de hayalleriyle birlikte ölmüştür.21 Aralık anısına..)
    Mert! 02/10/199? - 21/12/2012
  • Bende baya kiloluyum. Özgüven sıfır. Zayıflama da zayıflayamıyorum. Ne yapsam olmuyo yanii su içsem yarıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir insanı taciz etmek
    3 yıl önce açıldı
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keyfim yerinde bu aralar. herşeyi akışına bırakmak ve sızı mutlu edecek şeyler yapmanız lazım.
    Ateist olayına katılmıyorum herkesın gorusu vardır, ben agır muslumandım suan kararsızım ama bu mutlu veya mutsuz etmıyor. Bence din bir şekilde kendini kandırma şeklidir.
    Lütfen din tartışmasına dönüşmesin sadece fıkrımı soyledım
    When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer, cannot the kingdom of salvation take me home?
  • Kilo vermeye bak. Bende sıkıntıdan yemeğe vurdum. Kaç senedir 55 kiloda gezen ben birkaç yıldır 85 kiloda geziyorum. Spora gidip 20 kiloya yakın vermiştim bende ama şu son 1 yıldır boşladım.

Kendimi seviyorum ama şu üşengeçlik huyum varya bir türlü geçmiyor. Ne gelirsede başıma bu huyum yüzünden geliyor. Bugünün işini yarına bırakma hesabı.

Orijinalden alıntı: Mert!

Bende böyleydim sonra Charles Bukowski'yle tanıştım.Hala vermem gereken 12 kilo falan var zamanla veriyorum onuda onun dışında nefretim geçti.Öneririm Bukowski ve Müzik.

edit: dış dünya için vermiyorum kiloyu kendim bundan rahatsızım bazı işleri yaparken zorlanıyorum.Yediğim bir kazıktan sonra birileri için pek çaba sarf etmemeyi öğrendim.

editte yazdığın şeyi aynen yaşadım. o yüzden kımse ıcın kılo vermıyorum bende. neysem oyum kabullencek olan böyle kabul etsın.
  • Kilo veremiyorum diye birşey yok. Su içsem yarıyor ne demektir yahu ? Kafanıza koyun sıkı diyet ve sporla nasıl çatır çatır veriyorsunuz.

Not: Kendi başında hiç yardım almadan 50 kilo vermiş biri olarak söylüyorum bunu.
    -hello?
    -heey drugloord, any drugs for us?
    -sayin 1 more i am not druglord i am DREADLORD!!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapaksız Logar

nickinden savaş ve barışı okuduğunu anladım.Oldukça kitap okuyan bir insana benziyorsun,neden böyle şeylere takıyorsun peki?

Bilmem, hayal dünyam geniş ama gerçek dünyada tutunamadığıma hissettiğimden belki.
  • quote:

quote:

nickinden savaş ve barışı okuduğunu anladım.Oldukça kitap okuyan bir insana benziyorsun,neden böyle şeylere takıyorsun peki?

Bilmem, hayal dünyam geniş ama gerçek dünyada tutunamadığıma hissettiğimden belki.

olur öyle insanları soyutlama durumu oluyor sonra kendini de soyutlamaya başlıyorsun acaba ben tek miyim diye yanlızlık hissediyorsun.Vicdanın bir uyarısı bence.
  • quote:

quote:

quote:

olur öyle insanları soyutlama durumu oluyor sonra kendini de soyutlamaya başlıyorsun acaba ben tek miyim diye yanlızlık hissediyorsun.Vicdanın bir uyarısı bence.

insanlar birbirirlerini ne kadar iyi anlıyorlardı.. bir de ben bu halimle kalkıp başka bir insanın kafasının içini tahlil etmek, onun düz veya karışık ruhunu görmek istiyordum. Dünyanın en basit, en zavallı, hatta en ahmak adamı bile, insanı hayrete düşürecek ne müthiş ve karışık bir ruha maliktir!... Niçin bunun anlamaktan bu kadar kaçıyor ve insan dedikleri mahluku anlaşılması ve hakkında hüküm verilmesi en kolay şeylerden biri zannediyoruz? Niçiin ilk defa gördüğümüz bir peynirin evsafı hakkında söz söylemekten kaçtığımız halde ilk rast geldiğimiz insan hakkında son kararımızı verip gönül rahatıyla öteye geçiveriyoruz?

Kürk mantolu madonna'dan bir bölüm. çok iyi

• Senin gene iyi hani bunalıma girmen için sebebin var.Ben durduk yere bunalıma girip kendimi bozdum çok düşünmekten (fiziksel olarakta etkiledi hasta etti) .Acilen yardım al ve düşünmeyi kes.Kiloların içinde harekete geç. (Yüzme + koşma öneriyorlar.Bunu yapıcam ben.Kilom yokta başka bir sebepten ötürü.)
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

insanlar birbirirlerini ne kadar iyi anlıyorlardı.. bir de ben bu halimle kalkıp başka bir insanın kafasının içini tahlil etmek, onun düz veya karışık ruhunu görmek istiyordum. Dünyanın en basit, en zavallı, hatta en ahmak adamı bile, insanı hayrete düşürecek ne müthiş ve karışık bir ruha maliktir!... Niçin bunun anlamaktan bu kadar kaçıyor ve insan dedikleri mahluku anlaşılması ve hakkında hüküm verilmesi en kolay şeylerden biri zannediyoruz? Niçiin ilk defa gördüğümüz bir peynirin evsafı hakkında söz söylemekten kaçtığımız halde ilk rast geldiğimiz insan hakkında son kararımızı verip gönül rahatıyla öteye geçiveriyoruz?

Kürk mantolu madonna'dan bir bölüm. çok iyi

Şimdi şöyle bir şey varki,dünyadaki her insanın bir egosu vardır.Ve ego tatmini yapar mutlaka ve mutlaka.İsterse evliya olsun,herkes bu bakımdan aynıdır.Ego tatmin ederken,birisi paraya tapar,parasıyla ego tatmini yapar.Kimisi aşka tapar,aşkıyla,sevgilisiyle ego tatmini yapar.Kimi insanlar üzerinden ego tatmini yapar,onlardan üstün görür,kimisi akla tapar,bilakis insan aklı da yanıltabilir.Kimisi de şeytana tapar,kimisi yehovaya,kimisi hint tanrılarına tapar.Aslında inançların temel amacı inandığı şeyin değil,inananın egosunu tatmin etmektir,bu biraz panteistik bir görüş olsa da,aslında değildir.insanın gerçekten kimseye muhtaç olmadığını hissettirir gerçekten inanınca.Zaten ego tatmininin amacı da bu değilmidir?

Bir yerde okumuştum.Senin yazdığın bölümle alakası ise senin herkesin içini,niyetini,amacını bilmenin gereksiz olduğudur.Zaten kimsenin gücü yetmez buna.Fakat insan için de kesin kararlar vermek yanlış tabi.Daha biz bile kendimizi çözemezken,başkası için nasıl karar verebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapaksız Logar -- 12 Ocak 2013; 20:23:58 >

• Arkadaşlar yaş 23 ama hep eski fotolarıma bakıp morelim bozuluyor işte kilo aldım yüzüm şişmanladı diyorum boy 1.68 kilo 70 göbek var.Kendimden nefret ediyorum bazen rüyama 6-7 yıl önceki halim giriyor acaba yüzümü değişti ondanmı yoksa kilomu aldım ondanmı diye düşünüp bazen morelimi ciddi şekilde bozuyorum dışarı çıkasım gelmiyor kızların yanında güvenimi kaybediyorum bana kimse bakmaz zavallını tekiyim diyip duruyorum. 17 yaşında başladı desem yaşımı kabul edemiyorum yaş takıntısıda var eskiden daha iyiydim felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 12 Ocak 2013; 20:35:02 >

Orijinalden alıntı: rayquza

Arkadaşlar yaş 23 ama hep eski fotolarıma bakıp morelim bozuluyor işte kilo aldım yüzüm şişmanladı diyorum boy 1.68 kilo 70 göbek var.Kendimden nefret ediyorum bazen rüyama 6-7 yıl önceki halim giriyor acaba yüzümü değişti ondanmı yoksa kilomu aldım ondanmı diye düşünüp bazen morelimi ciddi şekilde bozuyorum dışarı çıkasım gelmiyor kızların yanında güvenimi kaybediyorum bana kimse bakmaz zavallını tekiyim diyip duruyorum. 17 yaşında başladı desem yaşımı kabul edemiyorum yaş takıntısıda var eskiden daha iyiydim felan.

kardeşim sen kendinden nefret edıyosun, başkası sevse ne yazar. en ıyısı kafanı toplaman. kılo felan bunlar ınsanlar tarafından kabullenmedıgını dusundugun ıcın bı suzgec senle. yapma bunu kendıne daha ıysıını hak edıyorsundur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.